Kriza u svijetu
  • jozo

Znam da ova tema mozda nespada ovdje, al molim vas da mi oprostite...
    Zanima me vase misljenje o ovoj krizi u svijetu koja je nastupila prije koju sedmicu---HVALA---
    Pozdrav za sve vas..

• .Vule

jebena kriza al mi puca kurac...de svi tu i mi

• jozo

ej sam neki govore da ce 2010 treci svjeski rat...ja se pravo zabrino..kako je krenulo sve je moguce..

• ZoneZamfirsko

A jel znas ti da je Kurd kao mali upao u bure s' rakiju?

• Kurd

...i od tada sam ovakav.:-)

• jozo

hehehe joj al me nasmija svaka ti cast...heheh

• M

Sto te briga kad ce Treci svetski rat, mi kaskamo za svijetom 10 godina...

• M

Ali moraš priznat' da njen novi album jebe keve, i to u sred anusa! pa majku mu jebem, ne može bit' tol'ko naroda u krivu što otkida na njene ubitačne pjeme!? Pa još Balkanci, 'alo!!!

• En_Dotter

Vidite li, bre, vi, da je skocila cena prasetine!!! Samo 10 dinara razlika izmedju kila svinjskog buta i kila juneceg! Kako bre da okrenem svinjski but na raznju kad mi je sad isplativije da jedem kravu! Pa gde je tu stari dobri srpski antipost??????

• Kurd

Na stočnoj pijaci na Mramorskom brdu,isto skupa prasetina...Dal' će Obama to da promeni kad dođe na vlast?... Jede mi se bubrežnjak,a skupo...

• En_Dotter

Jedno jaje kosta 13 jebenih dinara!!! EJ!

U proseku jedem 5 jaja za obrok... Pa odakle mi 100 dinara za jaja i leba? Nedo bog da ocu da pijem jogurat uz njih, ili ne daj boze da ih przim na kajmaku...
    A gde je luk u celoj prici?
    Pre 3 dana mi za 2 krastavca i 2 paprike uzeli 160 dinara... Jebem ti drzavu.

• d

Mozda se svijet i zabrinuo,no mi manje jer smo na razne krize navuceni davno i ponesto naucili pa polako i sigurno idemo dalje.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.