Istresite svoje dnevne frustracije na korisnika pod zadatim brojem od strane prethodnog...
Naravno niko ne treba da se nađe direktno prozvan, ozlojadjen i uvrijeđen a bomme ni da štedi rječi...Ja počinjem sa korisnikom br 3110 (datum moje registracije 31.10)
Misiiiiiim "daj_pivaaa" jebote, kako originalan nik, mora da ti se toga ćale sjetio kad je došao sa kobasicijade u Turiji i ti mi neko žensko...e stvarno mi ideš na ganglije...ne mogu da vjerujem kako retardirano
sledeći Dežurni Krivac (DK) - 1408
- S
Dobra igrica... :)
Ovako, sta reci o korisniku 1408? To je obicno kopile. U jednom danu dosao, u istom danu i otisao. Neka mu je laka zemlja. Bog da mu dusu prosti...
Sledeci DK - 18576

Вејверн...па слушај ме креле, данас ми је лош дан, чистим пола куће, сва сам лепљива од зноја, а притом су ми остале још три просторије да средим и сад ја имам паузу, дођем а на МСН-у нема особе која ми треба...и онда да бих се колико толико опустила дођем на Вуку и видим твоју нову слику! Само ми је то фалило! И још видим неку четкицу у твојој коси....ааааа јебено ликовоно...аааа....
Следећи ДК - 19734
- S
Demetrijus
Poremeceni um kojem definicije nisu ni za K...
Nije nista napisao zadnjih godinu dana, a tu je svaki dan... Sta radi? Dzabalebari... Trosi tudje pare... Kocka ce... MORE DUBRE!Sledeci DK - 2
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.