Primerni Vukajlijaši
  • Ivan92

Koji član Vukajlije se po vama najprimernije ponaša? Ili koji članovi?

• P

Zvučaće narcisoidno, ali - ja. :) Milion puta sam bio iznerviran od strane drugih, ali nikad nisam pao na provokacije i na to da vređam druge. Takve članove jako cenim, a nažalost, sve ih je manje.

• mm

Da sam se uvek lepo ponašala, umrla bih od dosade.
    Ne do bog da se družim sa takvima.

• Фејзбукманијак

ја сам вукајлијаш каквог нико не би требало да има за пример, мхого серем и пљујем по свему. Тако да сам дао најнепримеренијег...

Иначе да одговорим на питање теме - Лулаби и Ништа

• [

Ja sam najprimerniji! Ko ne misli tako nek jede g...
    Šta vi mislite? ;)

• prvi srpski vampir

Zar mi svi nismo primereni?

• Ivan92

Zar mi svi nismo primereni?

Jesmo, samo što su neki manje, a neki više. :)

Ko ne misli tako nek jede g...

Ili što bi na Fejsbuku rekli :'Ljubomorne duše mogu da mi p... !' :)

• Ledeni

мхого серем и пљујем по свему.

ja sam mislio da se bas to trazi.

• Lutak iskrivljenog L

ja mislim da se svi moderatori primerno ponasaju, pojedinacno naravno, ovako u grupi su bagra

• Мици

ovako u grupi su bagra

Хахахахахахахаха

• Predražinjo

Nema primernijeg Vukajlijaša od MarijaneP.
    Staložena, argumentovana u raspravi, ne pada u vatru, ne ulazi u konflikte, piše odlične definicije... jednom rečju, neko na koga se treba ugledati ovde.

• Lutak iskrivljenog L

Nema vece uvlakuse od predrazinja na ovom forumu, ali dobro sad, to nije tema ovog razgovora :)

• Predražinjo

Sos

Nema vece uvlakuse od predrazinja na ovom forumu, ali dobro sad, to nije tema ovog razgovora :)

...reče čovek koji je napisao:

ja mislim da se svi moderatori primerno ponasaju, pojedinacno naravno

Do jaja...:)

• Lutak iskrivljenog L

kako te nije stamora da me pogresno citiras? i to par postova ispod mene...

pa radje cu biti najneprimerniji nego izvrtati tudje reci ko neki licemeri

p.s. mislim da sada znam za koju si stranku :)

• Predražinjo

Ako nastavimo dalje, bojim se da to baš i neće biti za primer drugima... tako da ono, bitno da ti nisi licemer.

• Lutak iskrivljenog L

ne, nije to bitno, bitno je da ti jesi...

...zajebavam se naravno :)
    e take vukajlijase volim, malo cinicne :)

• Predražinjo

Ok za zajebanciju, hodajući cinizmu :)

• LesTaT

Ja se sunčam namazan nitroglicerinom i obmotavam močugu oko struka da se ne vuče po zemlji. Sem toga sam i veoma skroman. Glasajte za mene.

• Komercijalni_Predah

Pa Facafacaa,ko će. :D

Žnji se uvek primerno ponašao,al' nešto ga i nema u poslednje vreme.

• Џими

Шта, бре, лупетате. ЈА сам најпримернији вукајлијаш. Сви којисте моје речи и изразе и пола људи ми се отворено диви.

Они који ми се не диве отворено, диве ми се потајно. Типа у ВЦ-у, кад их нико не види.

• prvi srpski vampir

Nema primernijeg Vukajlijaša od MarijaneP.
    Staložena, argumentovana u raspravi, ne pada u vatru, ne ulazi u konflikte, piše odlične definicije... jednom rečju, neko na koga se treba ugledati ovde.

Dodao bih i @Ivanu moder(n)atorku

• prvi srpski vampir

Шта, бре, лупетате. ЈА сам најпримернији вукајлијаш. Сви којисте моје речи и изразе и пола људи ми се отворено диви.

Они који ми се не диве отворено, диве ми се потајно. Типа у ВЦ-у, кад их нико не види.

Antihristu jedan, primereno za aušvic se ponašaš. Koliko si autora bananiro do sad, nije 'itler pobiJo toliko.

• Џими

Antihristu jedan, primereno za aušvic se ponašaš. Koliko si autora bananiro do sad, nije 'itler pobiJo toliko.

Па, наравно. Зато кажем да не може да буде примеран аутор онај који никад не улази у конфликте. Свет је пун ретарада, па и овај сајт. :) Треба томе добро и редовно нагрувати јајца, што би рек'о колега Сурови.

• Korle

Što mi idete na živce kad počnete da se citirate ovako....:)

• prvi srpski vampir

Ja mislim da neko primereno ponašanje za Vukajliju ne postoji. Autori treba da budu raznoliki, eto ja pristajem da budem Indijanac od sad, i u tu svrhu trađim da mi Kaizen nabavi pejote da mogu u miru da popušim lulu mira i da se usredotočim na mir u svetu iako nisam miss Srbije za 2010 godinu.

• Џими

Što mi idete na živce kad počnete da se citirate ovako....:)

Ворле дон Китомиру иде на живце кад почну да га цитирају! АААА!

• Korle

no цомент

• Vučica21

Мени су све девојке примерне. Не бих могао конкретно да наведем неког. Од модератора: нека то остане тајна да не бих испао увлакуша, улизица, полтрон и тд.

• С

А у курац. У овој игри сигурно нећу да победим...

• Пд

А у курац. У овој игри сигурно нећу да победим...

Па откад су те последњи пут одбановани, миран си. :)

• Earthworm Jim

Meni su najprimerniji dbqp i Cara. :)

• Facafacaa

Pa Facafacaa,ko će. :D

Jos ispadoh dobricina... :)

• En_Dotter

Реморкер је најпримернији а ви га дувајте. Дао је свима пример како се пише дефиниција и отишо. Нити прави срања више нити је лош а све је зајебо на фињака :Д

• L@ki

Није тешко бити фин.Ал ја сам изузетак....

• Dioklecijan

Ja mislim da je to tasmanijski đavo..miran,tih,kulturan,staložen,nema ružnih riječi,ne pije,ne hvata zjala..jednom riječju za deset :-))))

ipak i pored svih ovih hvalospjeva.mislim da je najnajnajprimjereniji član Vangoga

• mylyca

Мени је вукајлијаш за пример сељак весељак. На њега треба да се угледате по питању неких ствари. Не да га копирате, већ да се угледате.

• leksi

МаријанаП.
    нисам дуго овде али она ми се ђа, кад порастем хоћу така да будем

• j

gde je groblje def? ne mogu da se snadjem u ovom rediyajnu

• Facafacaa

Ak' nisi ktitor, nemoj ni traziti :)

• Ivan92

Za sada su to Jovičić, Klavir štimer i Peki. Nisam još dobro upoznao ostale. :)

• Šalabajzer

Facafacaa,pekky,lullaby,smarko...a i ja sam tu negdje :)

• Vizard

Ја од Иване лошу реч нисам видео.. можда се варам

• Ivan92

Ima puno Vukajlijaša koji su za primer. :)

• Lullaby

Hahahahaha! Taj je!