Psihologija avatara i nadimka
  • V

Ovu ideju sam "pozajmio" od jednog clana Vuke. Sta nam govori i da li uopste nesto govori avatar i nick clana Vukajlije. Ima li neke simbolike, skrivene ili otvorene poruke u avataru i nicku? Sta mislite o avatarima i nickovima Vukajlijasa?

Pozeljna amaterska i profesionalna misljenja.

• Jericho

Ne mislim da nick govori puno o autoru, uglavnom su to ad hoc i na brzinu smisljeni nadimci, ili nadimci koje autori imaju u realnom zivotu.

Sto se avatara tice, on mozda pokazuje vise nego nick - govori da li je autor pretenciozan, saljiv, ekstrovertan, plasljiv...niz drugih osobina se moze naci tumacenjem avatara, ali naravno ne sve odjednom.

• zazubica

Sta li pokazuje moj avatar?!?Mozda neku pravdu...

• sumporbrate

Pokazuje da ne jebeš često....

• zazubica

nemas pojma u vezi cega je ovaj avatar,a i to sto hoces da kazes nije ni vickasto ni istinito...nek si mi ti ziv i zdrav samo :)

• V

@zazubac

seks ti je non-stop u glavi, ako nije to lose, prirodno bre, musko si

• Цар

A sta moj avatar dokazuje?

• En_Dotter

Да волиш папагаје.

• Jericho

Za tumacenje avatara i nikova otvorite posebnu temu, ova bi valjda trebalo da govori principijelno, a ne konkretno.

Ali ajde kad vec pisem, tvoj avatar verovatno govori da si nekakav slavista, tradicionalista, patriJota. A opet, ne mora da znaci, mozda je to neka trenutna i interna fora.

• Jericho

P.S. Sud sam doneo samo na osnovu avatara, sad vidim da imas i sajt koji pominje istoriju Srba, tako da sam izgleda na dobrom tragu.

• Цар

Чуј, патриота јесам, али не као ове "Србенде" и шта ти ја знам. Сајт сам отворио превасходно што волим историју, а ову област историје најбоље познајем.

• V

Moj nick je u vezi sa zapisavanjem virtuelne teritorije, ja mu dodjem k'o srpski ambasador u virtuelnom svetu. A i avatar.

• turtleboy

mene u stvarnom zivotu zovu Kornjaca, otud i moj nadimak na vuki.. a na slici je moja razredna iz osnovne

• Jericho

Sve sam bio u pravu, previse sam pametan, nije to u redu prema vama ostalima.

• бури

ма то су глупости... о мени ни аватар ни ник не говоре ништа
    шта ли џеријева штенад говоре о њему???

• Facafacaa

Moj nick govori za sebe, a momče na avataru govori da volim dugo i slasno oblizivat' brke poslije lizanja pičke. U crnini je zato sto nisam dugo liz'o.

Eto, da vas riješim muka.

• CrnaBo

U crnini je zato što si nindža, priznaj.

• СМарко

moj prvi nick je bio Smorih_se, napisan naravno jer mi je bilo dosadno u tom trenutku...
    Možda avatari i govore nešto o korisnicima, ali nickovi teško...
    Mislim moj trenutni avatar je ovaj čika što svipuje nožem, a postavljen je zato što volim gitaru, zato što je dobra slika, mislim sviđa mi se, a inače je nacrtala jedna osoba sa Vukajlije :)

• Facafacaa

U crnini je zato što si nindža, priznaj.

"Deset u pola s lukom" klan. Ali, pošto sam ti rekao moraću da te ubijem. I sve ostale koji ovo pročitaju.

• En_Dotter

Е јеба га...

• u prolazu

I sve ostale koji ovo pročitaju.

Kuku..

• Jericho

Sta ostale koji procitaju? Ja nista nisam procitao, ne znam o cemu pricate, odbijam da procitam i ne zelim da znam.

• V

jericho kako da zapisam virtuelnu teritoriju? mislim to bas ne funkcionise kao u parku

a ovaj tvoj hrcak crko od vijagre, seksa ili ... ?

• Valdemar

Moj je nik Valdemar zato što je to drugi oblik imena Vladimir, kako se ja zovem, a nije da volim Švabe, sad mi žao što se nisam nazvao Valođa, ali bi to previše govorilo da volim Ruse. Avatar mi je avatar koji sam pravio pomoću nekog programa prema svojoj slici. Tako da, to sam otprilike ja.

