- Пд
Уживанција; кркање.

Кад сам била мала омиљена реч ми је била ХОЛЕСТЕРОЛ, звучало ми је тако мистично и ненадјебиво да сам је користила стално, иако нисам баш контала шта значи..:)
А ја не могу да кажем која ми је најлепша реч, могу само да кажем коју реч не подносим и одвратно ми је кад је чујем...јалово односно јалова (жена) некако ми је тужно и очајно и грозно кад чујем...- Пд
Добра тема.

"Ja nisam čovjek jedne knjige", odgovorio je jednom na pitanje o omiljenoj knjizi neko jako poznat, da ga ne imenujemo sad. A valjda je poznato i to šta karakteriše ljude koji se drže jedne knjige kao pijan plota. Naravno, odnosi se to prvenstveno na vjerske knjige, ali uskost je uskost, jbg.
Ja sam imala omiljenu knjigu i pjesmu sa nekih 11-12 godina. Da sam na tom nivou i ostala, vjerovatno bih i sad imala. :)

Ok je to sto se tice knjiga, ali kako nemati omiljenu pesmu... to je normalna stvar, nikad neces odreagovati isto na svaku... a mozda te neka bas obelezi, mozda je neka pesma "ti"! Ja imam omiljenu pesmu al ne mogu da je zovem tako, ta pesma je JA, kontas sta ti pricam
i ja pesme kao muziku vrednujem isto kao i poeziju, mozda cak i vise, odmah da se ogradim i o takvim pesmama sam pricao gore