Поздрав Легенди!
  • NMF

Сви смо се прибојавали да ће Дуле Вујошевић напустити клуб. Наравно, морало је једном и до тога да дође, па је тако након девет година, оставивши за собом пуне витрине, кренуо пут Москве, у ЦСКА.

• Negroidno Govedo

barem će Vukajlija da odahne od definicija o njemu...sad bi opet napravio poster sa Duletom i nekim zavežljajem, i dole "Moderatorima i serveru vukajlije od srca!" nego opet ima da mi izbrišu poster :P

btw, dobar je Dule bio i ljubazan je bio, želim mu sve najbolje u Rusiji, on je stvarno fenomen.

• L@ki

Nije to trebao da uradi.U Partizanu je bio Bog i batina , svi su ga slusali bez pogovora.Njegova je bila poslednja.Bio je institucija.
    A kada ode u Moskvu da trenira super starove koji vrede milione i kaze im da citaju knjige, oterace ga u kurac i mislice "ko je bre ovaj da mi prica sta cu ja da radim".........
    Ali opet,para vrti gde burgija nece........

• Negroidno Govedo

ja mislim da tamo neće imati uspeha jer će ga manje ljudi razumeti kad ih psuje :)

• Триша

Па човек је изградио Партизанову репутацију у задњих десет година - сигурно ће тамо имати мање успеха...

• евомене

Ооооо Гробари, шта ћете сад...

• Tulumbac

Nije to trebao da uradi.

Posteno, brate. Svaki pametan i razuman covek ne bi presao u klub u kome ce imati 5 puta vecu platu. Ili mozda ipak bi...

• L@ki

Procitaj sve pa onda komentarisi,pazljivi i suptilni citaoce....

• Tulumbac

Procitao sam sve(s mukom, doduse). I dalje mi glupavo zvuci da on to nije "trebao" da uradi.

• NMF

Ма, вратиће се он кроз 2-3 године. Иде човек да освоји Евролигу, згрне које милионче, па да настави тамо где је стао...

• Tulumbac

To i ja mislim, NMF. Samo ne za mozda 2-3 godine. Ipak mora da vodi i nekog spanskog velikana. Kad, na primer, Real ne uradi nista u naredne 2-3 sezone, morace da zovu Duska. :)

• Mr. Moon

Ma, jeste, zvaće ga i u Lejkerse. Šta je on to toliko uradio van Balkana, pa će da ga zovu u Real?

• NMF

Мудро збориш :)

А и пошто је немогуће надмашити или барем поновити прошлосезонски успех, мислим да је можда и отишао како би избегао разочарење навијача.

Не знам, али мени је Дуле синоним за КК Партизан и стварно не видим никога осим њега на клупи. Ко год да га наследи, то једноставно неће бити то.

• NMF

Мрмуне, размисли о томе што си написао.

Клуб с најмањим буџетом у фајнал фору Евролиге - шта ћеш више од тога. Да не помињем регионалну и домаћу лигу и домаћи куп. Ове године, дефинитивно најуспешнији КК у Европи.

• Mr. Moon

Ma, svaka čast na svemu tome, ali opet... Treba biti realan.

• Tulumbac

A sta je to Etore Mesina uradio pa da ga zovu u Real?

• NMF

По мени је ЦСКА у овом тренутку много већи и значајнији клуб од Реала. Јесте да су Мадриђани први по броју освојених Евролига, али су последњу освојили пре 15-ак година и имају ситну улогу у задње време, не само у Евролиги, већ и у АЦБ-у, где су ТАУ и Барса неприкосновени... С друге стране, ЦСКА у последњих 5 година не изостају са фајнал фора. Ове године треће место, пре тога два пута други и две титуле. У домаћем првенству доминирају деценијама уназад...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.