S obzirom da je ovo rečnik srpskog slenga, tačnije, srpskih pojmova, neka se nadležni potrude da isprate tu činjenicu i promene dotične izraze ''banovan'' i ''hejter'' itd. u adekvatne srpske! Nisam jezički čistunac, ali hajmo bar da malo udarimo kontru stranim jezičkim nasilnicima.
Predloge stavljajte ovde. Pustite mašti na volju.banovan-utamničen, zatočen, tuca kamen, vuče bukagije, magareća klupa, ćoše(upisati broj dana/meseci/svetlosnih godina)...
hejter-mrzitelj, zlica
čet-čavrljaonica, trtljaona
.......
- n
Sviđa mi se ovo tuca kamen, i ovo ćoše, fazon poslat u ćošak.
Hejter - pokvarenjak, mrgud, namćor, zlotvor :)to otpisan može za trajni ban :D
- Пд
"Администратор", "Модератор" и "Ктитор" ја не би дирао.
"Хејтер" и "Банован", то можда и не би било лоше да се некако преименује, поготову ово прво.
- ŽЈа бих модератор променио у Орган. :)
Ха! Одлично!

Administrator - Majstor
banovan - prekobrojan :D ugursuz je dobro, što reče '
hejter - serator :) mada je uvredljivo hmmm, setiću se možda još- Ž
Хејтер - Баксуз

Администаратор - Газда
Модератор - Пандур
Банован - Протеран
Хејтер - Баксуз
Чет - Задруга
Форум - ПијацаКтитор да остане
Не знам да ли сам нешто промашио, али ми се отренутна звања не свиђају
Едит: сад видех ово за орган и супер је :Д
Едит едита: Мада за модове може бити и Надлежни орган - инспирисано дефинијијом.

Мргуд, угурсуз, баксуз, намћор, минусач и љутко. Не зна се која је идеја боља. Фали још муфљуз и немирко. (Мени се лично највише свиђа љутко, због милозвучја: "неко ме љутковао", "само љутци могу да дају минус на ово", "цркни, љутко, маме ти га набијем" и тако...).
Надам се да нико од органа ову тему не разматра за озбиљно :)
Pošto su svi dali ideje tako da meni preostaje da kažem šta se meni sviđa i kako je po meni realnije.
Administrator - direktor ili vlasnik
Moderator - šef
Ktitor - sponzor
Banovan - otpisan ili doživotna (trajni), tuca kamen (više od dva dana), ćoše, u ćošak, sramota, stidi se (do dva dana)
Hejter - mrgud
Spamer - trovač
Pvt - tvoje sanduče
Čet - pričaonica uživo
Forum - diskusije
Profil - član
Nekad je ovo postojalo
http://vukajlija.com/forum/teme/81?strana=1#post_70005
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.