- С
Подигао бих кредит, одваљивао се недељу дана, а онда наредне 2 године то отплаћивао.
- Пд
Појма немам, мада, иживљавао би се само ако је 100% сигурно да ће да буде смак света, типа, ако треба да удари нека стенчуга у Земљу или дођу "Зелени".
Зависи од тога кад јаве да је тад дефинитивно крај, углавном би са ортацима цео дан играо баскет и пио пиво, нашао би неку нимфоманку и тако...
- Пд
Тешко да би смели да кажу тако рано. Цео свет би масовно престао да ради у једном тренутку и сви би били у фазону: "Што да радим кој курац кад ме нема за две године."
Дај да дамо неко реално време, месец дана нпр.
- Пд
Ма нема ништа од тога, пропао би свет за месец дана...
- С
Требало би ударити на Бугаре...
- С
Шта ту име да се размишља? Алкохол, дрога, јебачина и остављање статуса на фејсбуку. Јбг...

утрчао бих на терен у сред премијерлигашке утакмице. иѕмешао бих обућу испред џамије, јео прасетину у сред У.А.Е., отишао у неку арапску земљу и пољубио девојку на сред трга, украо бих папи капу (и онај прстен), забо Тајсона, рекао бих неком ШиптарИНу да је Србин (може и Хрвату), убио комшији краву... ух, занећу се од оволиких жеља па ћу стварно да помислим да је крај за 2 године :)

Две године, дакле... Дала бих отказ! Сутра! Смуцнула бих се кроз подземни Београд; ако би радили прекоокеански летови, прошврћкала бих се кроз Корални Замак. Отишла бих и до Санкт Петербурга, да видим беле ноћи, а кад би се потрефило да и смак дочекам тамо, било би дивно. Скочила бих из авиона. Киднаповала једну особу. Остало, у ходу. :)

A zašto su svi ubeđeni da bi pilote boleo kurac da nas sve voze na Havaje? :)
Mnogo bi to bilo zajebano. Ja bih recimo otišao kod Batistute i ponudio se da mu popušim zato što je najveći car. Naravno, to bih uradio jer znam da će da me odbije, pošto bi većini ljudi to prvo palo na pamet. A realno, nisam neki pušač.
Ali bih ipak iskoristio priliku da Borisu Tadiću opsujem majku.
- Ž
A ja bih iskoristio priliku da gađam Ašika jajetom u oko.
- K
A zašto ne bi ašikovim okom gadjo jaje?