Platio bih mu pivo
  • Codex Seraphinianus

Pa da čujem. Ko je po vašem mišljenju zasluzio da mu platite pivo(da ne ispadne da se reklamiram necu da kacim moju poslednju defku koja me je inspirisala da otvorim ovu temu, plaćanje piva označava čin poštovanja prema nekome koga stvarno cenite i poštujete zbog nečega što je uradio ili vas zadušio nekim činom, potezom....etc)?

ja prvi

Seljaku Veseljaku. Lista je preduga(zbog čega baš njemu) te me mrzi da je čukam. Tri piva minimalno!

• Johnny Castle

Sergios, JEricho i Soenmeri, zato sto su musketari :)

• бури

MICI, zato što voli...

• seljak veseljak

ne piem pivo al cu doci da popiem onu rakiu

• Codex Seraphinianus

da, da... Moze rakija, a pivo da ladis tabarku.

• Пд

Џимију, зато што мије (уз моју асистенцију) превео велики број старих дефиниција на ћирилицу. То сам му обећао још одавно. :)

• StrajaKg

seljaku veseljaku zbog profila, moje skromno mišljenje je da je legenda.

• seljak veseljak

u sunce ti, ako nastavite ovim tempom odo ja u alkose

• Energija

seljak, i ja ti placam pivo, a mene ako odbijes onda ic nije u redu :)
    da seljak veseljak, kum vlajko, oba muza (dule345 i duchamp), predrazinju dodjem gajbu, fatal erora sam jednom nesto zacnula a gotivan mi je, pedru bih platila ali je konzervativan:), Black Holu jednom i jesam; Mrmun moz dobije jedno pivo isto; dzimiju zbog srodnosti u reklamiranju; ima i zena: chevu, Mici, majav, Lemaja, aurora, obavezno adonia, insolent, dobra losa zla i tako...
    Kad dobijem na lotou...:)) ima vas napojim
    Ali veseljak obavezno, tako je neodoljiv na onoj slici sa profila..mwa :))

• СМарко

Sebi, nego nemam ljeba da jedem, a ne za pivo

• Šalabajzer

Ja bih chupeee platio pivo,mislim da je zanimljiva osoba :)))

• Џими

Хвала, Пеки.

Дугујем још увек много пива Мингу, требало би ових дана да га испијамо. И мом земљаку Влатку дугујем једно, ако се добро сећам.

Иначе, са неким вукајлијашима мање-више редовно испијам пиво, знају ко су.

И још неке људе за које мислим да су краљеви бих частио, и они знају ко су.

• Negroidno Govedo

Блeку, Келту и Џимију јер сам их цимао да ми заврше неке техничке ствари око дефки, то им је једно или више пословних пива, а онда би им викао и непословна, плус и осталим људима са којима сам остварио неку завиднију комуникацију на сајту.

• Пд

Дугујем још увек много пива Мингу, требало би ових дана да га испијамо. И мом земљаку Влатку дугујем једно, ако се добро сећам.

http://vukajlija.com/posteri/dzimi-12799.jpg?1276881067

Овако нешто: )

• Earthworm Jim

Gle čepulje, Vlatko samo modove naveo za čašćenje. :)

• Negroidno Govedo

Vlatko samo modove naveo za čašćenje.

Pa kako! :)

• rockangel

Ja bih castila JTU, mesju i LotosovCvet

• Codex Seraphinianus

ja bih castio i bruzuma, kad moze da kaci kurceve po sajtu a da ga ne banuju ni dan, carina... ili je samo povlascen... zar je vazno? :)

• Мици

Ок, овако, хвала Бурију и Енергији на пиву, ово не заборављам само да знате, оно на првом окупљању има да вас опседам за пиво :)
    Значи, пиво бих платила, Костји (и он мени дугује пар), Чичи, Бурију, Јавиу (мада нисам сигурна да би ми дао да пијем са њим ;)), Елеку, Данету, Предражињу, Др Јанковићу, Тулуму, Џерију, Дишкету (немо' се љутиш на ово Дишке), Хрњауу, Урошу, Смарету, СтрајиКГ, Вампију, Лакију (њему боље млеко да купим), Отрову, Тандрчку, и наравно Пегију (Сељак Весељак)...
    А од женских, Пуфници, Гоги, Малолетној, Стакленој, Стар, Енергији, Лемаји, Лули, Мерси, Зеки, Цакани, Милици, Вејв....
    Вероватно сам некога заборавила...извињавам се због тога...

• wojtek

Мици, са таквим списком боље почни да штедиш. :)

• LesTaT

Crna Mici, bankrotiraćeš.

• Мици

Ма не брините људи, пара за пиво се увек нађе ;) придружите се и ви..:)

• Slavk0

Врч пива за Фацу. И за Сержа. И за k@rizmu i Janu. Салцу такође. Још неким људима које нећу именовати.

• LesTaT

Mici, samo ako ja častim. :)

• Мици

E Les vazi se, dJentlmen si dojajan! :)

• LesTaT

To samo prema onima koje zaslužuju. :)

• miodrag_bez_s

ja bih platio Vlajku pivo, al samo ispred zadruge...

•  električar

Samo onima koji mi obore ruku.I to levu.A svima bih platio nešto kratko.

