Циљ игре је да се, цитирајући или не, на изјаву, мисао аутора који је постовао пре вас надовежете сасвим невезаном реченицом.
почињемо:
Хипербарична медицина је специфична медицинска дисциплина која проучава и у пракси примењује повољне терапијске ефекте кисеоника под повишеним притиском и атмосфере повишеног притиска уопште.

Ukoliko koristiš javni kompjuter (npr. u školi, ili u nekom Internet caffeu) opcija "Zapamti me" obavezno mora biti ISKLJUČENA.
Takođe, većina brauzera (IE, Firefox, Opera,...) prilikom prijave nudi opciju pamćenja nadimka i šifre. Moraš odrično odgovoriti na pitanje. U protivnom, sledeći korisnik kompjutera će moći da koristi tvoj nalog. I naravno - ne zaboravi da se na kraju odjaviš.

KINESKE ŠNICLE
broj osoba: 4
vreme spremanja: 2 h 30 min
težina: za prosečne kuvare
SASTOJCI SASTOJCI:mleveno meso 500 gr
jaja 4 kom
suncokretovo ulje 4 kašike ulja
brašno 4 kašike brašna
biljni začin po ukusu
crni mleveni biber po ukusu
crni luk 1 glavica
voda 1 čaša vode
prašak za pecivo jedna kesicaRECEPT RECEPT:
PRIPREMA:
Sitno iseckati crni luk i umutiti mikserom s mesom, jajima, vodom, uljem i začinima. Smesu staviti pokrivenu u frižider. Dva sata pre prženja u smesu dodati 1 prašak za pecivo i pomešati.
Kašikom vaditi testo i pržiti u dubokom tiganju na jako zagrejanom ulju

Bila neka žuraja i moj ortak zbario pijanu ribu, tek da joj pridrži glavu dok baca peglu, pa izašli napolje da se proluftiraju i da cura, jel'te, uzme malo friškog zraka posle davljenja u WC - šolji, kad - eto konkretnog predloga: "Dečko, ajd' ti mene drži na rukama, a ja ću da piškim". Našao se moj ortak u čudu, ali mu ponuda nije baš bila za odbijanje, pa pristao... I sela ona njemu na podlaktice, krenula da stenje i on, siroma', ukapirao da kenja. :(
Ako se pitate šta je dalje bilo, citiraću ga:
"Pustio sam stoku momentalno!" :(
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.