Tuca nasih i grckih kosarkasa u Atini i odnosi Grka i Srba nakon nje
  • rnrt-rain

Posto je tema jednim delom drustvena jednim delom politicka a jednim delome (ne)sportska resio sam da je stavim ovde.Zanimaju me druga misljenja o toj tuci.Kakve posledice ona ima po drustvene odnose Srba i Grka i da li ce ih uopste i imati? Kakav ce biti ondos navijaca na sledecim susretima jer vec bruje bretnje? I da li ce ovaj nemili dogadjaj ostaviti mrlju u , do sada odlicnim,politickim odnosima?

• Стеван

Ја стално људима причам да су Грци цигани. У карактерном смислу. Никад нећу заборавити звиждање у које смо добили од наше "браће" кад смо освојили Европско првенство. Уопште нисам ни за какву браћу, свака држава ће гледати свој интерес.
    А то да ће обична туча на кошаркашком терену угрозити државне односе - не верујем. Иначе, сматрам да су подједнако криви кошаркаши оба тима, не оправдавам ни једне, ни друге. То је ствар која се дешава у спорту.

• rnrt-rain

primetio sam i ja danas njihov taj ciganski mentalitet,gledao sam onaj klip kad teodosic baca loptu cildresu preko celog trene i ovaj zakucava i citam komentare srpski kralja tandara mandara i sve to staro po jedno 3 meseca i onda komentar od pre sata gay teodosic tra la la,madjem snimak tuce a siptari amerikanci i grci nas pljuju za sve pare dok nam se ostali uvlace u dupe (citaj makedonci.

• Стеван

И оно ударање Бјелице који лежи на поду, од стране њих тројице. Крстић је код нас претерао, иако је онај магарац ишао за њим 10 метара.

• Predražinjo

Helas malaka!

Što reče Dejan Tomašević na onom dočeku posle EP '95:

"Atina je mali grad, mali grad, mali grad,
    Atina je mali grad, Grci su pičke!"
    :)

• Стеван

Шта значи "Helas malaka"?

• Predražinjo

Ako se ne varam, Grčka ga puši ili nešto slično.

• Стеван

Може. :))

Види овај постер: http://vukajlija.com/zabava/posteri/21288

• Mićko

krstić me razočarao što je potegao stolicu, kao najgora pička...a ono je ustvari bila tuća olimpijakosa i panatanaikosa, pošto se teodosić već kačio sa onim grkom...

• Dvajt

Mene je Krstić razočarao što nije razvalio tom stolicom onog debelog crnca što je krvnički pesničio našeg oborenog igrača jedno 125 kila lakšeg od sebe, a posle krenuo da juri i Krstića. Burusis je samo smirivao situaciju, ukoliko sam dobro ispratio klip.

• p

do ovog nemilog dogadjaja me je bol'o kurac za grke i za srbe. ali od tada moram da priznam, drasticno me bole kurac za grke i za srbe.

• celt

ko i uvek, navijaci prete, novinari kenjaju, igraci ce sutra da se pomire, a 99% ljudi boli kurac za sve to.
    zaboravice se za par dana.

• musssashe

ma grci nervozni zbog strajkova a mi smo srbi

• celt

ma grci nervozni zbog strajkova a mi smo srbi

aplauz!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.