Koliki vam je od uvođenja nove vukajlije
  • dusan1001

Mnogi se zale na slabo ocenjivanje u poslednje vreme sve vise je ljudi na forumu i posterima a sve manje na definicijama
    Nemam nista protiv ovoga al me smo zanima koliko ljudi vama ocene definiciju i kolko ste u plusu
    da pocnem imam dve od +19
    jednu od +15 a ostale su oko +10

• l

meni prosek, dizvineš, pao! od uvođenja novog interfejsa, defke mi imaju u proeku 30 pluseva. ranije je prosek bio 70... ne znam za minuse...

• Skočimiš

Kako je u modi hiperprodukcija definicija vaša najnovija definicija biva pregažena masom drugih definicija i brzo pada na 4. ili 5. stranu i tone dublje i dublje.... Iako je u njoj pritajen kvalitet - poduvate muda.

Sreća pa ne pišem kvalitetne definicije.

EDIT: Ah, da, zaboravih, malo ljudi konta kako se koristi onaj kalendar, mnogi misle da je to tako po modi u Jevropi pa Kajzar turio i na svoj sajt....

• messalina

Preko 9. Znam jednog ko ima 10.0 i brate znam, ali ZNAM da ne piše na Vukajliji. U principu, super sam prošla i sa ovim prosekom koliko blejim ovde. Mislim, da...

• Negroidno Govedo

Vukajlija. Forum slenga

• L@ki

Много је бедан.....

• Jericho

Meni je skocio, ali ne zahvaljujuci dvema definicijama napisanim od uvodjenja novog sajta, vec zahvaljujuci definiciji koja je nekoliko sati bila u odabranim, pa je prestigla cak i onu sto je bila definicija dana.

Inace, prosek mi je 92 - devojke, javite se na pvt.

• bvdlga

Ja sam tuzan sto se tice proseka,bio mi 44 recimo,a sad je jedva 33...Jbg,izbacim sleng,oceni ga u vrh glave 15,20 ljudi,izbacim neku glupost oceni 40 ljudi momentalno.A nije da nema ljudi na sajtu,nego ne ocenjuju jednostavno,previse je novih(i ja sam relativno nov),ali koliko toliko kapiram sajt,dok stvarno ima u zadnjih mesec dana uzasnih defki,ali bas bas..

• u prolazu

Sreća pa ne pišem kvalitetne definicije.

E to.. Pa se i ne potresam.

A taj kalendar još nisam pipnuo, stalno nameravam,pa zaboravim..

• leksi

какав календар? мени је просек одличан, пре је био 0 а сад имам једну дефку па је скочио на 24 и расте сваким даном за по 1 отприлике. У школи 8,45 ове године, прошле 8,64 дакле бележим мањи пад

• Hipnos

Зашто се бавите тиме?

• Facafacaa

Zadnju definiciju mi je ocjenilo 19 ljudi, sto pozitivno sto negativno. Predzadnju isto toliko. Ranije mi je prosjek ukupnog broja ocjena na jednoj definiciji bio barem 60, sad je jedva 20. Gubim volju za pisanjem, jer ne znam sto da pisem ako niko nece citati... Uporedo, kvalitet mi je gadno opao, jer kacim definicije "zbog radi" cisto da ima, a mrsko mi se truditi...

• javio

meni jednu definiciju ocenilo 6 ljudi...skor 5:1...obrisao sam je...a budei tu oko 20, 30..za tri dana..otprilike ovo što kaže Faca...

• С

Исто. Бришем такве дефиниције. Јбг, блам. Да ми нису сад убацили једну у одабране, ушао бих у минус...

• Šalabajzer

Meni prije uvođenja nove Vukajlije prosjek bio preko 90,sad je negdje 83 i to sam obrisao brdo defki,koji će mi kad ih pročita dvajes ljudi...Sad i ne pokušavam smisliti nešto dobro,nemam volje,samo izbacujem neku zajebanciju...
    Dakle,zaključak je: nova Vukajlija ne valjaaaaaa!!! Mijenjajte nešto ljudi,vidite da autori zabadaju po forumu,nikome ne pada na pamet da smišlja dobre defke,koji će kurac kad ih čita 20 autora...

• Lullaby

Jer smo svi na forumu, pobogu! Trošite vrijeme ovdje, a već smo o ovome raspravljali i uzduž i poprijeko... Ajmo na čitanje, svi, đuture!

• Пд

Две написане дефиниције, једна има тренутно скор 241:18 (одабрали је модератори, ја тад још нисам био мод), друга 69:7. Просек ми се повећао, а и обрисао сам једно старо говно од плус 40.

• Facafacaa

Исто. Бришем такве дефиниције. Јбг, блам.

