Citati iz definicija
  • tasmanijski djavo

Ovde citirajte neku rečenicu iz neke definicije koja je na vas ostavila utisak.
    Nemojte linkovati definiciju, niti je uopšte imenovati ali bilo bi lepo da napišete nadimak autora.

Размотри какве људе трпиш, и запитај се да ли су вредни тога.

Burzum

• tasmanijski djavo

nikad najbolje, prosječno vazda i uvijek. Život čine obične stvari. U neograničenoj mjeri.

Meśa

• Lutak iskrivljenog L

JA se ovom definicijom borim za prava svih, a ne te tamo neke gay organizacije..!
    Borim se za prava ovih koji misle da su zečevi, Napoleoni, itd...Gde je tu pravda, gde je tu jednakost, gde je njihovo pravo da se javno deklarišu tako kako se osećaju?!

kurd

• Lutak iskrivljenog L

Особа, бар за нијансу јача на језику, на конту "Багзијевој кеви смрде чарапе" или "како сам прдно, к'о кад ћелави Кинез удари у гонг" фазона, може себи створити хорду поборника, који би за њега изгинули к'о Спартак за слободу робова.

Burzum

• Lutak iskrivljenog L

Ako slušaš EKV ne znači da si pametan

Гроф Влатко Паскачић

• Lutak iskrivljenog L

Човек је давно схватио да му је пас најбољи пријатељ.
    Схватио је то зато што ниједан човек на свету не може указати другом тако безкомпромисно поверење, које и ако је је стечено за минут до смрти неће бити доведено у питање.

MOTIKA

• Др Јанковић

Ponesi dvanesticu, okasti, ako te zajebava dizna.

Воја

• Мици

On pati.

Кафка

• С

Moj deda je uvek govorio: "Kad god se zarati, ti udri po Bugarima, ne'š pogrešiti!"

quujabaar

• Earthworm Jim

3,1 ili 5...Svejedno uvek ima svadje sta ce se gledati ili ko ce da gleda na kom televizoru.

Novi Ivo Andrić.

• Negroidno Govedo

"Радомире, луда главо!? Па где ћеш позвати Секача, човече!? То је фиктиван лик, лик из цртаног филма!"

Hoochie Coochie Man.

• Стеван

Слушање Пичка Долса, њихових МТВ ода блуду, и вапајима за тврдом курчином, испеваним у од стране белачке субурбие модификованој верзији црначког сленга, то је до јаја.

Burzum

• Стеван

Voditeljka: Čestitam, Miodraže, vi ste pobednik finala Slagalice i dobili ste vredne poklone od naših sponzora, a to su: vikend sa pojačanom ishranom u Prolom Banji za dve osobe, mesečna zaliha Minakva prirodnih negaziranih sokova sa vitaminom C za zdrav život, a dobili ste i najnoviji model kineskog terenskog automobila MRSHWAN sa auspuhom!

Groucho_Marx

• Стеван

Najludje od svega sto ovaj Mr Proper uvek gostuje kod Jelene Lee Kis Bacic Alimpic Jokic, gde pokusava da urazumi Boru Drljacu da ne pojede celog vepra za predjelo.

Black Hole

• Стеван

ФК "Космодром" му је без икаквих примедби допустио да пође са нама на припреме за Мундијал. Желим да кажем, да позивањем Секача, ни за ког нису затворена врата националног тима, па ни за Нинџа Корњаче.

Hoochie Coochie Man

• Стеван

- Kurvo, a voleo sam te!

Jurodivi

• wojtek

7. Ćale, vri ti voda.

Амантино

• merci

То ви је кадааада погкиушавате да објастните трезнаом шта је истина а он ве нне сфата јербо сте пијаноио ко дипе. За вас с је он пијан ијако сте ви пијаниеоии ко туибинјси а ви сте за њ ист исо бијани ко0 неанмормалан чпвек.

En_Dotter

• wojtek

Да се надовежем на ову Гручову, што је Стивен поставио.

E vala volim što je dobio siroma', pogle' kakav je, grdan, ko zna da l' ima da jede!

• Gianfranco Zola

Pjer Luiđi Kolina: Ma podig'o si ti moj kurac..

Кафка

• Др Јанковић

"Slušaj mala, treba mi pomoć hoblujem neki parket, nema mnogo oko 200 kvadrata, pa kad bi mogla da mi pomogneš."

Дуле345

• Др Јанковић

tamburaški orkestar iz Kanjiže izvodi obradu ''Smoke on the water''

Мало луд

• Мици

Вампир: Предај ми се, смртниче!
    Милутин: Једи говна, Јоване! Што ме препаде?! Шта 'оћеш?