• javio

ja sam džukela...

• бури

тако те и процијенио онај психолог... зна чоек занат...

• Predražinjo

Ja se smejem dok igram fudbal.

• V

@javio

Mislim da dzukela nisi, ali cenim ga ..., mislis da su reci i glas tvoje najjace oruzje. Naravno iza svega toga stoji um.

• Mr. Moon

Ja volim i dupe i sise! Ne diskriminišem nikoga :)))

• бури

@ predražinjo
    to je zato što ne znaš igrati fudbal... :D

• Predražinjo

to je zato što ne znaš igrati fudbal... :D

To reći čoveku koji ceo život nosi nadimak po slavnom Šekularcu... stvarno sramota, buri :)

• P

Moj nick je klinački i koristim ga još od 2007. svuda maltene. A avatar često menjam, kako mi dune već. :)

• javio

ja mislio da iza svega stoji ludački pogled u očima....

• бури

To reći čoveku koji ceo život nosi nadimak po slavnom Šekularcu... stvarno sramota, buri :)

to si sigurno dobio zato što si vickast i voliš se zajebavati, kao i šeki sa svojim čuvarima... :D

• Negroidno Govedo

Moj nik govori da sam aFtomaCki naslednik ovog Vlatka, s tim što poštujem njegovo pravu na veću titulu, jer sam ja ipak samo naslednik, a znamo kako su se vrednosti devalvirale do sad.

A avatar...renstimpijevski kanarinac.

• С

Можда си се коцк'о к'о Шеки... ;)

• M

Ja poremećen i imam poremećenog lika koji se sprda sa spajdermenom za avatara.

• javio

vidiš šta sam ja ukapirao..možda je pogrešno ali mislim da važi za 90 posto slučajeva...

avatar je neka podsesna projekcija...ono kako želimo da nas ljudi vide...ja hoću da me ljudi vide kao ludog kera...predražinjo kao nasmejanog tipa, što i jeste, laki bi voleo da ljudi u njemu vide nekog supermena, buri često menja avatare, bole ga tuki šta ljudi misle, sumpor bi voleo da je neki kul tip, mentally misli da su ljudi poremećeni i da ga tako vide..ne zato što je on već zato što su ostali..ako sam pogrešio recite...bez uvrede...

• Zmia

А Мали Прст оће да пожелимо да га завучемо у уво

• Šalabajzer

Moj nik govori o meni,zajebavam se na tuđi i na svoj račun-stalno.
    Avatar-samo sam kontrirao većini i stavio svoju sliku.

• Negroidno Govedo

da, javio, a ja mislim da sam opasan ko ovaj kanarinac što kopa sir, i da sam nobl ko Vlatko, al nisam...al nije da neću da budem :)

• M

mentally misli da su ljudi poremećeni i da ga tako vide..ne zato što je on već zato što su ostali..

Pa sad... Većina misli da sam bolestan i poremećen. Ja možda mislim da su većina takvi. Pošto je ovo demokratsko društvo, većina odlučuje. Tako da ja ispadam mentol.

• javio

ne Zmia..mali prst bi voleo da ga vidimo kao slatkog i umiljatog...

ti si recimo kao mala htela da imaš neke moći...i onda si ukapirala da imaš moći ali ljudi to ne kapiraju..pa hoćeš da im staviš do znanja.."jebem vas u mozak, ja sam moćna"...:))

• Negroidno Govedo

ja mislim da je mali prst, pozajmio svoj nik od Duška Radovića i one čuvene pričice...e šta je tim teo da kaže, jmapo mamne.

• javio

je li Grofe da bi voleo da budeš kombinacija ta dva?...:))

• Zmia

Мали Прст и јесте сладак и умиљат. А ово за мене, то је тачно :)

• Negroidno Govedo

je li Grofe da bi voleo da budeš kombinacija ta dva?...:))

pa reko sam..."nije da neću da budem"...šta fali...crtani junaci i plemići bar žive zanimljive živote, a ne ko ja :)

• javio

ne bre Grofe..božji mali prst..ima više moći u božjem malom prstu nego u svim ljudima..tako nešto.....imam moć ali sam fin i umiljat...a ako me zgazite ima osetite moć božjeg malog prsta...