"2 године до дефинитивног смака света" рецимо
  • Slavk0

Како бисте их ви искористили, у случају да се тај смак заиста деси? И не, не кажем да ће се заиста десити.

Морам признати, из мог угла гледишта, могућности су неограничене. Узео бих све и узео бих то одмах. Какве санкције имам да се плашим? Ионако ме неће бити ускоро.

• Encelad

Uzeo bih i ja kada bih bio siguran 100 % da ce biti tako.A kako bih znao uopste.

• Tulumbac

E pa zavisi da li znaš da li će 100% da se desi.

U tom slučaju, iskoristio bih priliku da opsujem majku Borisu Tadiću.

• С

Подигао бих кредит, одваљивао се недељу дана, а онда наредне 2 године то отплаћивао.

• Пд

Појма немам, мада, иживљавао би се само ако је 100% сигурно да ће да буде смак света, типа, ако треба да удари нека стенчуга у Земљу или дођу "Зелени".

Зависи од тога кад јаве да је тад дефинитивно крај, углавном би са ортацима цео дан играо баскет и пио пиво, нашао би неку нимфоманку и тако...

• Slavk0

Рекох, "2 године до дефинитивног смака света" рецимо.
    Значи, Амерички председник је управо одржао једну од његових чувених прес-конференција и саопштио то свету. Нек иде живот.

• Earthworm Jim

Isto što i sad. Samo u većim količinama. :)

• Пд

Тешко да би смели да кажу тако рано. Цео свет би масовно престао да ради у једном тренутку и сви би били у фазону: "Што да радим кој курац кад ме нема за две године."

Дај да дамо неко реално време, месец дана нпр.

• Slavk0

Самхаин, јеботе, курац ће да ти банка да кредит на 10 година када сви знају да за 2 године неће бити никога да тај кредит отплаћује. Ни тебе ни жиранта. А ни банке, кад смо већ код тога.
    Ја бих дакле, покрао некога.

• Slavk0

Пеки, некоме у НАСА-и се излетило у кафани и проширило. Две године до краја света. Дакле, од овога тренутка.

• Кека

Јес', па да последње дане проведеш у затвору. Изем ти план!

• Пд

Ма нема ништа од тога, пропао би свет за месец дана...

• Slavk0

Јес', па да последње дане проведеш у затвору

Замисли, потрефи се ово док си у ћузи? Е то је лоша срећа.

• С

Требало би ударити на Бугаре...

• Wh!te

otputovao bi za nju jork ili u japan(obozavam njihove devojke i kulturu)

Video bi sve sto sam hteo da Vidim
    i u zadnje momente bi proveo spustajuci se sa snowboardom sa zlatibora :)

• majmunoliki

Неких недељу дана пре тога бих делио цвеће симпатичним девојкама на улици.
    У ствари, могао бих то и сутра да урадим. :)

• Slavk0

Ма нема ништа од тога, пропао би свет за месец дана...

Вероватно би било као у "Побјешњелом Максу", рецимо. Ал' то опет не значи да би нам било лоше. :)

• Јованча

pa dobro, i da se zaglavi u zatvor, ko ce da te cuva tamo? :) i oni (cuvari) su ljudi, i oni bi zeleli da te 2 godine provedu najbolje moguce... no, ne bi to zazivelo, aj sto bi bilo pljacki i sra*a, nego bi bilo i vecih ratova, tipa: "daj sad da skenjamo siptare i bugare, sad nam je sansa" :)

• Super Marko

Ja bih zajebavao ljude preko interneta predstavljajuci se kao ,,Vrhovni bog Maja'' koji se javlja preko interneta...
    Ako bi poverovali u smak sveta,sigurno bi i u mene poverovali.

• Јованча

tj., kad bi se saznalo da je smak sveta za 2 godine, toliko bi sranja bilo da niko ne bi zaista ni doziveo taj 21.12.2012. :)

• Slavk0

nego bi bilo i vecih ratova, tipa: "daj sad da skenjamo siptare i bugare, sad nam je sansa" :)

Па ко је луд да умре кад му време није? Курац би неко ишао у рат. У пљачкашки поход да, али у рат не.

• .,.

Направио бих барку и променио у општини име у Ноје. У барку бих ставио по две животиње и биљке од сваке врсте по две. Мушку и женску. Тиме бих обезбедио постојање живота на земљи после смака света, а и тако бих се решио геј људи...Хм... ово као да сам већ прочитао, негде.

