- zp
Ja sam ovde pila isto neko slabo, mislim da je isto bilo 3. Bezveze skroz, kao Bakardi Brizer. Ja ne bih ni probala bezalkoholdno.
- Kb
Ja i ovde mogu da jebem!
- zp
Hvala na ponudi :*
- Kb
Nema na čemu.
- zp
Ja vise volim Lava.
- Пд
Бољи је Јелен.
- zp
Ja sam devojcica. Bolja je votka.
- Пд
Јел пробао неко оно Старопрамен, како се већ зове? Све да га пробам, и ништа...
- zp
Kazu da je sjajno. Nisam probala.
- Пд
Дај бре, ја сам мислио на Јелен од наших... Гинис је класу изнад њега. Амстел је много добар, али само прави, не ово наше говно.
Хајнекен стандардно добар.

Prob'o sam ja Staropramne. 'nako, nije loše, jebem li ga.
Jelen je dobar kao prvo pivo. 5 je maksimum, ako popiješ više, ne napiješ se toliko, ali ujutru da umreš. Za maraton su bolji Lav i BG.
Što se tiče teme, probao sam ono Jelen gej pivo. Ono sam mogao i ja da napravim, uzmeš pola pravog piva, sipaš u pleh u kome je bilo pregorelo ulje, dodaš još za pola izlapelog Sprajta i onda spakuješ u limenku. Tako negde.
Odlično k'o nema muda da se ubije na keca, a planira. Jelen gej je stimulans!
5 je maksimum, ako popiješ više, ne napiješ se toliko, ali ujutru da umreš. Za maraton su bolji Lav i BG.Nisam imao slično iskustvo. Isti urad mi imaju i Jelen i Lav, al' sam pričao o ukusu. Od piva mi nije strašan mamurluk. Jedino budem žedan ko magarac, popijem par galona vode. Najgore mi bude od vina i vinjaka.
Što se tiče teme, probao sam ono Jelen gej pivo. Ono sam mogao i ja da napravim, uzmeš pola pravog piva, sipaš u pleh u kome je bilo pregorelo ulje, dodaš još za pola izlapelog Sprajta i onda spakuješ u limenku. Tako negde.:D
Nisam probao, ali ti verujem. :)
Neću probam. :)- ПдNajgore mi bude od vina i vinjaka.
Зато сам се ја уништио од црног вина још у првом средње па сад поврањам чим га помиришем. А и вињак, само мало касније.
- Пд
Мој ортак провалио теорију. Нпр, шатро ћале си и возиш клинце на неки пикник, а ти узмеш па пијеш то због укуса, чисто да би био трезан кад возиш после.
И тако то.

Ja sam probao čisto da bih posle opravdano mogao da pljujem po tome. Na primer, kažeš da je to za dukatlije, neko pita "a jesi li makar probao?" i ti onda moraš da ućutiš. Ja mogu da nastavim da jebem. :D
I ja sam se davno ušikao od crnog vina, sad ne pijem skoro nikad. Jedino ako nađem negde ono domaće pravo, to je keva. A jok ono - šes litara 120 dinara.
Pivo jedino i pijem, ponekad rakiju drmnem, čisto zbog zbog krvotoka i to je to.
Votka, viski, rum, džum, brendi, džoni, soni mi je sve sviranje kurcu.
- Пд
Гамби, мени рекоше да има исти укус као прави Јелен. Оно, ако волиш укус пива, ти пијеш због укуса, а не напијеш се.
Ма немам појма, го курац.
- Пд
Вотка је моје друго и моје 62. трауматично искуство. Још она геј ђус-вотка. Ја сам то ексирао из пивских чаша од 0,5 деци... И то кад помиришем, од бљув.

Poslaću ti, nema veze što nema ukus piva, dobro je da se brzo napiješ i dobro je da se proba :). A inaače ta ista baltika ima i bezalkoholno pivo, to jest sva piva od 0 do 9. bezalkoholno, po mom mišljenju, se ne razlikuje od običnog po ukusu, mada ja i nisam neki ekspert da to ocenim... kod nas ga čini mi se poistovećuju sa kvasom, ali nikakve veze nema sa kvasom.
Ja najčešće pijem Miller 0.33, kod nas sam slučajno nabasao na njega jednom u tempo i to samo 4 flaše sam našao...ne znam da li ga sad ima? Inače je svetlo pivo i pitko je neverovatno. Extra corona mi je druga opcija što se piva tiče. Pominjao je neko kozel i staropramen, meni su malo više gorki i jedno i drugo, mada prolaze.
Od naših, šta znam, lav i jelen mislim da su solidna piva.- Пд
Еее, Корона је добра. Стварно добра.

Ja nisam pio ovo jelenovo, al sam pio bavariju i karlovacko bezalkoholno, i ima ukus kornfleksa.Bezalkoholno pivo je dobro dok pravis pauzu sa alkoholnim. Ja sam jednom radio na mjesalici kod druga i odvalio sam se od piva nakon 2 sata, pa sam onda dolazio sebi sa bezalkoholnim, pa presao opet na alkoholno. Da dodam da je bio mastan malter :D
Inace pijem Jelenka. I Nektar je bio dobar prije 2-3 godine pa sam ga cirkao, kad sam bio kuci u Bosni, sad ga opet pokvarili.- С
Само да кажем, Јелен је за пичке, Лав је за дукатлије.
Довољно је што су гамби и Пеки рекли да пију Јелен. ;) Кад бих бирао између њега и Мерака, узео бих Мерак. Још су они избацили ово "кул" срање. Убио ме блам кад је један мој друг то наручио.
Безалкохолно нисам никад пио и немам намеру. У чему је фазон? Пре ћу пити јебени сок.
- Пд
Самхаине, палиш да има мерака у НС? Ја мислио то само за јужно тржиште...
- С
Наравно да има. Нисте само ви клошари. ;) Видео сам да има и у Босни али не пише "Право српско пиво" већ само "право"... које пичке, еј. ;)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.