- Пд
Тешко да можеш то да поредиш са члановима који су овде мало дуже. Када је још на профил писало колико си позитивних и негативних дао, мени је однос био далеко већи, много је више плусева давано.
Сад је то далеко пало тако да рецимо да ми је однос нешто мање од 5. Ево сад израчунах, 4,72.
- С
11, 81. Блам.
- Пд
Лажу људи. :)
А и Келте, како ти знаш какве си оцене давао на постере?

8898 prema 1386. Plus dajem i na one definicije koje nisu za minus, i koje bi recimo ostavio neocenjene, al ne mogu da procitam defku a da je ne ocenim...
U skor nisu uracunate obrisane defke koje sam ocenio, kontam da bi minus skor bio veci za jedno 1000 ako ne i vise.
Za dva meseca jebao sam mu mame koliko sam ocenio :)- С
Келт, дај моје податке.
- Пд
Маро, ај ако се не зезаш, дај линк те три дефиниције на које си дала минус. :))
- Пд
Овај Славко ко ја, цео дан једе говна на сајту и ништа не чита. :))
- С
Самхаин - pozitivno ocenjene definicije
« 1 2 3 … 443 »
Prikazano 1 - 10 od ukupno 4430Самхаин - negativno ocenjene definicije
« 1 2 3 … 38 »
Prikazano 1 - 10 od ukupno 375Значи, душа од чо'ека.
- Пд
Била би фора да ти пише просечан скор дефиниције на коју си дао минус. То је мерило хејтерства. :)
- С
Јбг, ја нисам оценио ни 5000...
- Пд
Зајк, ај избаци твој скор, знам из поузданих извора да си један од оних са највише оцењених. :)
Знам и ко има највише оцењених, без лајковања и хејтовања. :)
- Пд
Мара, ајде, само да видимо. Неко ко је дао само 3 минуса на 25 сома оцењених мора много да се разочара да неком да минус. :)
- С
Кувајлија је рекодер, ја мислим.
- Пд
Данкане, он се не рачуна, он је лајковао, тако би и ја све дефиниције оценио. :)
А и побрисано му је то, тако да како год да окренеш није он.
- Пд
Свака част Зајк, свака част. Скидам капу.
- Пд
Људи, Кувајлија је делио плусеве без читања, тј. лајковао. Тако би свако могао да оцени цео сајт.
- С
Ја не би мог'о... много има брате.