Како ни ктитор налози ни конкретна средства не могу да помогну деци Вукајлије да прежале стварни живот из којег су се отргли(неки милом,неки силом),прешло се на писање такозваних предшколских и школских дефиниција.
Али ХЕЈ! Уместо што се буните против оваквог вида изигравања доброг човека и уместо што на сваку предшколску/школску дефиницију остављате негативне коментаре,зашто и ви сами не бисте на овој теми написали нешто слично? Свака ваша дефиниција значи једну Кики бомбону и једну Филтер 57 цигарету више за свако унесрећено дете које је Вукајлија узео под своје.
За детаљније информације,можете ми послати претећи ПВТ.
Jel' ti vaspitačica bila inspiracija? :))

А сад једна озбиљна, коју сам мислио реално да дефинишем, али плашим се да је интерна.
БРЕЈК
То је игра коју су упражњавали ђаци из машинске код мене у крају. Кад имају пик на неког, окупе се око њега, рецимо 5-6 њих, ухвате га за руке и ноге, ко за шта стигне, направе 3-4 "орук" потеза, баце га према плафону, сви се окрену око своје осе, викну "БРЕЕЕЕЕЈК", и покушају да то ураде пре него што овај падне, како би га дочекали опет на руке. Треба ли да нагласим да су се често окретали по 20 секунди, како би се дотични разбио к'о пичка?
- Пд
Каква краљевска тема. Мингове дефкица су баш суперишка. :)))

Ајд онда и једна моја интерна из основне(а можда је позната и шире):
Крвави динари
Игра коју су често упражњавали дечаци у тренуцима доколице у учионици. Ради се о томе да треба да се отимате за новчић. Ништа лакше,помислили сте. Али... Фора је у томе да треба играти пружених руку на клупи док вас двојица са стране ударају по заноктицама. Ко најдуже издржи,тај добија 10 динара.

mi smo imali nešto što smo zvali "peglanje"...etš pa one A4 sveske umotaš u rolnu, 5-6 nas i onda neko vikne peglanje jurnemo na nekog i lupamo ga po glavi i leđima i rukama koje jadnik podigne, jedno minut, dva...a nekad se zvalo i na feku na peglanje...dvojica stoje jedan nasparm drugoga i lupaju se tim sveskama po glupači naizmenično...pa ko prvi odustane...

Anti-gravitacione šibice
Uzrok misterioznih crnih krugova na plafonu školskog WC-a.
Ko ne zna: pljune se na zid, krajem šibice se trlja po malteru dok se ne napravi žitka gomilica pomešane pljuvačke i kreča koja se nahvata na taj kraj šibice, zatim se šibica kresne i izbaci uvis. Pošto je usled nagomilanog materijala na jednom kraju šibice, težište pomereno ka tom kraju, cela šibica se kreće na gore tim krajem koji se lepi za plafon, pa šibica sagoreva od dna ka vrhu i ostavlja divan crni otisak na plafonu.