Šta sve možeš sa coca-colom.
  • Vučica21

Počinjem.

Da oribaš slavinu.

• strokan

Припомаже при скидању упеклог точка, само се полије мало коле по централној рупи, сачека се пар секунди и точак сам од себе склизне малтене.
    Много је ефективнија од ВД 40

• staklena

Da skineš rđu sa žica za gitaru.

• celt

da popijes a onda da gadjas cimera konzervom.

• Earthworm Jim

Da upropastis tastaturu.

• Др Јанковић

Да сјебеш јетру.

• Cara™

gađaš babu

• Penzioner

Da prospeš i sipaš vodu u flašu.

• Cara™

Da pomešaš sa kiselom pola pola i popiješ! (nije loše kad si žedan-posle obilnog nedeljnog ručka)

• Balthazar

Da u dvolitru od kole naspeš domaću lozu.

• Cara™

Sipaš domaćega mleka ili izbušiš čep na flaši i koristiš kao fajtalicu dok pečeš meso na roštilju!

• Cara™

Tu flašu moš posle da zabodeš pored svakog struka paradajza i tako primenjujes navodnjavanje kap po kap u modificiranom obliku!

• Cara™

U limenku možeš da ubaciš petardu, ili samo punu limenku da bacis sa treceg sprta, jako je lep efekat, možeš da bacas opuske unutra i teses pepeo sa cigareta, da uguras razno suvisno smece, da pljunes unutra, samo otkines otvarac-ali tada je gadnije kada se pije, možeš iseci usnu, spljostiti limenku da bude malena, možeš da je ubacis u vatru ali onda sva pobeli...moš baš svašta!

• СМарко

Da napravis raketu.. Izmucka se dobro itd...

• Earthworm Jim

da udaviš hrčka

• Др Јанковић

Да направиш бомбу уз помоћ шумеће таблете.

• staklena

Da dobiješ finu, zelenu prebojenost zuba za jako kratko vreme, ako je konzumiraš svakodnevno po 2L.

• Earthworm Jim

Lično iskustvo? :))

Možeš da... Ammm... Skrčkaš pajdo. Gled'o sam to na jutjubu.

• staklena

Iskustvo jednog druga. Sa svoje 24 godine ima porculanske zube, jer su njegovi otišli dođavola. Doduše, od Pepsija, ali isto je to sranje.

• Vučica21

stavis mentos u usta pacovu i odmah ga nalijes koka kolom, zacepis mu usta selotejpom i cekas reakciju.

• zo0m

Da je prospes i nastavis da pijes pepsi!

• Earthworm Jim

Da ubaciš paradajz unutra. Onako, bez poente.

• Gangelina

Da je pijes sa vodkom i da ti se smuci.

• Hipnos

Да је игноришеш целог живота.

• staklena

Da je piješ sa rumom, i da ti bude sasvim kul.

• strokan

moze i da se pomesa sa Vinjauom i onda je jos bolja, ali ipak preferiram vinjau sam..

• staklena

A sjajna je kad treba za neke kolače da popariš mlevene orahe, a nemaš vremena..samo naspeš trnuku kole, izmešaš, i to je to.

• strokan

mozes da je jedes uz rostilj kad nisi raspolozen za <3 PIVO <3

• staklena

Ne, to je greh. :)
    Možda bi mogao i da pomešaš sa vinom kao bambus, ali i to je greh.

• strokan

sto je greh? :)

moze da se dobije nagrada u nagradnoj igri

• staklena

Kontam da bi u Francuskoj dobio frakturu lobanje od batina ako bi im tako opoganio vino...recimo zato. :D

• strokan

ma ne vinoooo, nego vinjau ili ti rubinov vinjak :D

• staklena

A to..to nije greh, greh je piti kolu umesto piva, a sa vinjakom je zločin protiv želuca, ali dobro sad, svako bira kako će da pokvari svoj stomak. :)

• strokan

hahahha....

Zato retko konzumiram vinjak, ali bez piva i cole zivot gubi smisao..

• staklena

Za pivo smo se razumeli, ali ipak...kola... :)

• strokan

ja sam ovisnik od kole...
    Jednom kad sam otisao na selo par dana i nisam pio kolu ni pivo, samo vodu i rakiju, poceo sam da se nerviram, i tek nakon nedelju dana kad sam uzeo gutljaj kole sam se smirio... to mi je bio najsladji gutljaj...

• staklena

E za ovo prvi put čujem... Nego, si pročitao možda neki od prethodnih postova baš na ovoj temi, kako je moj drug završio sa zelenim zubima od te đavolje rabote? Mislite o tome... :)

• strokan

dobro ne pijem 2l dnevno, ali moram na svaka 2,3 dana bar po jednu casu :D

• staklena

Meni i dalje nije jasno kako te rakija nije smirivala, ali dobro..ako je zbog nagradne igre, sve ti je oprošteno! :)

• strokan

nisam toliko rakije pio, jer sam morao da radim, a previse rakije i rad ne idu zajedno :D
    takodje rakija ne moze da te osvezi na vrucini, moze samo jos vise da te progreje...

• staklena

"Kakva početnička greška...kakav danak neiskustvu!" :)
    Nije fora sa editovanjem postova, rakija se pije uveče, nemoj sad i to da te učim. :)

• strokan

A reko da ne trujem sa 20 postova, bolje da saberm sve u jedan :D

Pravi ljubitelji rakije piju rakiju ceo dan, bas kao i pivo... :P

Uvece se samo pojacava intezitet.

E sad posto nije fora da se napijem dok kopam septicku jamu, onda sam morao preko dana da pijem vodu i kriziram za coca colom...

• staklena

E pa, sinak, mislim onda da imaš ozbiljan problem. :) Bataljuj to dok si mlad, ako voliš svoju jetru. :)

• strokan

hahahah... kasno staklena na kosovo stize :P

• staklena

A šta da ti kažem...moje ti suze ne mogu pomoći. :)

• strokan

hahha... salim se, nije toliko ozbiljna situacija :D

Volim da popijem, ali to nije toliko redovno.. nekad se desi da povezem par dana, a nekad ne pipnem alkohol 2,3 nedelje :)

Jedino je cola uvek tu..

• Cara™

Aaaaaa, strokan se zaljubio :D vidim fale fotke tamo a on se bacijo na biznis :)

• Cara™

Strokane neš se ti leba kod Stakwene najest'!

• strokan

Ja sam se razocaro u zenski rod, tako da ne mogu da se zaljubim :D