Последњих година све се више спекулише да је напад на куле близнакиње деветог септембра ипак била завера федералних служби САД.
О томе,НАВОДНО,говоре следећи докази:
!.) Зграде су унапред пројектоване да издрже удар авиона.
2.) Одржавање зграда постало је економски неисплативо за град Њујорк,услед нагомиланих трошкова око поправљања застарелког против пожарног система и изолације унутар саме конструкције зграде.
3.) Власници зграда (у чијем комплексу је била и федерална зграда 7-ОВО ЗАПАМТИТЕ!) унапред су се обезбедили у осигуравајућем друштву у случајуз било какве незгоде.
4.) У федералној згради 7(која се налазила поред кула) било је седиште федералног суда,у којем су били похрањени сви случајеви уперени ПРОТИВ федералних службеника.
5.) Након удара авиона,ништа се не дешава. Тек после,зграда пада као да је МИНИРАНА.
6.) Тренутак након пада Северне кула(која је пала након Јужне куле) пада и зграда 7(иако није била погођена),на исти начин као и ове две куле. Дакле,као минирана.
7.) Једним ударцем погођене су две муве:сва љага са федералних службеника је спрана,а сва кривица је сваљена на терористе с Блиског истока.
Шта су медији даље направили,знате и сами.
Већ сам навео-све су ово НАВОДНИ докази о постојању завере. Имате ли шта да додате или сматрате да је ово,ипак,била завера?
... и то је омогућило да се започне "рат против тероризма", једна велика диверзија која и даље траје.
И има нека фора, када напишеш број лета једног од авиона у неком дифолт фонту у Ворду, испадне ваљда два авиона, Давидова звезда и лобања. И, да, који оно троцифрени број позивају Амери у специјалним ситуацијама? :)Волим овакве теорије, проучавам их чисто из забаве. Имаш још понешто о томе у филму Zeitgeist и на AboveTopSecret.com (много заморан и пренатрпан форум, али занимљиво је прелетати преко наслова тема и првих постова).

Знаш како... Свака зграда је сама по себи велики трошак. Могли су да организују напад на било коју велику зграду. Међутим,ова им је највише одговарала,баш због тога што је у близини било федерално седиште (горепоменута зграда 7).
Колико је то заиста тачно,не зна се. Зато сам и навео да су све то НАВОДНЕ чињенице.
Уствари,све је то био један велики балон пун нагомиланог анимозитета и жеље за исправљањем белосветских кривих дрина. Балон је пробушен нападом на те зграде. Ко је узео иглу у руке? Еееее...
А и сам снимак указује на то да је зграда пала ПЛАНСКИ,значи да је одраније била МИНИРАНА,само што о томе није смело да се прича...
Ајд куле,него та фамозна зграда 7,где је,између осталог,био смештен федерални суд? Нит је била дотакнута рушевинама,нит је било шта ударило у њу. А пала је након пада Северне куле.
Drug me smarao danima da odgledam Cajtgajst. Navodno ga je taj dokumentarac prosvetlio i sada je ubeđen da živi loše zbog judeo-masonsko-bankarske zavere.
Naravno odgledao sam prvi deo i ne mogu da verujem da su se samo tako nalupali o Hrišćanstvu. Upoređuju Horusa i Mitru sa Hristom, a kada pogledaš stare spise i zabeleške na internetu o Horusu i Mitri onda vidiš da nemaju nikakve sličnosti sa Hristom. Za ostalo neću da pričam jer je nemoguće proveriti, ali koja je svrha takvih filmova ako te lažu 90% samo da bi pokazali kako je 10% istinito?
Sada bilo ko da mi pomene Cajtgajst, zaveru o srušenim bliznakinjama, zaveru o svevidećem oku na dolaru.... Oteram ga u tri pizde materine jer znam da veruje u nešto što je em teško dokazati, em prkosi zakonima logike.
Gledao sam neku emisiju baš o tim kulama bliznakinjama i navodnim snimkom miniranja. Neki Italijanski arhitekta je lepo objasnio da su te male eksplozije u stvari para koja se oslobađa iz cevi pod pritiskom zgrade koja pada i ni jedna jedina zgrada ne pada od vrha na dole kada je minirana.
Cajtgejst je izneo veoma ubedljivu teoriju zavere. Preko 30 tomahavk raketa je palo na zgradu "ušće", i eno je stoji dan danas. "Bliznakinje" su 3 puta veće i masivnije od ušća i onako da se sruše od dva aviona??? Smejurija...
Inače, kada smo već kod Saut parka ovo je EPIC epizoda, u 3 nastavka koja govori o tzv. "islamskom terorizmu"...
http://www.southparkstudios.com/episodes/118663/
VRH!!!- [
Др Јанковић nisi u pravu zato što je taj dan jevrejski praznik, ogromna većina njih naravno tada nije došla na posao. Nešto si pomešao.

Radi fora u wordu samo da znate....napises IQ33_NY i ne znam u kom fontu ispadne tako. Probavao.
A u teoriju zavere...pa sranje. I onaj klinac im je opusteno maznuo avion...klinac od 16 god. jbt. Ali sigurno je da Amerikanci preuvelicavaju borbu protiv terorizma i da im je ona samo razlog da vode ratove koji im omogucavaju vlast na Bliskom Istoku...nafta jbt. Sve je nafta.
- j
A da ne pominjemo cinjenicu da je za uspesno sletanje/zakucavanje iole veceg aviona potrebno navodjenje sa mesta sletanja/zakucavanja.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.