Дизајн дизајна новим дизајнирањем
  • En_Dotter

Све што шљашти привлачи зиљавост и слично, док одбија нешто што није зиљаво (шта год то било).

Ценим сваку промену без обзира да ли ми се свиђа или не. Него да пређем на функционалност, како естетску, тако и употребну.

Ко што рекох, коље за'очи ова боја.
    Размак између ставки је превелики и слова су мегаломанска. Чоек треба да скролује толко, да када би генератор ставио на точкић од миша извозили би струју у васцели свет.

Поменућу да мени (другу нек се јаве) скроловање нешто успорено ради.

Дакле, дугмићи, фонтићи, проредићи и остали ићи да буду у деминутиву, а не у аугментативу (пејоративу). Прегледност је никака.

• vladimir88

Slazem se, fino izgleda, ali sve je preveliko.

• Stivi Vonder

И мени је скроловање успорено на Фајерфоксу.

Неки од ових проблема могу да се реше тако што једном или двапут притиснеш Ctrl и -, остало ће ваљда бити сређено успут, или ћемо морати да се навикнемо.

• panini?

Sta znači ovaj broj sa ispred tarabom?

• kostja

који си по популарности...

• illusionist

Ovo sa bojom mi izgleda kao pokušaj da se privuče što više ktitor naloga, jer samo oni mogu mjenjati boju, a ova brate ubi. Možda i griješim. Ne sviđaju mi se promijene, osim ukidanja defke dana. Sretno sa novim izgledom.

• kizo

Čini mi se da je kaizen rekao da će promijeniti boju al nisam siguran.

• En_Dotter

Ок, да не бих срао само. Ево шта и како:

уместо

То је за коментаре и изгледало би овако:

http://i242.photobucket.com/albums/ff170/En_Dotter/a32/predlog.jpg

Пошто нема едитовања идем ставку по ставку, па нек каизен одлучи.

• En_Dotter

Ево насловне:

http://i242.photobucket.com/albums/ff170/En_Dotter/a32/predlog1.jpg

Види се лепо шта је мењано када се зумира слика. Ако није јасно исписаћу, ако каизен буде хтео, али верујем да сам зна како ово све да уради.

НАПОМЕНА:

Немам везе са ХТМЛ-ом ЦСС-ом, и осталим сокоћалима за прављење страна. Било давно кад сам нешто знао. Тако да је ово из фиребуг-а на брзину урађено.

• leksi

слажем се с првим постом, коље све скроз, али жив се човек на све навикне...

• En_Dotter

Значи мени пичка материна... нико од надлежних ништа да каже, па бар да се терам :(

• dl

Ovo sve mi se nikako ne sviđa, ova maslinasta truje moj zdravi razum.

• kaizen

En_Dotter ne dopada mi se jbga.

• En_Dotter

Хвала на брзом одоговру. Може лоцк онда ;)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.