Отац Србољуб, вукајлијашка пречица до Раја, одговара на све ваше животне дилеме
  • .,.

Оче, кренимо са проповеди.

• mm

Ja numem da propovedam, al znam da se ispovedam.
    Vako je to bilo.
    19.10.2010. oko 3 sata rane zore mi se opasno išlo u wc, ali nisam otišla jer sam bila zavedena gehom zajebavanja na ovom bogohulnom sajtu, pa sam se upišala.
    Da li ima spasa za mene?

• Урош

Оче, ономад сам почео да пратим Очајне домаћице. Убрзо сам пожелео да постанем очајан домаћин, што и није неко чудо. Међутим, схватио сам да шугави ја желим да будем у очајној домаћинској заједници са црвенокосм домаћицом (Бри).
    Рекли ми стари људи да су црвенокосе домаћице секташице и сад се ја осећам погано.
    Шта ми је чинити?

• .,.

Стиде се људи. Ево ја да почнем. Да ли могу да горим у паклу јер сам једном приликом помешао три врсте алкохолних пића, а Павле је у својој ако се не варам дванаестој Посланици Коринћанима јасно рекао цитирам " Ви који сте са свете земље Коринт никада нећете стићи у Царство Небеско, јер редовно мешате Вињак са белим вином". Па мене сад занима да ли су се малкице црквени канонни од Старог Века до данас променили, као и то да ми кажете процентуално колике су моје шансе да окајем тај грех пре четресседме године? Јер сам и сам пореклом са Коринта.

• mm

Dok ne dodje neki ćale da te okadi Uroše, ja da ti kažem da ti je izbor odličan.
    Zbog Bri možeš slobodno da goriš u paklu.

• Otac Srboljub

Maro oprosteno ti je
    urose moras tri puta na dan da gledas ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=_7czj4i_OmE&feature=related

• Мара

Муњо, издајице. Рекла си да ћеш за тај проблем да дођеш код мене у кабинетУ да ти скинем чини. А ти, одмах код попа.

Уништи ме сад ова тема, а таман сам хтела да отворим Видовита Мара и буљаво око.
    ЈОЈ!

• Otac Srboljub

Dankane greota je mesati vinjak sa belim vinom ne smes godinu dana da okusiš alkohol

• .,.

Аууу, јебем ти бога!

• Урош

Маро хвала на подршци, а вама Оче на онлајн литератури, која ће ми помоћи надам се, да ту црвенокосу ђаволицу избацим из себе.

• mm

Maro, dok ti otvoriš to treće oko, meni ova dva iscureše iz glave:P

• .,.

Оче, да ли се рачуна у прељубу ако сам рукоблудничио 20 година десном руком, а синоћ сам имао малу авантуру са овом руком са леве стране тела? Признајем да сам свесно ушао у грех, интересовало ме је какав је осећај кад се мало промени.

• Урош

Добро питање.

• Otac Srboljub

Ja ne dozvoljavam onanisanje i seks pre braka jos i preljuba sa drugom rukom ne gine ti 3 krug pakla

• Energija

Oce, ja sam juce Urosu po...pokusala da pomognem da istera onog crvenog djavola! Je l' to kaznjivo?

• mm

Oče, posustaješ.
    Greh je jer nije sedeo na ruci pola sata, ne bi li mu se oduzela, pa da misli da je tudje rukopoloženje palo na spolovilo.

• Урош

Садомазо моја...

• Otac Srboljub

Energija nije kaznjivo

• Energija

Godine bludnicenja ni za sta... Od mene je i Bog dig'o ruke!

• marcipan

Kada bi mi se sve oprostilo, od mene nista ne bi ostalo... Ruza vene, Bog ne misli na mene...

• Hipnos

Оче, прејела сам се. Могу ли се надати опроштају?

• Vizard

Ћале, грешио сам претходних дана и просипао алкохол нехотице.. молим за опроштај ћу уделим у цркве

• kizo

E Oče, znam da je rukoblud grijeh. Ali, ako rukobludim na ikone to mu dodje kao nešto uzvišeno, jel da? Koji je vaš omiljeni svetac?

• Ivan92

Oče, danas sam pišao posle ručka. Jel to grešni čin?

• Myth

Oče, pre neko veče sam spavao sa maloletnicom. Nisam ni ja nešto mnogo punoletan, al' jebajga zadesilo se tako. Ima li za mene spasa?

• СМарко

Oče, pre neko veče sam spavao sa maloletnicom. Nisam ni ja nešto mnogo punoletan, al' jebajga zadesilo se tako. Ima li za mene spasa?

Umoči ga u rakiju i drži pola sata, biće ti oprošteno

• Myth

Umočio. Grdno se kajem, i greh izbija iz mene, dok mi ova rakija od četrest gradi nagriza kuronju. Šteta zbog rakije, a i zbog kuronje.

