Bezalkoholno pivo: Društveni parazit ili samo stereotip?
  • Earthworm Jim

Ja sad probah redom neka piva koja dobih iz Nemačke, i naidjoh na jedno koje mi bilo nešto čudno. Pogledah, a ono 3% alkohola. Bljutavo bre, u pičku materinu.

Mogu da zamislim kakvo je tek bezalkoholno.

• zp

Ja sam ovde pila isto neko slabo, mislim da je isto bilo 3. Bezveze skroz, kao Bakardi Brizer. Ja ne bih ni probala bezalkoholdno.

• .,.

Ја се одушевио у Мађарској како одједном подносим толико добро алкохол, кад скапирам да тај Козел који се тамо пије нема ни 4 % алкохола хаха. Обично срање за цурице, ја пијем Лав 7 или једноставно долијем Вињак у обичан Лав.

• Kb

Ja i ovde mogu da jebem!

• Kb

Nema na čemu.

• Earthworm Jim

Обично срање за цурице, ја пијем Лав 7 или једноставно долијем Вињак у обичан Лав.

E dukatlijo. Ja dolivam u Jelen. :)

• zp

Ja vise volim Lava.

• .,.

Па то, под Лавом сам мислио на пиво. Мени све то исти курац, смрди, има укус као арматура и пишаш као лубеницу да си јео.

• Earthworm Jim

Ej, to je blasfemija. :)

Ja vise volim Lava.

I ti si dukatlija. :)

• Пд

Бољи је Јелен.

• .,.

Бољи је Вињак.

• zp

Ja sam devojcica. Bolja je votka.

• Earthworm Jim

Dane, Vinjak je Vinjak. Mada ja više volim domaću, al' to retko imam.

Al' volim i pivo. Njega obično više leti, a žestinu zimi.

I da, Lav mi je nekako dukatlijsko pivo. Pijem i njega, al' nije to to. Jelen konza.
    Nikšićko ima ukus kao povraćka.

• .,.

Ја сам Никшићко описао у примеру дефиниције пичкоперина.

• Earthworm Jim

Haha, vidi i prokomentarisao sam. :)

• .,.

Ахахаха, отад смо се зготивили :)

• Earthworm Jim

Ja mislio od onda kad smo spemovali Šta trenutno slušate :)

• Пд

Јел пробао неко оно Старопрамен, како се већ зове? Све да га пробам, и ништа...

• .,.

А, тад смо се нашли и музички, курац ти пољубим :)

• zp

Kazu da je sjajno. Nisam probala.

• Earthworm Jim

Јел пробао неко оно Старопрамен, како се већ зове? Све да га пробам, и ништа...

Nije loše. Al' jebote, od SVIH piva koje sam probao, a samo večeras probavam ko zna koje, Jelen mi ubedljivo najbolji. Posle njega valjda Ginis.

• Пд

Дај бре, ја сам мислио на Јелен од наших... Гинис је класу изнад њега. Амстел је много добар, али само прави, не ово наше говно.

Хајнекен стандардно добар.

• Earthworm Jim

Amstel mi nije nešto, Hajneken je bolji. Al' ja ozbiljno da mi je Jelen najbolji. Valjda sam se navikao, šta znam.

• Tulumbac

Prob'o sam ja Staropramne. 'nako, nije loše, jebem li ga.

Jelen je dobar kao prvo pivo. 5 je maksimum, ako popiješ više, ne napiješ se toliko, ali ujutru da umreš. Za maraton su bolji Lav i BG.

Što se tiče teme, probao sam ono Jelen gej pivo. Ono sam mogao i ja da napravim, uzmeš pola pravog piva, sipaš u pleh u kome je bilo pregorelo ulje, dodaš još za pola izlapelog Sprajta i onda spakuješ u limenku. Tako negde.

Odlično k'o nema muda da se ubije na keca, a planira. Jelen gej je stimulans!

• Earthworm Jim

5 je maksimum, ako popiješ više, ne napiješ se toliko, ali ujutru da umreš. Za maraton su bolji Lav i BG.

Nisam imao slično iskustvo. Isti urad mi imaju i Jelen i Lav, al' sam pričao o ukusu. Od piva mi nije strašan mamurluk. Jedino budem žedan ko magarac, popijem par galona vode. Najgore mi bude od vina i vinjaka.

Što se tiče teme, probao sam ono Jelen gej pivo. Ono sam mogao i ja da napravim, uzmeš pola pravog piva, sipaš u pleh u kome je bilo pregorelo ulje, dodaš još za pola izlapelog Sprajta i onda spakuješ u limenku. Tako negde.

:D

Nisam probao, ali ti verujem. :)
    Neću probam. :)

• Пд

Najgore mi bude od vina i vinjaka.

Зато сам се ја уништио од црног вина још у првом средње па сад поврањам чим га помиришем. А и вињак, само мало касније.

• Earthworm Jim

Dobro bre majku mu, da l' je moguće da je od cele Vuke jedino Tulum probao ovo vnugo?

I da, je l' može neko da mi objasni zašto to sranje uopšte postoji?
    Tulum izneo svoju teoriju, najverovatnija mi do sada. Al' mi mazohistička nekako.

• Пд

Мој ортак провалио теорију. Нпр, шатро ћале си и возиш клинце на неки пикник, а ти узмеш па пијеш то због укуса, чисто да би био трезан кад возиш после.

