Овде се мисли на љубав између мушкарца и жене.
Сад сам одгледао неку серију и ликови од којих је једно жеМско а друго мушко се воле, ал оно баш се воле, али не могу да буду заједно.
Прво овај је старији једно шурнаес година од ње, друго ова је малолетна а треће овај је жењет. Никад се нису пољубили имају велику жељу али њихов морал то не дозвољава.
Касније ће буду заједно то сам већ једном одгледао, али ме занима ваше мишљење. Да ли је таква љубав могућа, ако не постоји физички контакт?
- zp
FEjz, kad ces vise da prerastes sapunice?

Mada je moguće... Jer, ako gledaš logično, ne zaljubiš se u nekoga, mislim ne voliš nekoga samo da bi ga poljubio, prvenstveno ga voliš kao osobu, kao prijatelja, pa onda sve ostalo, znači tu osobu možeš voljet' i bez poljupca, tako da DA, ZA CRNU GORU KOJU VOLIMO. E majku im jebem, ovo je bio slogan za referendum, pu
- Пд
Могуће.
- zp
Okej, Fejze, ako si stvarno mislio ja cu ti stvarno odgovoriti. Da, zajebavam te za sapunice jer tako zvuci. ALI, salu na stranu- moguce je. Znam iz iskustva. E sad kako se zavrsilo- to je druga prica:)
- zp
Oh, ne:) Niko nije sjeban:)

http://www.youtube.com/watch?v=YjUaWiy_QXc
Знате, онај јебени инат! Кад нешто немаш много више га желишJa imam fetiš da mi se sviđaju zauzete ribe
Ja imam fetiš da mi se sviđaju zauzete ribeЈа само такве циљам, а после кад их смувам уживам у својој победи, онако на тенане!
иначе видео сам онај твој виц, умро сам, и ја сам га чуо на ПМФу :)
Мислим да тај инат и пркос је последње што треба да покажеш, у оваквој ситуацији.Тешко је то обуздати, ипак смо људи.
- s
Волим једну Нину, иако пред њом глумим да сам ладнији од леда... :))
- zp
Ma gejish, samo lovi ribe.
- zp
Ima on malu ribicu, nista se ti ne brini;)
- zp
Mislim kao mamac:)
- s
хот чет...
- zp
Ej, imate DVE ruke. Kad vam dosadi menjajte.
- zp
Ja ga pitah poodavno kad ce da se okane sapunica. A on meni: "Majo, pa to su bitne zivotne lekcije. Majo... Znas li ti koliko se moze nauciti iz njih? To je svakodnevni zivot svih nas. I ja sam pomalo naivan kao Kasandra. A nekad se ponasam i uobrazeno kao Rosalinda. I jednom posle jednog raskida sam se poneo kao Luis Fernandez- bio sam pravi, hrabri muskarac. Nisam plakao pred njom. Zar to nije fascinirajuce? Svasta sam naucio, pa cak i da suzdrzavam suze pred njom. Nekad cak uspem i da izdrkam bez suza. Ali lakse ide uz suze." I jebiga. I onda se ja zalepim uz ekran. Sta cu.