- F
Da li je hejterluk cenjenog autora En_Dottera uzrokovano njegovim sociopatičnim poremećajima ili on nema pametnijeg posla do da tandrče u prazno ?
Šta vi mislite ?
- E
Ево његов замишљени брат близанац ће да вам каже. Нисам се логовао од кад су га бановали предпрошли пут. Него његов хејт је ту зато што је човек тешко искомплексиран јер не схвата уметност. А то не схватање уметности га је прилично уништило претходих дана. Дакле, он већину ствари коју види овде сматра малоумним и незанимљивим. То је што се тиче дефиниција. Није да он сматра да је препаметан... једноставно не види ништа интересантно ту. Не схвата човек... оће да се бави наукум и женом, а не писанијима која за њега немају смисла.
Тешко да је социопата, али је сигруно да је културопата и да зато има проблема и да зато хејтује. Не зато што з'инат то ради већ јер не разуме...
- F
ih tulumbaće od kad sam ja to isto predložio, ali ovako parodiranje tema možda može nekog da zainteresuje da promeni neke uslovčiće
- F
ma skurnja bre na račun i foruma i dotera

Stari dobri gurač nosa u tuđe poslove. Iskusni forumaš. Spamer nad spamerima.
Opterećen sam njime.
Na youtubeu sam skoro napisao neki komentar koji je trebao da glasi "kakav otac, takva ćerka" - like father, like daughter. Međutim ne... napisao sam "like father, like dotter", na šta je jedan lik ismejao moj "lauzi ingliš".
Govori li vam to šta?- V
Simpatican je kad mlati praznu slamu ali i kad se ponasa sociopaticno.
- zpА то не схватање уметности га је прилично уништило.
Dapace.
- aMa da je Kasper Gronkjer, zaboli me uvo.
hahahah Dabar je bog komentara, bolje ići za njegovim postovima nego čitati definicije.
Kralju! - V
Ajde da jos jednom kazem da je simpatican, narocito kada piski uz vetar. Zanimljivo ga je gledati dok to radi.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.