- dl
Pa verovatno, ako te niko ne vidi napajdanog/napajdanu, kao da se nije ni desilo.

Jel pitanje da li bi izlazio iz kuce ako si na pajdu? ili da li bi se pojavio na nekakom Beogradskom Pajdu, (Pajd :D ) na kome bi se nijednom godisnje okupili pajdomani iz Srbije na Plaotou, mogao bi Ceda iz fore da se zahteva da podrzi skup, da se svira EKV tribjut bend...Neki od uspesnijih pajdomana bi mogao da odrzi govor, o legalizaciji ili tako nesto...
trltrl
pre sekund!Jel pitanje da li bi izlazio iz kuce ako si na pajdu? ili da li bi se pojavio na nekakom Beogradskom Pajdu, (Pajd :D ) na kome bi se nijednom godisnje okupili pajdomani iz Srbije na Plaotou, mogao bi Ceda iz fore da se zahteva da podrzi skup, da se svira EKV tribjut bend...Neki od uspesnijih pajdomana bi mogao da odrzi govor, o legalizaciji ili tako nesto...
Моја велика пријатељица којој никад нисам знао да изговорим надимак, објаснила :)))
- dl
trltrl sviđa mi se tvoj osećaj za filing i organizaciju.

Dankan je poznat citac izmedju redova...ponekad toliko cita izmedju redova da potpuno zanemari ono sto je u redovima.
Ja dok sam bio na pajdu, stalno sam bio u javnosti. Nikad kuci nisam dolazio. Jednog mog prijatelja su cak intervjuisali napajdanog...posle ga zvali da snimi reklamu. Al' on nije hteo, iz principa, neki pajdomanski kodeks, sta ja znam.
A Ceda je samo fora pajdo, on je sto bi se pajdomanski reklo pajdozer. Ovo je pravi pajdoman!
http://b92s.net/pics/gallery/2004/04/338587387408173c336fb6452546358_thumb.jpg
- dl
Mi smo ovde samo zabog pajda, drugo nas ne zanima...lalalala
- Ј
Па једино због пајда и излазим из куће. На жалост, не живим са лердијем, па оно, мора се пешачи...
- n
Niti bih se pojavila na Pajdu, niti bih pajdirala kod kuce. :)
- n
Ne, samo sam indiferentna ( i politicki korektna) :)

a šta vam je taj pajd, ja sam dijete sa sela

Пајдо, јебо те курац :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.