- N
brisi!

Pa da,mislim sad kao problem su definicije o sveckom prvenstvu. :)
Ako su njesra obrišeš ako ne,ne obrišeš.
Izlišno je postavljati novu temu o tome dok ti *plima uredjaj* stoji kao definicija dana.Prosečan Srbin sa drugarima na bazenu:
-Hej vidi onog debelog tamo.
-Vidim.
-Pravi je plima uredjaj.
-*a na hajberiju muk*.Tako da,ono. :)

Побришеш говна и готова ствар :) ЈА сам изузетно задовољан што је обрисана моја дефка:
http://vukajlija.com/inat-za-inat/171283
Јер сам је написао у инат свима који су се фудбализирали и томе слично...Зашто у датом интервалу догађаји толико утичу на дефиниције? Евровизије, Првенства, Дулетови Вујошевићи, Кецманови, Фарме, Бокијеви тринајстови, Чак нориси, Велики буразери...
Једно време сам читао дефиниције, и као да сам читао: Грех Њене Маме у очима Рањеног орла и Здравка Шотре на РТС...

Po meni treba ostaviti sve definicije koje su dobre. Definicije koje prate aktuelnosti su simboli jednog vremena i nemate pojma kako će sjetno i simpatično biti čitanje tih definicija kad prođe određeni vremenski period pa onda počnemo čitati i kažemo "Ccccc... čime smo se mi tad zamajavali..." Te su definicije određena vrsta pseudo-istorijskih izvora - pa neka ih šta fali. Brisati sranje definicije u koju god kategoriju spadale, ali one koje su dobre treba ostaviti.

Problem sa ovim bi trebalo riješiti ugradnjom neke najjednostavnije petlje u kod Vukajlije, koja bi se ponavljala svakih tri minuta:
n = broj definicija u posljednjih 24 sata
var def() as String
FOR i = 1 TO n
IF def(i)LIKE SP u fudbalu 2010/tematski blizak sadržaj THEN
briši automatski
NEXT iSličan princip bi valjao primjenjivati i kod ostalih aktuelnih spektakularija od čijeg praćenja i komentarisanja nekima polupismenima život znači, (finale za izbor pjesme Evrovizije, Farma, Veliki Brat itd), dok se neki kvalitetni ljudi i autori kreativno pokušavaju skloniti od bijede svega toga upravo na mjestima poput ovog sajta.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.