En_Dotter - kompozitor, sociopatična ličnost ili mlatilac prazne slame
  • F

Da li je hejterluk cenjenog autora En_Dottera uzrokovano njegovim sociopatičnim poremećajima ili on nema pametnijeg posla do da tandrče u prazno ?

Šta vi mislite ?

• Lullaby

Ahahahahahaha!
    Oće l' na kraju svako da ima svoju temu? :))

• Dvajt

Kako je krenulo, za nekih mesec dana ćemo imati poseban podforum samo za ovakve teme.

• dusan1001

ahahahhahahahahha

• dusan1001

stvarno svako otvara teme o svakome

• Џими

Мени је Дотер скроз симпатичан лик и волим с њим да се расправљам.
    Кад одвали - одвалио је, а то прија мојој души жељној одвала.

• E

Ево његов замишљени брат близанац ће да вам каже. Нисам се логовао од кад су га бановали предпрошли пут. Него његов хејт је ту зато што је човек тешко искомплексиран јер не схвата уметност. А то не схватање уметности га је прилично уништило претходих дана. Дакле, он већину ствари коју види овде сматра малоумним и незанимљивим. То је што се тиче дефиниција. Није да он сматра да је препаметан... једноставно не види ништа интересантно ту. Не схвата човек... оће да се бави наукум и женом, а не писанијима која за њега немају смисла.

Тешко да је социопата, али је сигруно да је културопата и да зато има проблема и да зато хејтује. Не зато што з'инат то ради већ јер не разуме...

• dusan1001

dzimi poruči kaizeni da oćemo poseban podforum za rasprave o autorima

• Tulumbac

Aj da ne otvaram novu temu, bilo bi malo paradoksalno(valjda je to ta reč), ali možda bi trebalo da se razmisli o uvođenju uslova za otvaranje teme.

Popeste se i meni na kurac, što nije baš lako, s obzirom na nadmorsku visinu.

• F

ih tulumbaće od kad sam ja to isto predložio, ali ovako parodiranje tema možda može nekog da zainteresuje da promeni neke uslovčiće

• Gregor Samsa

Zakopčaće i on jelek, kada bude k'o ti sada.

• Earthworm Jim

Ma jok bre, kul je ovako. Meni su gotivne ove zajebancije-teme.

• En_Dotter

Па, па... па ви се спрдате са мном... ја мислио сад ће неко озбиљно да дискутује о мени... па то је неправда...

• .,.

Бринг Ен Дотер, феч Ен Дотер, ту д слотер! ;)

• Negroidno Govedo

Ja bi pre reko da En Dotter mlati punu slamu. :) Ume čovek štošta pametnog da kaže, ali mu je ona tema o korišćenju moderatora totalno nekul...

• Lithium

Filantropofob
    ih tulumbaće od kad sam ja to isto predložio, ali ovako parodiranje tema možda može nekog da zainteresuje da promeni neke uslovčiće

Cek, ti si ovo otvorio iz zajebancije, ili da bi mi promenili uslove? Zbunio si masu sada.

• marcipan

Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti...

• F

ma skurnja bre na račun i foruma i dotera

• mylyca

Ja mislim da on treba malo da odmori.

• Moćni Ming

Stari dobri gurač nosa u tuđe poslove. Iskusni forumaš. Spamer nad spamerima.
    Opterećen sam njime.
    Na youtubeu sam skoro napisao neki komentar koji je trebao da glasi "kakav otac, takva ćerka" - like father, like daughter. Međutim ne... napisao sam "like father, like dotter", na šta je jedan lik ismejao moj "lauzi ingliš".
    Govori li vam to šta?

• Jericho

Minge, da smanjis te fantazije o Doteru, vidis da ti se uvukao u podsvest!

• LesTaT

Imao si mnogo bolje izbore za mlatioce prazne slame. On bar zna da zvuči dosta razumno.

Dotter jebe!

• V

Simpatican je kad mlati praznu slamu ali i kad se ponasa sociopaticno.

• zp

А то не схватање уметности га је прилично уништило.

Dapace.

• Dub

Ma da je Kasper Gronkjer, zaboli me uvo.
    Zar nije dosta što sam otvara teme o sebi, sad i drugi počeli?!
    Aj vidimo se.

• Hugocavez

Добар је Дотер. Толико од мене.

• En_Dotter

А што бих млатио пуну сламу? Исто ми је некак ретардирано када ми неко каже да пресипам из шупљег у празно, тј. онда се захвалим. Ако је нешто шупљо и из тога цури, наравно да ћу да преспен из тог шупљег у нешто што је празно. Не видим поенту те народне мудротворине...

• a

Ma da je Kasper Gronkjer, zaboli me uvo.

hahahah Dabar je bog komentara, bolje ići za njegovim postovima nego čitati definicije.
    Kralju!

• Skočimiš

Po mom stručnom mišljenju - Doter je kul lik al' ste vi ljubomorni na njega jer je on intelegentniji od svih vas. Sumnjaju da je intelegentniji i od samog sebe.
    LEAVE DOTTER ALONE!!!!

• V

Ajde da jos jednom kazem da je simpatican, narocito kada piski uz vetar. Zanimljivo ga je gledati dok to radi.

• .,.

И званично сам члан фан клуба! Маринко Маџгаљ!!!

• .,.

Званично обећавам, ви сте ми сведоци, да више никад нећу опстовати " Јебем ти ћер у пичку" из поштовања према овом господину.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.