• tasmanijski djavo

mastrixtu, nikoli ss i predražinju jer su bili sa mnom kad mi je bilo najteže i pružali podršku.
    gambiju dugujem pivo sto godina :)
    ima vas još mnogo, al nemam para :P

• Earthworm Jim

Jej, neko i meni 'oće da plati pivo :))

• Vehbija Ćoralić

Gamby-u i Gvozdenoviću jer bih sa njima zborio rado, na duge staze.

Bleku jer bih ga samo posmatrao, verujem da bih naučio nešto.

Kuvajliji jer je Kuvajlija. Javio (Javiu, Javiom...?) jer mu dođem, poneo sam se nekul jedared, a super faca.

Amantinu, murbiju, Groucho Marxu i svim sjajnim autorima koje bih voleo da upoznam, majmunolikom, ne mogu ni da ih izlistam...

MertBom ne bih iz inata. :)

Mingu, jer bi to bilo tako prirodno...

• Facafacaa

Remac - samo zato sto je pozitivan lik.
    Javio, PSV - starija gospoda, da cujem neku pametnu.
    Dankan - imam osjecaj da svaki put pije dok ne padne pod sto. Cijenim.
    Gambiju - zato sto sam ga ranije zajebavao. Najbolje se stvari rjesavaju za kafanskim stolom. Mozda i nije ljut, al' svejedno.
    Murbiju, Saletu i Sergu - jednostavno, ekipa.
    Slavku - samo jedno. Dobar covjek, al' kad se napije...... Zna on o cemu ja... :)
    Lakiju - da polomi raju za susjednim stolom s kojima smo zakuvali zbog Dankana; I jer smo kolege.
    Buriju - putevi nam se srecu jedino u kafani.
    Urosu - da nas banuje iz kafane na vrijeme, jer ne znamo kad je dosta.
    Vehbiji i Wojteku - samo da vidim ko su ti ljudi.
    Predrazinju - zato sto bi se jedini smijao na kraju veceri kad nas sve polome, jer je njih 10 bilo ipak previse za Lakija.
    Kostji - dobar co'ek, drzi do tradicije
    SMarku - neko ce nas morati slikati, a dobar je s kamerom. :) Zezam se, pozitivac.

Ima tu i zena, prvenstveno Jana, pa k@, itd... Al' njih kad dobijem sledecu stipendiju :))

• .,.

Али људи! Ја не пијем пиво! Смрди и има укус арматуре, једино могу она геј пива са укусом лимуна да поднесем, а пијем га само кад нема ништа друго. Свеједно, хвала на доброј вољи, али рубинштајн, виљамовку, џек дениелс и шприцер ипак радије прихватам, баш тим редоследом и баш ту комбинацију, јер је Фаца погодио да пијем док не паднем под астал.

• Christine

ja siroma' bez piva ostado'! :(

• Slavk0

Slavku - samo jedno. Dobar covjek, al' kad se napije...... Zna on o cemu ja... :)

Znaš dobro da ja samo žestu udaram.

• Пд

Ево ја Тини да платим пиво, једина ме таговала у оној теми. :)

• MrsSupergirl

Dankan pije dukatlijsko pivo, vi'š ti to... :)

• .,.

Имам слику са тим пивом. Неки одавде су видели, а у позадини спот Неде Украден :))

• Chavez

Platio bih 'ladnu kolu Dankanu, zbog danasnjeg hejta za EKV, haha, moj covek!

• MrsSupergirl

Evo Dankane ja bih ti platila to dukatlijsko žuto pivo, čak bih ti i neku pesmu Nede Ukraden naručila zarad potpunog ugođaja. :D

Inače nema piva nikom dok se ne ušlihta kako dolikuje, Dankanu bih platila čisto jer bih uživala u sceni. :D

• Hugocavez

Данкану бих платио ово фегетско од лимуна, само зато што га и ја дојаја готивим.

• mylyca

Ја бих да ми плате пиво сви којима сам гледала хороскоп. Да се не расправљамо даље.

• MrsSupergirl

Evo mylyce upravo pođoh da napišem kako dugujem tebi i žnji pivo. Može i dva.

• Zmia

Ја бих Јовичићу платила гајбу само да га видим одваљеног како баљезга и евентуално опсује :)

• бури

MICI opet zato što se sjetila da mi se javi;
    MICI:***

• Јова

Gamby-u zbog nekih naših prepucavanja, a inače je gotivan lik. Pritome mu već i dugujem pivo.
    Džimiju- zato što djeluje kao pravi ljubitelj piva, a i vrlo pozitivna ličnost.
    Lullaby - njoj takođe dugujem pivo.
    Zmii - red je da se uzvrati
    Svakoj curi koja inače pije pivo i misli da je to OK. Nerviraju me one što izigravaju finoću tako što neće da piju pivo.

• .,.

Hugocavez

Данкану бих платио ово фегетско од лимуна, само зато што га и ја дојаја готивим.

Да, ти си ме једини и упознао уживо, свестан си колико сам кул и дојаја лик :)))

• Earthworm Jim

E ja bih Danetu platio pivo, al' nikako da ga odvučem u kafanu :)

• .,.

Ае, по 6. пут, Гамби. Ја не пијем пиво, смрди, бре :)