BAG - Razglavite mi profil!!!
  • Kurd

Jeli bre... Jel' ja jedini ovde ne mogu da turam i menjam linkove na mom profilu?! Stoji mi ono "Bofferding" pivo mesecima, a prestao sam i da ga pijem u međuvremenu.

'Oću da mi se opravi, da mogu da turam kad hoću, kako hoću, gde hoću i šta hoću!

Khm...Nisam probao da promenim avatar(a i neću da ga menjam nikad)...Dal' mi nije i to zaglavljeno, a? Imam neki osećaj da je i to slučajno nekako ne radi... :-)))

• BH

Pa šta se desi kad klikneš na "izmena profila"?

• Kurd

Ostane sve isto k'o i pre...

KAIZENEEEEEE!!!! :-))))

• Kurd

Khm...pa ni boju pozadine ne mogu da promenim...Moram da gledam u plavo.

• Kurd

Pa jbt... Još nisam probao samo sa ruskog "Komsomolec" browser-a. Uauuu....Kaizen mi zamrzo profil, mnogo mu se sviđa ovakav! :-)

• Jericho

Zaljubio se u tvoj nakurnjak, izgleda. Pokusaj da ispraznis cache memoriju browser-a?

• Kurd

Pričaš sa čovekom koji ima tačno 8 različitih čistača, koji se pale svaki put kada se skinem sa net-a. Gutman brisanje mi je najprostije koje imam. Ama sve je čisto, ta opcija ne radi kod mene zadnjih par meseci...ja budala mislio da je to sad moguće samo ako si "ktitor", pa mi zato ne radi. Odavde ne mogu da uplatim pare nikako...

Sad sam ukapirao da nije to, pa sam digao dževu! :-)

• Kurd

Mož' se menja avatar, ali linci ne moš se turaju! :-)

• Earthworm Jim

Nije trebalo da menjaš, onako je bilo mnogo kulje.

• majmunoliki

Можеш ли и да пискараш по профилу?

• Kurd

Ma jok... Ček da vrnem futrolu na profil...

• Insolent Defender

Ne stresiraj se, vratićeš se na Bofferding :-)

• Kurd

Ma ponovo sam na Ginisu...i ugojio sam se odma'! Možda kad bi pio manje od 6-7 pinti u proseku na dan, ne bih vukao ovaj bojler za pojasom.

• Insolent Defender

Ondak je vreme da propušiš ;-)

• Kurd

Bilo bi vreme da prestanem...posle 1/4 veka pušenja. Zadnji put sam iskašljao na treningu 4 boksa cigara(sa sve paklice), kad sam se zakašljao. :-)))

• prvi srpski vampir

Puši drinu bez filtera, od nje kašlješ samo jednom dnevno, ujutro.

• Kurd

Ma nema ovde to...ima sa Goloaz bez filtera, a on bazdi.

• Earthworm Jim

I nije neka šteta. :)

• prvi srpski vampir

Jebiga kurde, daj adresu na PVT, šaljem ti box Drine, kad kašlješ, da kašlješ po srpski.
    :)

• L@ki

Ma koji ce ti kurac izmene, ionako nisi toliko aktivan da bi ti znacile nesto .... xD ... salim se , resio malo da se aktiviras a?

• Earthworm Jim

Evo došao Laki da ti razglavi, to je njegova specijalnost.

• Kurd

Alo bre?!! 'Oće popravlja neko ovo ili jok?

• BH

kurde, pa znaš da jedino kaizen može nešto tu da uradi.

• Kurd

Ma ima da žvrljam ovde moje proteste da mu pokažem da ne čita forum, IČ! :-)

• celt

kurdovi vapaji odjekuju internetom :)

• Lutak iskrivljenog L

kurde, tebe je neko urekao

posalji mi sifru na PVT i reci sta os da ti se izmeni :)

• Кека

Да не отварам нову тему, имам исти проблем, не могу боју да променим, ни било шта да додам на профил, већ преко месец дана. И небитно је који претраживач користим, једноставно не-ће!

• Neki nebitan lik

Ja imam problem, nemam vreme kada je nesto izaslo ili napisano ,za sve mi pise malo pre. Jel moze to da se regulise. Mislim nije da je neki porblem ali opet me nervira kada ne vidim vreme.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.