• Super Marko

Duncane,izaberi dva majmuna,pa ce se kroz milion godina ponovo pojaviti covek kroz evoluciju.

• Slavk0

Данкане, нисам мислио на Велику поплаву када сам говорио о смаку света. Више на оно, затирање свог живота на планети. :)

• С

Шта ту име да се размишља? Алкохол, дрога, јебачина и остављање статуса на фејсбуку. Јбг...

• .,.

Супер Марко, свиђа ми се идеја. Једноставнија је од моје, мање материјала захтева.

Славко, поплава једино може допринети Смаку света, и ништа друго. За све остало има лека. Само не знамо ку'ћемо с толиком водом? Да је дамо Арапима? Ја сам за.

• Nickname

Ja bih visio na Vukajliji i iživljavao se nad svima vama.

• Јованча

Украо бих Тадићу омиљену крему за лице, изнудио диплому са факса пре времена (да макар будем академски образован кад умрем :)), повалио црнкињу, испребијао пандура (и њега боли уво да ме гања после, кад му је остало само 2 године живота), не бих плаћао РТС (чек, то могу и сад:))...

• Slavk0

Ја бих отишао на ходочашће. Амстердам-Будимпешта-Хавана. И до Тајланда мало.

• .,.

Ниси јеб'о црнкињу??? О, лооорддд

• Slavk0

Славко, поплава једино може допринети Смаку света, и ништа друго.

Али је отворена могућност да неко преживи. А нико не сме преживети. :)

• .,.

Онда бих се слизао са Ахмадинеџадом и пре смака света ја бих вам пресудио!

• Slavk0

Онда бих се слизао са Ахмадинеџадом и пре смака света ја бих вам пресудио!

Партипуперу.

• Јованча

утрчао бих на терен у сред премијерлигашке утакмице. иѕмешао бих обућу испред џамије, јео прасетину у сред У.А.Е., отишао у неку арапску земљу и пољубио девојку на сред трга, украо бих папи капу (и онај прстен), забо Тајсона, рекао бих неком ШиптарИНу да је Србин (може и Хрвату), убио комшији краву... ух, занећу се од оволиких жеља па ћу стварно да помислим да је крај за 2 године :)

• Super Marko

Ja bih naterao Slavka da skine Travolticu sa avatara.

• Slavk0

Ja bih naterao Slavka da skine Travolticu sa avatara.

Једино кад би Џон дошао, и фино ме замолио.

• .,.

Овај није ни пољубио девојку на сред трга! лоло

• Јованча

арапског :)

• Super Marko

Poslednja definicija dana,20.12.2012...Hm,o cemu ce biti to cudo?

Rajske paprike

Ono sto nas ceka sutra.

Primer:
    -E brate,gde si? Idemo sutra na rostilj.I na one lepe paprike.
    -Mislis rajske paprike?

• Slavk0

Баталио би Каизен сајт колико сутра, да се вечерас објави вест о крају света.

• Super Marko

Bez panike,molim.

• Кека

Две године, дакле... Дала бих отказ! Сутра! Смуцнула бих се кроз подземни Београд; ако би радили прекоокеански летови, прошврћкала бих се кроз Корални Замак. Отишла бих и до Санкт Петербурга, да видим беле ноћи, а кад би се потрефило да и смак дочекам тамо, било би дивно. Скочила бих из авиона. Киднаповала једну особу. Остало, у ходу. :)

• Super Marko

Zasto toliko ekstremnih stvari kad se moze i nesto laganije a opet ludo?

• Slavk0

Ово није време да се уздржавамо од хедонизма.

• Tulumbac

A zašto su svi ubeđeni da bi pilote boleo kurac da nas sve voze na Havaje? :)

Mnogo bi to bilo zajebano. Ja bih recimo otišao kod Batistute i ponudio se da mu popušim zato što je najveći car. Naravno, to bih uradio jer znam da će da me odbije, pošto bi većini ljudi to prvo palo na pamet. A realno, nisam neki pušač.

Ali bih ipak iskoristio priliku da Borisu Tadiću opsujem majku.

• Ž

A ja bih iskoristio priliku da gađam Ašika jajetom u oko.

• K

A zašto ne bi ašikovim okom gadjo jaje?

• Slavk0

Ја бих нашао времена да признам Тулуму да ми је омиљени аутор. :Д