И тако то.

• Earthworm Jim

Hahaha Peki. Kog bre ukusa? :)

• Tulumbac

Ja sam probao čisto da bih posle opravdano mogao da pljujem po tome. Na primer, kažeš da je to za dukatlije, neko pita "a jesi li makar probao?" i ti onda moraš da ućutiš. Ja mogu da nastavim da jebem. :D

I ja sam se davno ušikao od crnog vina, sad ne pijem skoro nikad. Jedino ako nađem negde ono domaće pravo, to je keva. A jok ono - šes litara 120 dinara.

Pivo jedino i pijem, ponekad rakiju drmnem, čisto zbog zbog krvotoka i to je to.

Votka, viski, rum, džum, brendi, džoni, soni mi je sve sviranje kurcu.

• Пд

Гамби, мени рекоше да има исти укус као прави Јелен. Оно, ако волиш укус пива, ти пијеш због укуса, а не напијеш се.

Ма немам појма, го курац.

• Earthworm Jim

Viski i rum su mi ok. :)

Votku ne pijem jer je to prvo moje traumatično iskustvo. :)

A jok ono - šes litara 120 dinara.

To ni nije vino, to je razblaženi mišomor. :)

• Пд

Вотка је моје друго и моје 62. трауматично искуство. Још она геј ђус-вотка. Ја сам то ексирао из пивских чаша од 0,5 деци... И то кад помиришем, од бљув.

• Earthworm Jim

Jel ti tamo zivis? Nisam probao nazalost.

• Стеван

Пеки, мени је одличан Старопрамен.

Пробао сам безалкохолно. Говно к'о говно.

• Earthworm Jim

Al to pivo mi je premalo kockasto da bi bilo rusko. :)

• casperkaz

Živim.
    Ja imam utisak kao da su samo vodku sipali u pivo i malo promućkali...ali ubija na mesto, dve flaše su dovoljne da se napiješ, to leše oni njihovi klošari kad nemaju vodku.

• Earthworm Jim

Znaci sranje? E jebiga. Dojajno mi delovalo.
    Reko ako je dobro da mi posaljes postom. :)

• casperkaz

Poslaću ti, nema veze što nema ukus piva, dobro je da se brzo napiješ i dobro je da se proba :). A inaače ta ista baltika ima i bezalkoholno pivo, to jest sva piva od 0 do 9. bezalkoholno, po mom mišljenju, se ne razlikuje od običnog po ukusu, mada ja i nisam neki ekspert da to ocenim... kod nas ga čini mi se poistovećuju sa kvasom, ali nikakve veze nema sa kvasom.
    Ja najčešće pijem Miller 0.33, kod nas sam slučajno nabasao na njega jednom u tempo i to samo 4 flaše sam našao...ne znam da li ga sad ima? Inače je svetlo pivo i pitko je neverovatno. Extra corona mi je druga opcija što se piva tiče. Pominjao je neko kozel i staropramen, meni su malo više gorki i jedno i drugo, mada prolaze.
    Od naših, šta znam, lav i jelen mislim da su solidna piva.

• Tulumbac

Corona nije loša, šta znam. Mada jes malo pederska, Jelen je institucija za ta šlager piva. :)

Inače, meni je mnooogooo dobro Kajzer pivo, nema ga nešto mnogo. I pre ono Pećko što je bilo, ako se neko seća, ja nisam vid'o ima 10 godina.

• Пд

Еее, Корона је добра. Стварно добра.

• casperkaz

Za pećko svi kažu da je bilo najbolje naše pivo, nisam ga nažalost probao.
    A corona i miller jesu malo pederkasta, stoji, piju se sa limunom, lajmom, kurcem, palcem,.

• Dub

Ja nisam pio ovo jelenovo, al sam pio bavariju i karlovacko bezalkoholno, i ima ukus kornfleksa.Bezalkoholno pivo je dobro dok pravis pauzu sa alkoholnim. Ja sam jednom radio na mjesalici kod druga i odvalio sam se od piva nakon 2 sata, pa sam onda dolazio sebi sa bezalkoholnim, pa presao opet na alkoholno. Da dodam da je bio mastan malter :D
    Inace pijem Jelenka. I Nektar je bio dobar prije 2-3 godine pa sam ga cirkao, kad sam bio kuci u Bosni, sad ga opet pokvarili.

• С

Само да кажем, Јелен је за пичке, Лав је за дукатлије.

Довољно је што су гамби и Пеки рекли да пију Јелен. ;) Кад бих бирао између њега и Мерака, узео бих Мерак. Још су они избацили ово "кул" срање. Убио ме блам кад је један мој друг то наручио.

Безалкохолно нисам никад пио и немам намеру. У чему је фазон? Пре ћу пити јебени сок.

• leksi

како мож да буде безалкохолно? то онда није пиво. ја волем највише бекс и туборг и те тако стране негорке. никшићко је много горко

• Пд

Самхаине, палиш да има мерака у НС? Ја мислио то само за јужно тржиште...

• С

Наравно да има. Нисте само ви клошари. ;) Видео сам да има и у Босни али не пише "Право српско пиво" већ само "право"... које пичке, еј. ;)

• casperkaz

Šta je merak, da nije niška pivara? Ako jeste onda menjam dve baltike 9 za jedan merak :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.