Al' najgore mi je kad napisem nesto dobro, a skor 13:2. Zao obrisat', sramota ostavit'. :)

• L@ki

Ово стање ме подсећа на лето Господње 2008. када си био срећан када добијеш 7-8 поена у плусу...

• Šalabajzer

@Lullaby
    Nema više dobre definicije,u tome je problem,već sam napisao,koji moj da pišem nešto dobro kad se neće pročitati.Ja nemam volje ni da čitam ni da pišem.

• С

Нема људи да оцењују дефиниције зато што је Пеки бановао пола сајта. ;)

• Lullaby

To nije tačno, Šalabajzeru, ima dobrih defki. Nisu plusevi dokaz njihovog kvaliteta. Valjda je poznato kakve su sve gluposti bile izomiljenisane i isplusane, i tad su svi udarali u druga zvona. A sad smo svi na forumu i žalimo se kako ne čitamo defke i tako ukrug. Već sam pisala o tome, neću da se ponavljam, ali evo ipak, samo jedan vrlo koristan link za sve:

http://vukajlija.com/recnik/definicije?strana=1

Ja ocijenim skoro sve definicije koje se napišu. Pročitam sve. A ako ti nemaš volje "ni da čitaš ni da pišeš", onda treba da se odmoriš malo od sajta, kontam.

Mada, mi smo ovdje samo zbog pluseva, zar ne?
    Zato je svaka dalja polemika suvišna...

EDIT: Samhaine! Ahahaha!

• Tetka Drol

Koliko sam ja razumeo ovu priču, niko ne ocenjuje definicije jer svi bleje na forumu, a svi bleje na forumu jer im niko ne ocenjuje definicije. Znači ima sajt da se uruši sam u sebe ko crna rupa. :)

• С

ali evo ipak, samo jedan vrlo koristan link za sve

Погрешан ти линк. Мислим да си ово хтела да ставиш:

http://vukajlija.com/recnik/autori/12508/definicije?order=time&strana=1

• Lullaby

Eto vidiš. Previše sam na forumu. Na taj sam mislila. :)

• leksi

Нема људи да оцењују дефиниције зато што је Пеки бановао пола сајта. ;)

ово ја хтедох да напишем али ме самхаин претекао..:) а ионако би мене сви одмах попљували и оптужили за ко зна шта..самхаине ипак си ми опасна конкуренција, шта год да лулабу мисли.. ;)

• Šalabajzer

@Lullaby
    Ima dobrih,ali vrlo malo,dokaz su ti imena koja se pojavljuju na temama foruma,većina onih koji su pisali dobre definicije vise na forumu,a dokaz je i vaše biranje odabranih definicija,gdje poturate neke stare(dobre),a novih skoro pa da i nema!Što ih nema?Zato što se ne pišu!
    Dalje,ne znam da se desilo da neka govno definicija dobije ogroman broj pluseva,ajd omiljeno se zloupotrebljavalo,ali takva defka dobije i pregršt minusa,zar ne?A sada nema ni plusa ni minusa!
    A da li smo ovdje zbog pluseva...Pa,ja možda i najmanje,ali vjeruj da većina jeste,pa i ti.
    Ja imam volje i za čitanje i pisanje,ne treba meni odmor,od skoro sam tu,ali ovo je sranje i zato nemam volje,a da je sranje ne mislim samo ja nego većina članova.

• StrajaKg

ma sve se slazem sa ostatkom autora, i meni je opao od redizajna

• С

И то што кажеш, поремећен нам је систем. Требало би да одемо са форума, а жене да оду у кухињу.

• Šalabajzer

@StrajaKg
    Ti bi treb'o na sva zvona da psujš ovaj redizajn,do sad bi bio najpopularniji Vukajlijaš da je ostalo po starom,al' ne daju dušmani :)

• Facafacaa

Ja stvarno ne znam da li toliko lose pisem, pa ljudi nece da se smiluju i ocjene. Bilo kako: plus, minus, da ga jebem. Stavio sam jednu prije dva sata, ukupno 11 ocjena. Recite mi ako je strahoda od definicije, i da prestanem pisati: http://vukajlija.com/ustanak/235194

Modovi koji smatraju ovo za reklamu, slobodni su da obrisu definiciju. Naravno.

• Lullaby

dokaz su ti imena koja se pojavljuju na temama foruma,većina onih koji su pisali dobre definicije vise na forumu

Nije tačno. Najviše visimo leksi i ja. A mi nismo neki autori, jbg.

