Mislim da treba uvesti malo bolji način rangiranja, jer se ovako omogućava autorima, koji pišu mnogo, a nekvalitetno da se probiju među one stvarno kvalitetne autore. E sad, isto tako i predlažem da se uvede rangiranje članova na osnovu toga ko koliko dugo piše na Vuki.
Recimo da onima koji samo dolaze i čitaju definicije, a ne pišu ih, oznaka bude npr POSMATRAČ
onima do 20-tak definicija - NOVAJLIJA
do nekih 50 - AMATER
do nekih 100 - nešto tima SENIOR
e sad sve ovo mora da ispunjava određene uslove, da bi se izbeglo ono što sam gore napisao, tj pisanje definicija samo da bi ih bilo što više.
e sad predlažem isto tako i da se uvede oznaka za LEGENDE SAJTAmislim da ne bi bilo loše, tako rangirati članove.... i u odabrane uzimati svaki dan recimo 5 starih kvalitetnih, onda recimo 4 defke legendi sajta, 3 defke seniora, 2 defke amatera, i 1 definiciju novajlija....
E da i uvedite i procenat pluseva (odnos pluseva i minusa) svakog člana....Valjda ste ukapirali šta mislim, pošto se nisam baš dobro izrazio....

Jok ti bi bio senior.... I ukinuti ovaj renking po proju osvojenih pluseva, glupo je.... Napišem 500 definicija, ne preterano kvalitetnih i šta odem na neko 100-200 mesto??? Znači ubaciti neki ranking po procentu pluseva i minusa.... Moj predlog.... I naravno sa ovih 5 defki dnevno smanjiti za početak na 3, pa posle još ako bude potrebno....
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.