Костја

• Insolent Defender

U njenom svetu i korov koji ste zapatili može da posluži za pravljenje ljuljaške na kojoj se kikoću i vaše i njene bubice.

Euglena

• BH

Врхунац приче је да се сви испишају и исеру као људи једни по другима и са одушевљеним изразмима лица нас оставе у недоумици - да ли смо управо гледали порнић или хорор.

ababovic

• Negroidno Govedo

Ipak iz opšte kulture znam da ovde sledi prvo poistovećivanje muža sa nekom domaćom životinjom, zatim upoređivanje sebe sa nekom od vrsta pernate živine, jer gospoja nije poslušala roditelje da se uda za Simu apotekara, već je slušala svoje srce i udala se za ovog (upisati vrstu stoke po izboru)

miodrag bez s

• Stormborn

Karađorđa zabole tuki, on je danas mineralna voda i šnicla.

black hole

• n

Šetala bih ja dete, al njega ne mogu da vežem za banderu kad udjem u prodavnicu.

mara munja

• kostja

Ne, nisi ti pogrešio, ti si budala.

Његово Височанство dule345

• n

Prilazi im kao Luk Skajvoker Dart Vejderu kad je saznao da mu je ćale, popravlja šiške, namešta kragnu.

gamby

• Stormborn

Има проблема са изговором слова 'Р' и 'Ш', али зато падеже меша као састојке за торту! А језик му вири ко шунка из сендвича, уста напућена ко да ће сваког часа да се породи на дупе, а једно око гледа Овчар а друго Каблар!

kostja

• Stormborn

Da ti dodam dedu da se njime pokriješ? Bolje da ti dodam babu. S njom možeš bolje da se umotaš.

mara munja

• n

I kako je to Miroslav Ilić lepo opisao, jednog dana dok sam se sam vraćao iz vrtića, video sam da se prokleta kurva krlja s nekim u senci kestena.

black hole

• Stormborn

"To? Pa to može i moja baba!"

Remorker

• Стеван

- Ja bi sve te koji gaze cveće po balkonima poslao u rudnik soli.

Гроф Влатко Паскачић

• kostja

- Međede, dodaj daljinski!

ФацаФаца

• tasmanijski djavo

Због њих пиво на Калишу, кошта к'о џамбо паковање "Памперс" пелена на сурчинском аеродрому.

Burzum

• Negroidno Govedo

Pravi muškarac čupa živo meso sa butina jarića, odgriza kokošije glave ili žvaće ljute papričice na kilo uz neku dobru domaću.

Surovi

• tasmanijski djavo

Да си гаијо кукуруз место илузије, барем би сад имо брашна проју да завртиш... Кад те већ мрзи качамак да уролаш!

MOTIKA

• tasmanijski djavo

Kad se žena dere na vas što ste prljave čarape bacili na sto, frekvecija njenog glasa sve više raste, što se brže udaljavate od nje.

Podgrejo

• Negroidno Govedo

Imam i ja mozilu, pa kad zabaguje, ja uključim operu. Aj, nemoj da mi se femkaš tu, dođi na instalaciju.

Black Hole

• Др Јанковић

"Од сутра окрећем нови лист....ГОРКИ лист,јер од пива расте стомак".

TaRara

• Negroidno Govedo

savršeno odgovara jednako ludačkom dijapazonu klijentele koji dozvoljava da univerzitetski profesor i lokalni 16-godišnji diler skanka i ponekad spida jedan do drugog sede i pokušavaju da proniknu u sudbinu Gilingema ovaj vikend

Gvozdenović

• Slavk0

Oprostite, mogu li dobiti času vode, jer toliko sam gladan da nemam gde da spavam?

Mali prst

• Edmond Dantes

u ekstremnijim slucajevima, 'taj rad' moze predstavljati moto citave zivotne filozofije zasnovane na konformizmu i/ili lenjosti.

Doolio

• Negroidno Govedo

Ко има новца, змају је по снази сличан!

Groucho_Marx

• tasmanijski djavo

Женске Часописе можете поделити на оне за средњошколски тип мождане зрелости, завршила сам факс а волем у дупе мождана зрелост и природна плавуша од рођења нећу ниш да радим јер сам екстравагантна мождани деформитет

Mangulije

• Negroidno Govedo

Evo žele zeke, najedite se i ti i Radojko sa sve pašenogom, pocrkali dabogda!

Dr. Neo Cortex,

• Пд

Дивим се крајевима у којима још увек живе нормални људи, крајевима у којима је оваква врста убијања досаде задовољство.

Бурзум.

Kod kog crnogorskog dilera droge poreklom iz mesta gde vukovi bleje za šankom ćemo danas ostaviti nadnice naših keva iz polupropale državne firme?

Гвозденовић