Bag - Negativan broj definicija
  • vladimir88

Sta se desava sa mojim profilom, pa umesto 0 poena i definicija imam -1 definiciju? Moze li se to regulisati?

• duplo n

Napiši definiciju.

• Млатони

Нешто се узјебало. Дешавао се тај баг и другим ауторима, то само каизен може да реши.

• Пд

Влекс, у чему је фазон, зашто си оставио онај стари налог?

• Аксен

то је када обришеш дефиницију, губиш један позитиван.. Тј, добијаш један негативан. Јеси писао кад са тог налога?

• Пд

Аксен, ја сам проучавао ту појаву Каизену да помогнем да се реши тога. То смањивање броја дефиниција је баг који се јављао у време кад је Каизен правио ного гробље и премештао дефиниције са старог на њега, дешавао се тај баг кад дефиниција буде обрисана као експлицитно вређање.

• Аксен

Пеки, јеси ти програмер?

• Пд

Нисам, само сам гледао ауторе који имају негативан број дефиниција или негативну популарност, а немају дефиниције. Гледао сам зашто су обрисане њихове прошле дефиниције и стигао до неког закључка. А решио сам био и један проблем Каизену тад, тај фазон кад неко има популарност различиту од нуле, а нема дефке. :)

• vladimir88

Sad sam napisao defku, i broj defki se povecao na 0, a moje defke nema, a skor mi je 4. Ovo prijavljujem samo zbog baga. Meni ne smeta :)

• vladimir88

Tacnije, skor mi raste, a defke nema kod mene iako je ocenjuju. Kao da ona vise nije deo mene.

edit
    Obrisao sam defku, imam 3 poena, a nula definicija.

edit
    sad sam opet u minusu kao i na pocetku

• Korle

Дешава се то понекад. Јебига, нисмо сајт Европске банке па да не сме да буде неки баг. Шта више, некако ми оно -1 дође упечатљиво за поједине ауторе.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.