Али... невезано!
  • МаријанаП

Циљ игре је да се, цитирајући или не, на изјаву, мисао аутора који је постовао пре вас надовежете сасвим невезаном реченицом.

почињемо:

Хипербарична медицина је специфична медицинска дисциплина која проучава и у пракси примењује повољне терапијске ефекте кисеоника под повишеним притиском и атмосфере повишеног притиска уопште.

• merci

Ukoliko koristiš javni kompjuter (npr. u školi, ili u nekom Internet caffeu) opcija "Zapamti me" obavezno mora biti ISKLJUČENA.

Takođe, većina brauzera (IE, Firefox, Opera,...) prilikom prijave nudi opciju pamćenja nadimka i šifre. Moraš odrično odgovoriti na pitanje. U protivnom, sledeći korisnik kompjutera će moći da koristi tvoj nalog. I naravno - ne zaboravi da se na kraju odjaviš.

• Granon

Nakon smrti nekog pape kardinali Rimokatoličke crkve okupljaju se na konklavi u Sikstinskoj kapeli u Vatikanu kako bi izabrali njegova nasljednika. Konklava, koja dolazi od latinske riječi u značenju ”zaključani zajedno“, mora odpočeti 15 do 20 dana nakon papine smrti.

• L@ki

Upotrebom anabolickih steroida moze se doci u stanje zvano "roid rage" kada ste izuzetno opasni po okolinu, to jest , ne mozete da kontrolisete svoj bes i ostale emocije........

• Мици

Да ли ће ми се нешто десити ако будем пила 10 шоља кафе на дан? А ако томе додам још 8 Гуараница? Оно, нисам приметила неку разлику, осим да су ми беоњаче поцрвенеле синоћ, а јутрос кад сам се пробудила биле су зелене...

• L@ki

"Izvinite gospodine , mogu li da dobijem jos malo?"

• toba-cco

Samo da pogledam у ћитап...

• Вокаси

Монитори са катодном цеви су одавно изашли из употребе јер су иг танки "плазма" екрани потиснули пошто се тежи ка мањим потрошачима и мањим димензијама.

• Granon

KINESKE ŠNICLE

broj osoba: 4
    vreme spremanja: 2 h 30 min
    težina: za prosečne kuvare
    SASTOJCI SASTOJCI:

mleveno meso 500 gr
    jaja 4 kom
    suncokretovo ulje 4 kašike ulja
    brašno 4 kašike brašna
    biljni začin po ukusu
    crni mleveni biber po ukusu
    crni luk 1 glavica
    voda 1 čaša vode
    prašak za pecivo jedna kesica

RECEPT RECEPT:

PRIPREMA:

Sitno iseckati crni luk i umutiti mikserom s mesom, jajima, vodom, uljem i začinima. Smesu staviti pokrivenu u frižider. Dva sata pre prženja u smesu dodati 1 prašak za pecivo i pomešati.

Kašikom vaditi testo i pržiti u dubokom tiganju na jako zagrejanom ulju

• МаријанаП

Поклањам две корњаче. Мало прешле. Оклоп к'о нов. Молим заинтересоване да се јаве. Детаљније на ПВТ.

• Мици

Немам јебени нормални разређивач, него сиву фарбу са руку морам да скидам уљаним....

• Nedalud

Bila neka žuraja i moj ortak zbario pijanu ribu, tek da joj pridrži glavu dok baca peglu, pa izašli napolje da se proluftiraju i da cura, jel'te, uzme malo friškog zraka posle davljenja u WC - šolji, kad - eto konkretnog predloga: "Dečko, ajd' ti mene drži na rukama, a ja ću da piškim". Našao se moj ortak u čudu, ali mu ponuda nije baš bila za odbijanje, pa pristao... I sela ona njemu na podlaktice, krenula da stenje i on, siroma', ukapirao da kenja. :(
    Ako se pitate šta je dalje bilo, citiraću ga:
    "Pustio sam stoku momentalno!" :(

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.