• СМарко

Sad to moraš da popiješ i da se stidiš u ćošku tri minuta stojeći na lijevoj nozi, i 3 na desnoj, i mislim da će ovaj otacv da ti oprosti :)

• zp

Oce, ne verujem u tebe. I jebe mi se za tebe. I ne verujem da postoji debeli, go, brkati seronja koji upravlja svetom. Ima li nade za mene?

• CrnaBo

Oče,

mogu da te zovem tata??

• Moćni Ming

Što je ovo oče Srboljube... Ova CrnaBo... jel' to ostrvljeni anđeo kojeg kažnjava Bog ili sotona u ženskom obliku? :)

• Djonsile

Mozda mu i cerka?

Oce, oce, jel' mogu da budem k'o Augusto Pinoce?
    Jel' ima meni spasa? Mislim, jel' to uredu, nema frke i to,a?

• Otac Srboljub

Оче, прејела сам се. Могу ли се надати опроштају?

Prejedanje je greh moras da se pokaješ zbog toga

Грешио сам претходних дана и просипао алкохол нехотице.. молим за опроштај ћу уделим у цркве

Vizarde to ti je po najnovijim tarifama sa PDV-om 189,79 dinara

E Oče, znam da je rukoblud grijeh. Ali, ako rukobludim na ikone to mu dodje kao nešto uzvišeno, jel da? Koji je vaš omiljeni svetac?

To je veliki greh a omiljeni svetac mi je sveti prokopije

Oče, danas sam pišao posle ručka. Jel to grešni čin?

Ne doktori kazu da je to zdravo

Moras da se pokajes i da 23 puta na dan ponavljas ovu molitvu http://www.svetosavlje.org/molitve/index.php?mlId=34&akcija=prikazi&kt=6

Oce, ne verujem u tebe. I jebe mi se za tebe. I ne verujem da postoji debeli, go, brkati seronja koji upravlja svetom. Ima li nade za mene?

Nema goreces u sedmom krugu pakla

Oče,

mogu da te zovem tata??

Moze

Što je ovo oče Srboljube... Ova CrnaBo... jel' to ostrvljeni anđeo kojeg kažnjava Bog ili sotona u ženskom obliku? :)

Ne bi znao odgovor na ovo pitanje

• zp

Hvala, Oce, najmnogopunije :*

• Moćni Ming

Samo na moje pitanje, avaj, nemate odgovor???
    Kuda sada...?
    Otac Makarije mi je odgovorio ovako...

http://www.youtube.com/watch?v=Fhiv3YVpN14

• CrnaBo

Da li mi je oprosteno ukoliko sam Sotona u zenskom obliku?

• Otac Srboljub

Samo neke molbe ima li neko neke tezge za mene svadbe, sarane svećenje vodice radim duplo jeftinije od oca ljube on derikoza naplati pdv duplo

• zp

Oce, ja bih da te iznajmim za jednu deciju zurku. Kao kostimiranu licnost. Posto?

• Otac Srboljub

zavisi kolko vremena pola sata=555 dinara sa pdv-om

• zp

A sta ces da radis? Kako ces ih zabaviti? Dobra ti je cena, ali mora za to da mi garantujes kvalitet.

• Урош

Оче, уз ваш благослов, ја бих све бановане убудуће слао у Црну Реку на одређено време, да сви добију лопате, али не у руке.

• .,.

Оче, опрао сам пишона полсе секса, а био је Свети Илија. Да ли се то рачуна као да сам цео ушао у воду, јер као што знате, на тај датум не би смело да се улази у воду? И колико сам грешан у целој тој ситуацији. И имам ли бонус неки, ако признам да нисам довео девојку до оргазма?

• Otac Srboljub

Uroše imas moj blagoslov

• CrnaBo

Dankane, grešniče.

+

• Otac Srboljub

Dankane ako je nisi doveo do orgazma znaci da nisi dobar u seksu

• zp

Oce, jebote! Dogovaramo tezgu, a ti za'ebavas!

• Otac Srboljub

pa pufnice ako oces mogu od benija da pozajmim papamobil pa da ih provozam po kraju

• .,.

Јао ОЧЕЕЕ!!! Како то да поправим, молим Вас као ИсуХриста да ми помогнете!

• zp

Buhahaahhahhahhahaahahaahaha:))))))))))))) Genijalno:)))))
    Ostavi mi broj fona u pvt-u;)

• Otac Srboljub

Јао ОЧЕЕЕ!!! Како то да поправим, молим Вас као ИсуХриста да ми помогнете!

moras da izgovaras ovu molitvu 5 puta na dan
    http://www.svetosavlje.org/molitve/index.php?mlId=69&akcija=prikazi&kt=2
    i ne koristis valjda onaj đavolji izum kondom