Predlog: ekskomunikacija umesto bana
  • Jericho

Zasto ne uvesti ovaj termin umesto prezvakanog i uobicajenog "ban". Ban neka bude na drugim sajtovima, ovaj bi i po tome mogao da se razlikuje od ostalih?

Ekskomuniciran si iz vukajlijske ekumene na 36 sati!

Ne zvuci li bolje nego "banovan si sa sajta na 3 dana"?

• Rosoneri

proseravanje

• Lullaby

Nije loše. Nastala bi masa definicija o novom pojmu, i mnoštvo novih igara riječima. :)

• .,.

Боље је. Одувек сам мрзео речи "бан" и "хејт". Зар није лепше рећи МРЗИТЕЉ него хејтер? Једна од најлепших речи у нашем језику... МРЗИТЕЉ.

А већ видим наслов теме... "Пријавите МРЖЊУ на своје дефиниције- МРЗИТЕЉИ"

ДОЈАЈА!

• Lullaby

"Пријавите МРЖЊУ на своје дефиниције- МРЗИТЕЉИ"

Hahahha! Superica! :))

Mrzite na domaći način! :))

• M

"Poslat na lađenje". Predložio je bio Sevast još davno prevođenje Vukajlije na srpski, naravno, mislio je na englicizme, al ništa od toga ne bi, ka što neće ni sad bit.

• Jericho

Moze i to, a za trajni ban "Poslat u Sibir".

• Lullaby

Ili kraće: ohlađen i sibirizovan. :) A ima sigurno još boljih prijedloga. Meni se ideja sviđa, ali dobro Meśa zbori...

• En_Dotter

Прелистај бар 3 стране следићи пут кад ти нешто епохално падне на памет ;)

http://vukajlija.com/forum/teme/10889

• Jericho

3 strane?!? Znas ti koliko su 3 strane, eheeeej! ;)

Ne, ozbiljno, nepregledno je traziti po drugim temama. Sta bi me uopste navelo da trazim ovakav predlog u temi koja se zove "staro za novo"?

Mislim da bi na forumu trebalo uvesti sistem slican onome na elitesecurity (koji cesto pominjem, jer smatram da je ODLICNO uradjen) - naime, tamo dok jos kucate naslov svoje teme, izlaze teme koje su sadrzinom nalik Vasoj, pa se time izbegava dupliciranje.

• En_Dotter

Ма дај Џери... не бих имао онда где да линкујем оригинал :П

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.