Svedoci smo mnogih političkih i kriminalnih ubistava kako u srbiji tako i u inostranstvu,ono čime se bavi ova tema je
Dal mislite da vredi stavljati život u opasnost zarad političke , finansiske i bilo kakve druge moći?
http://www.youtube.com/watch?v=2XFQ4xrxhQQ
Ne.
Taman i da ti ostane glava na ramenima, stalno ćeš biti u strahu i pod stresom.
A i bilo kakva prevelika moć samo kvari čovjeka.
Moja pretenzija ka moći je samo tolika da budem dovoljno moćan da imam neku solidnu platu, stan i da budem u stanju da imam neku normalnu, po mogućnosti dobru i ljepu ženu i da mogu da je izdržavam, nju i djecu i to je to. Da mogu da odem s ortacima na piće kad mi se ćefne, a da se ne preračunavam u dinar, da mogu otići na godinšnji ponekad i malo dalje od Crne Gore, da mi se kola ne raspadaju, da mogu djeci platiti školovanje i to je to.
Znači neki normalan život, ne serem ni najmanje kad kažem da me neki pretjerani luksuz nikada nije privlačio.
- K
Не, чему то? Нисам муслиман екстремиста. Мислим да нико на овом сајту не припада таквој групи, мада, можда грешим?
Све у свему, глупо је до суза.
čitam.Другачије изгледам сад, тако да за јогурт питај Џеја шта треба!
А сад збиља. Душане, тај адреналин је најбоља дрога која постоји, али треба прво превазићи онај део док не сконташ да је све ок. Е то је јебено. Али је интересантно како време у тренутку стане када посматраш брзину обраде података у мозгу. Да ми мозак ради 10% те брзине у нормалним околностима не знам где би ми крај био (о физичким способностима је излишно причати).
Искрено, за адреналински шок постоје и друи, "сигурнији", начини да се доживи. Не верујем да је то оно што их покреће, сем ако нису овладали Бушидом.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.