Banџaluko i ta tvoja sela
  • бури

Evo vam... samo da znate da Mrkonjić nije selo...

http://vukajlija.com/mrkonjica-grad, za one koji ne znaju i malo reklame... jebi ga plaće turistička organizacija

EDIT: Hvala Jovičiću...

• Фејзбукманијак

Ja vas obozavam... Nije srbija samo beograd... a bogumi ni vukajlija nije samo beograd!

• mylyca

Bogami, najviše je Novi Sad i okolina, DOMINIRAMO.

• бури

dominirate kad nema nas Bosanaca, a i pola novog sada je iz Bosne...

• Jericho

Boze glupe li teme, gde mi Tuzlaci da pisemo, da otvaramo sopstvenu temu?

• Remac

jer nacicemo mi svoj kutak

• бури

piši đe oćeš, boli nas uvo mi imao đe...
    jedva sam dočekao ovu temu da se počnem bacari izrazima iz svog kraja...

• Mefisto BL

Pa otvorite, jbg, ima nas iz Banjaluke dosta na Vukajliji

• С

dominirate kad nema nas Bosanaca, a i pola novog sada je iz Bosne...

Ма и милица је наша, опуштено. ;)

Boze glupe li teme, gde mi Tuzlaci da pisemo, da otvaramo sopstvenu temu?

Хахахаха нема нас довољно...

• l

:D i ja sam vasa!

• Korle

cela Srbija je izBosne:)

• l

msm, nisam ja otale, ali mi je srce tamo ;)))))

• Mefisto BL

A cijela Bosna iz Crne Gore navodno, jbt pa ko je zivio onda u Bosni i Srbiji ranije :)

• Slavk0

Banjalučani su najgori ljudi.

• mylyca

Ja nisam vaša, mrš. Rodila sam se u Novom Sadu i ja sam sosa, tornjajte se. Vojvodina sisa Srbije!

• С

Чуо сам да ови из Западне Босне једу децу.

• бури

Banjalučani su najgori ljudi.

more biti bidne, a more biti ne bidne... ima vas svakavih...
    Lema to ti je ko da si odavlen...

• Slavk0

Ja nisam Banjalučanin. Ja sam Drvarčanin. Samo živim ovde. Zato i kažem da su najgori. :)

• mylyca

E da, a ćale mi je iz Ljubovije, tako da ne znam odakle vam taj info da ja imam veze s Bosnom.

• бури

Ja nisam Banjalučanin. Ja sam Drvarčanin. Samo živim ovde. Zato i kažem da su najgori. :)

vi ste još gori... kad pomislim samo da je onaj Špirić odozgo... mada imam tetka odozgo koji je ubjedljivo najbolji čovjek u porodici...

• Slavk0

mada imam tetka odozgo koji je ubjedljivo najbolji čovjek u porodici...

Eto vidiš. :)

• KBO!

SlavkO normalno da će biti najgori kada je 99% stanovnika Banjaluke iz Glamoča,Manjače,....vjerovatno nisi imao priliku da upoznaš prave Banjalučane.
    Ali ne brini niko nije, ti ljudi ne postoje ni u muzeju više.
    Ne stoji bez razloga natpisu na ulazu u Glamoč:,,Otišli smo u Banjaluku!"

• Јова

Ljudi više mi je pun kurac tih idiotskih stereotipa, te Banjalučani najgori ljudi, te odnos žena i muškaraca 7:1, te banjalučanke nešto ufurane, te taj silni hejt po došljacima. Serete stvarno, i to mnogo.

A meni ti došljaci uopšte toliko ne smetaju. Jeste da se drže međusobno i pomažu i formiraju klanove, jeste da su ruralni pomalo, ali jebiga, svi danas prave neke klanove i veze. Rat je bio, ljudi su morali da begaju, pa kud će do u Banjaluku.

Ajte malo priču posvetite razvoju, budućnosti, aktuelnostima, načinima da se riješe neki problemi, a ne tim prozivkama i ponavljanju stereotipa.

• бури

Ljudi više mi je pun kurac tih idiotskih stereotipa, te Banjalučani najgori ljudi, te odnos žena i muškaraca 7:1, te banjalučanke nešto ufurane, te taj silni hejt po došljacima. Serete stvarno, i to mnogo.

A meni ti došljaci uopšte toliko ne smetaju. Jeste da se drže međusobno i pomažu i formiraju klanove, jeste da su ruralni pomalo, ali jebiga, svi danas prave neke klanove i veze. Rat je bio, ljudi su morali da begaju, pa kud će do u Banjaluku.

Ajte malo priču posvetite razvoju, budućnosti, aktuelnostima, načinima da se riješe neki problemi, a ne tim prozivkama i ponavljanju stereotipa.

taj rad...

inače, jedna stvar me tišti već dvije godine pa da i vas pitam
    jel vama normalnije da se brucoške večeri održavaju u klubu studenata ( bivši indeks) ili po skupim banjalučkim klubovima...

• l

moram da kazem da sam poredila ljude koje sam videla na ulicama banja luke i ulicama beograda. u banja luci (ili banjaluci ili banjoj luci, ne mogu da provalim sta je pravilno) sam videla daleko pristojnije face nego u bg. videla sam i sirovine, ali odnos mnogo manji nego u bg. nakon moje prve posete, zakljucak je bio "vau, koliko lepih ljudi!"

mylyce, pa ljubovija je na granici sa bosnom, tu se tek ne zna ko je sta...

