Citati iz definicija
- СMoj deda je uvek govorio: "Kad god se zarati, ti udri po Bugarima, ne'š pogrešiti!"
quujabaar
- Voditeljka: Čestitam, Miodraže, vi ste pobednik finala Slagalice i dobili ste vredne poklone od naših sponzora, a to su: vikend sa pojačanom ishranom u Prolom Banji za dve osobe, mesečna zaliha Minakva prirodnih negaziranih sokova sa vitaminom C za zdrav život, a dobili ste i najnoviji model kineskog terenskog automobila MRSHWAN sa auspuhom!
Groucho_Marx
- BHВрхунац приче је да се сви испишају и исеру као људи једни по другима и са одушевљеним изразмима лица нас оставе у недоумици - да ли смо управо гледали порнић или хорор.
ababovic
Ipak iz opšte kulture znam da ovde sledi prvo poistovećivanje muža sa nekom domaćom životinjom, zatim upoređivanje sebe sa nekom od vrsta pernate živine, jer gospoja nije poslušala roditelje da se uda za Simu apotekara, već je slušala svoje srce i udala se za ovog (upisati vrstu stoke po izboru)miodrag bez s
- nŠetala bih ja dete, al njega ne mogu da vežem za banderu kad udjem u prodavnicu.
mara munja
- nPrilazi im kao Luk Skajvoker Dart Vejderu kad je saznao da mu je ćale, popravlja šiške, namešta kragnu.
gamby
- nI kako je to Miroslav Ilić lepo opisao, jednog dana dok sam se sam vraćao iz vrtića, video sam da se prokleta kurva krlja s nekim u senci kestena.
black hole
- ПдДивим се крајевима у којима још увек живе нормални људи, крајевима у којима је оваква врста убијања досаде задовољство.
Бурзум.
Kod kog crnogorskog dilera droge poreklom iz mesta gde vukovi bleje za šankom ćemo danas ostaviti nadnice naših keva iz polupropale državne firme?Гвозденовић