PREDLOG: ban za milisava
  • Lutak iskrivljenog L

http://vukajlija.com/posteri/spasavaj-se-ko-moze-22112.jpg?1282729148

inspirisan ovim posterom palo mi na pamet da se za kacenje svakog postera koji se poziva na milisava dobije ban na jedan dan, osim ako poster nije bas-bas-bas dobar

• zlatoguz

Uaaaaa Sos!!!
    Živeo Milisav!

• 0tr0v

banovati dodavanje postera svim korisnicima na 10 dana, ili staviti da se kaci jedan poster u 2 dana, da ne bude vise gluposti

• zlatoguz

Pobiti sve mačke u komšiluku, možda se i Milojko nađe među njima.

• Lutak iskrivljenog L

vidis nije ni otrov lud, mada mislim da nije tehnicki jednostavno

• Granon

Nemam kućno ljubimče pa sam se emotivno vezala za Milisava i Milojka. Molim, nemojte da ih izbacite na ulicu.

Zvaću Paskaljevića!!!

• zlatoguz

Subvencionisati kačenje postera sa golim ženama

• Svakakva

Aloo ljudi , pa milisav je ovde zvezda :D

• .,.

Да се банују сви осим Фоче, он је измислио Милисава, присвојио га као своје дете после Ксенџине смрти, дао му популарност, и прави најбоље постере са њим. Остали су углавном баш лоши и некреативни, и те ауторе треба бановати.

• cernogod

@dancan slazem se.

• staklena

Milisav nikog ne vređa. Zašto onda ban?

• Cara™

Milisav RULES!

• Vejvern

Ma ne lupetaj.

• Lutak iskrivljenog L

staklena, zbog spamovanja sajta nekvalitetnim posterima, ista logika kao kog postera u posteru...a i vredja inteligenciju iole originalnijih autora

• zlatoguz

Dole inteligencija!!! Živio pri maj!!!

• staklena

Kontam to, ali sajt se spemovao i definicijama o fejsu, Milki Canić, Čaku Norisu...pa nikom ništa. Lično mi je svejedno, nisam emotivno vezana ni za jednog od pomenutih zvezda sajta, ali mislim da je preoštra kazna.

• Cara™

Kod Milisava mi se sviđa to što je sve vezano za njega nebulozno a opet naivno i dobrodušno, kao sad sm našli foru da je Milsiav žešća faca, glupi neobavezni mačak u 1000 poza!

Zato smatram da ga ne treba dirati, jer vremenom ce smoriti i sam sebe, i upravo ovakvi potezi i uticu na njegov pozitivan rok trajanja,

a što kaže zlatni, živio prvi maj! :)

I jesam li rekao da volim velike sise i bradavice, nisam?

E pa volim ...

• BH

Ako bi neko mogao da linkuje tamo što više postera dotičnog Milisava, da bi se pobrisala ta govna. Mislim, ako neko hoće da pomogne, bilo bi lepo.

• Lutak iskrivljenog L

@Black Hole, rado, al ja palim danas i nece me biti na netu...mislim da sam cak slao na temu za brisanje

• M42K0

LONG LIVE MILISAV! \o/ \o/ \o/ \o/ \o/

• THE KTITOR

Gluposti. Kako ne banujemo nikoga ko pravi Cak Noris definicije?
    Neka postane tabu tema, kao Fejsbuk, Cak, Bata i Ziljave picke. Neka se samo hrabri usude da naprave poster Milisava.
    Glupo je banovati zbog macke.

• Earthworm Jim

Milisav je do jaja.

• .,.

Milisav je do jaja

WORD!

• kostja

да Рамбо Амадеус има профил на Вукајлији, овако би дефинисао ''данашње дане'' на њој...
    http://www.youtube.com/watch?v=Ji2xT6FHdfo&feature=related

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.