• бури

u banja luci (ili banjaluci ili banjoj luci, ne mogu da provalim sta je pravilno)

pravilno je i BANJALUCI i BANJOJ LUCI

• KBO!

Jovičiću mudro zboriš,slavko vjerovatno nije upoznao dovoljno dobrih ljudi iz BL.
    A zemo što se tiče brucošijade,to se nekada održavalo u kampusu i bilo je odlično,sada su kreteni počeli da organizuju i sve otišlo u kurac,nego držite se teta Ruže i Tihih noći i sve će biti savršeno.Ti skupi fensi klubovi su sramota svakog grada i nisu vrijedni spominjanja.

• Slavk0

SlavkO normalno da će biti najgori kada je 99% stanovnika Banjaluke iz Glamoča,Manjače,....vjerovatno nisi imao priliku da upoznaš prave Banjalučane

Кева ми је студирала овде 80-их, дакле пре рата и досељавања избјеглица. Какви су они тад били, сад су још гори.

• Slavk0

,nego držite se teta Ruže i Tihih noći i sve će biti savršeno.

Сереш да посећујеш Крајишник? :)

• KBO!

Slavko pa to ti kažem,ima mnogo divljaka pa normalni ljudi teško dolaze do izražaja,ali oni nemaju veze sa banjalukom pretežno su to nafurani klinci iz vrbanje,debeljaka i okolnih zabiti koji kvare sliku grada i svagdje se predstavljaju kao banjalučani.

• Slavk0

Slavko pa to ti kažem,ima mnogo divljaka pa normalni ljudi teško dolaze do izražaja,ali oni nemaju veze sa banjalukom pretežno su to nafurani klinci iz vrbanje,debeljaka i okolnih zabiti koji kvare sliku grada i svagdje se predstavljaju kao banjalučani.

Поштујем. Вероватно си у праву. Него, Крајишник?

• Јова

Evo čuvene pjesme o Banjaluci, grupe "Viteški ples"

http://www.youtube.com/watch?v=CJtZVQDjJZM

• KBO!

Nisam bio neko vrijeme više visim u tihim noćima,ali i tamo sam boravio.

• Facafacaa

Поштујем. Вероватно си у праву. Него, Крајишник?

E Slavk0, ja cesto tamo zalazim. Mozda smo se nekad i sreli?

• бури

Кључ

šta koji kurac ključ? kome se ne sviđa nek šeta...

A zemo što se tiče brucošijade,to se nekada održavalo u kampusu i bilo je odlično,sada su kreteni počeli da organizuju i sve otišlo u kurac,nego držite se teta Ruže i Tihih noći i sve će biti savršeno.Ti skupi fensi klubovi su sramota svakog grada i nisu vrijedni spominjanja.

ma znam zemo, nego kad sam ja počeo studirati glavna fešta u KSB, a sad deru ljude sa svojim kristlima krunama i drugim pičkama materinama...

Сереш да посећујеш Крајишник? :)

ne znam ni jednog ozbiljnog alkosa da nije bio tu i u tihim noćima...

• KBO!

Dakle okupljanje :D....,samo je pitanje Tihe ili Krajišnik???

• Slavk0

E Slavk0, ja cesto tamo zalazim. Mozda smo se nekad i sreli?

Не верујем. Упамтио бих ја тако наочитог мужјака.

• Јова

Od tih klubova ja poštujem jedino DFK, zato što tamo nema šabanizma, drugačija je muzika, a vrlo često gostuju i dobri bendovi. Jedini je problem što i tamo deru sa cijenama.

City pub takođe nije loš, kao ni onaj stari Irish pub, samo što je u Irishu vazda bila gužva u pičku materinu.

• Slavk0

samo je pitanje Tihe ili Krajišnik???

Крајишник мајка.

• бури

Dakle okupljanje :D....,samo je pitanje Tihe ili Krajišnik???

krajšnik, kad faca dođe a možda nas i slavko udostoji svog prisustva

• KBO!

Dogovorite dan ove sedmice i da se iznapijamo kao stoke.

• Јова

Mi smo već pravili jednom okupljanje prošle godine, ali se to na kraju svelo na samo 2 viđanja i ideja je ubrzo zamrla, jebi ga.

Tom prilikom sam upoznao Slavka, Sergios-a, Yomax i Tralala , takođe i Kuvajlija je tu bio glavni. Od njega je i potekla ideja.

• бури

bilo je okupljanje i poslije toga...
    ja, slavčin, faca, sergios i yoma...
    a volio bih da na sledeće dođu i kuvajlija, čiča, jovičić kao i lemaja koja je sade kao naška...
    inače zauzet sam ove sedmice...

• Facafacaa

Bilo je kasnije jos jedno: Yomax, Slavk0, бури, Sergios i ja.

• Facafacaa

Pretece me buri :)

• Јова

Pa eto skontajte nešto pa javite kad budete slobodni, ja sam za u svakom slučaju.

• Mefisto BL

Ja nemam dovoljno staza na Vukajliji, pa cu navratiti samo na jedno pivo :)

• KBO!

JEDNO PIVO o.O?! E onda sredim da te doživotno banuju :D