- mm
Ja numem da propovedam, al znam da se ispovedam.
Vako je to bilo.
19.10.2010. oko 3 sata rane zore mi se opasno išlo u wc, ali nisam otišla jer sam bila zavedena gehom zajebavanja na ovom bogohulnom sajtu, pa sam se upišala.
Da li ima spasa za mene? 
Оче, ономад сам почео да пратим Очајне домаћице. Убрзо сам пожелео да постанем очајан домаћин, што и није неко чудо. Међутим, схватио сам да шугави ја желим да будем у очајној домаћинској заједници са црвенокосм домаћицом (Бри).
Рекли ми стари људи да су црвенокосе домаћице секташице и сад се ја осећам погано.
Шта ми је чинити?
Стиде се људи. Ево ја да почнем. Да ли могу да горим у паклу јер сам једном приликом помешао три врсте алкохолних пића, а Павле је у својој ако се не варам дванаестој Посланици Коринћанима јасно рекао цитирам " Ви који сте са свете земље Коринт никада нећете стићи у Царство Небеско, јер редовно мешате Вињак са белим вином". Па мене сад занима да ли су се малкице црквени канонни од Старог Века до данас променили, као и то да ми кажете процентуално колике су моје шансе да окајем тај грех пре четресседме године? Јер сам и сам пореклом са Коринта.
- mm
Dok ne dodje neki ćale da te okadi Uroše, ja da ti kažem da ti je izbor odličan.
Zbog Bri možeš slobodno da goriš u paklu. 
Maro oprosteno ti je
urose moras tri puta na dan da gledas ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=_7czj4i_OmE&feature=related- mm
Maro, dok ti otvoriš to treće oko, meni ova dva iscureše iz glave:P
- mm
Oče, posustaješ.
Greh je jer nije sedeo na ruci pola sata, ne bi li mu se oduzela, pa da misli da je tudje rukopoloženje palo na spolovilo. - zp
Oce, ne verujem u tebe. I jebe mi se za tebe. I ne verujem da postoji debeli, go, brkati seronja koji upravlja svetom. Ima li nade za mene?
Оче, прејела сам се. Могу ли се надати опроштају?Prejedanje je greh moras da se pokaješ zbog toga
Грешио сам претходних дана и просипао алкохол нехотице.. молим за опроштај ћу уделим у црквеVizarde to ti je po najnovijim tarifama sa PDV-om 189,79 dinara
E Oče, znam da je rukoblud grijeh. Ali, ako rukobludim na ikone to mu dodje kao nešto uzvišeno, jel da? Koji je vaš omiljeni svetac?To je veliki greh a omiljeni svetac mi je sveti prokopije
Oče, danas sam pišao posle ručka. Jel to grešni čin?Ne doktori kazu da je to zdravo
Oče, pre neko veče sam spavao sa maloletnicom. Nisam ni ja nešto mnogo punoletan, al' jebajga zadesilo se tako. Ima li za mene spasa?Moras da se pokajes i da 23 puta na dan ponavljas ovu molitvu http://www.svetosavlje.org/molitve/index.php?mlId=34&akcija=prikazi&kt=6
Oce, ne verujem u tebe. I jebe mi se za tebe. I ne verujem da postoji debeli, go, brkati seronja koji upravlja svetom. Ima li nade za mene?Nema goreces u sedmom krugu pakla
Oče,mogu da te zovem tata??
Moze
Što je ovo oče Srboljube... Ova CrnaBo... jel' to ostrvljeni anđeo kojeg kažnjava Bog ili sotona u ženskom obliku? :)Ne bi znao odgovor na ovo pitanje
- zp
Hvala, Oce, najmnogopunije :*
- zp
Oce, ja bih da te iznajmim za jednu deciju zurku. Kao kostimiranu licnost. Posto?
- zp
A sta ces da radis? Kako ces ih zabaviti? Dobra ti je cena, ali mora za to da mi garantujes kvalitet.
- zp
Oce, jebote! Dogovaramo tezgu, a ti za'ebavas!
- zp
Buhahaahhahhahhahaahahaahaha:))))))))))))) Genijalno:)))))
Ostavi mi broj fona u pvt-u;)
Јао ОЧЕЕЕ!!! Како то да поправим, молим Вас као ИсуХриста да ми помогнете!moras da izgovaras ovu molitvu 5 puta na dan
http://www.svetosavlje.org/molitve/index.php?mlId=69&akcija=prikazi&kt=2
i ne koristis valjda onaj đavolji izum kondom