EDIT: Faco, raklama je dozvoljena. Iako je njaah. Reklama, mislim, ne defka. :))

• Урош

Мене подсећа стање на време кад сам се регистровао, тад сам дефку сматрао солидно оцењеном ако је имала +15 или 20 гласова

• Сантјаго Коровјов

23-4;
    63-17;
    50-13;
    45-4;
    24-1;
    53-6;
    35-8;
    29-4;
    15-3;
    8-2;

moje defke od kad je nova Vuka.... To su mi skorovi.... Ove najnovije su poslednje na spisku.... Znači sve manje i manje ljudi čita defke.... Al odlučih da više ne brišem ništa što napišem.... Inače pao mi je skor od kad je nova Vuka....

• StrajaKg

@Salabajzer
    Ja sam probao fino da im objasnim kako ovo ne valja, ali oćeš, nema ko mene da sluša,...
    Ali ne zbog mene, ne valja generalno, no nema veze, nije moj sajt tako da ja ništa ne gubim osim malo virtuelne popularnosti... Možda se vrati ono staro, kad shvate da ovo i nije baš nešto, a do tada, skupljamo 5 po 5 pluseva :)

• Facafacaa

EDIT: Faco, raklama je dozvoljena. Iako je njaah. Reklama, mislim, ne defka. :))

Pozivam se na postenje. A posto mi je ponos poljuljan, predlazem istu na zrtveni sto. Ima da je odma' saranim! Samo reci. Ako ce te to ubjediti da nije zbog reklame :P :)

Мене подсећа стање на време кад сам се регистровао, тад сам дефку сматрао солидно оцењеном ако је имала +15 или 20 гласова

Znaci, idemo retro. Recite kaizenu da nabaci na logo matorom vukajliji afro frizuru, i jednu temu u disko stilu.

• Negroidno Govedo

Faco, dado ti plus na Ustanak :)

nemoj da me iko odavde pogrešno shvati, ali daj da otvorimo temu "Ocenjujte me" (ko Dotter što ima na proflu) pa ko oće nek se prijavi...a meni isto, ja i onako nemam više ideja, silujem sajt svakom petom definicijom, al šta ću...takav sam čovek...

• leksi

A mi nismo neki autori, jbg.

молим?! :))) ко те ово слагао, ај за тебе, али ЈА..

• C60

Moj prosek je i bio mnjah, a sad još pada... Sad izbacih defku, skor 4:0, a defku iznad je ocenilo 12 ljudi (doduše, negativno, ali znači, ima ih). Ma već mi svejedno, proverim odabrane i nove ovih autora koje volim, ako imam ideju napišem štogod, i to je to od mene na Vuki. :)
    Sad bagujem, dosadno mi. XD

• Negroidno Govedo

proverim odabrane i nove ovih autora koje volim,

ja ni to više ne radim...gledam desno, ako je zanmljiv neki status...kliknem...

• Пд

Моја прва дефиниција дана јануара 2009. је постала дефиниција дана са скором 33:1. :))

• Filozofinjo

Napišem sleng, malo ljudi oceni. Glupost napišem, dobijem dvesta komada. A ja baš namerno neću da pišem gluposti. I briga me za skor, ali pre uvođenja nove vukajlije prosek mi bio 34 a sad je jedva 19.

• Šalabajzer

@Lullaby
    Nemoj Luli,al' stvarno,svi mi vidimo ko visi na forumu,i tebi je jasno,ako si mod ne moraš da braniš gazdu...
    @StrajaKg
    Straja,ja se i kačim zbog tebe i još 2-3 genijalna autora koji su debelo oštećeni,boli me kurac za mene,ne zanima me ova vrsta popularnosti,ali jebote,nemam čemu da se smijem,a da čitam stare dobre defke mogu uvijek,ukucam autora i opleti...Sve u svemu,mislim da je svima jasno da ovo nije dobro i mora se mijenjati,zbog onog što je Vuka bila,a sada nije...

• bojanboj

I meni skor opao.Mislim da bi moderatori trebali stavljati nove defke u odabrane,evo danas ni jedna jedina nije stavljena u odabrane,nije valjda da nijedna ne valja.

• Negroidno Govedo

stvarno je nekul što nema dnevnih odabranih...

• Predražinjo

Ljudi, opustite se, retro fazon... ionako se oduvek priča kako je PRE bilo bolje :)

• pjer boja

Trebalo bi razgraničiti stare i nove odabrane. Što kaže Grof, dnevne odabrane. Pa da budu tu 24h pa da se smenjuju. Šta znam, ovako sve je više autora a sve manje ocenjivanja.

• Пд

Napišem sleng, malo ljudi oceni. Glupost napišem, dobijem dvesta komada. A ja baš namerno neću da pišem gluposti. I briga me za skor, ali pre uvođenja nove vukajlije prosek mi bio 34 a sad je jedva 19.

Брига те за скор, а отвараш дупле да се лајкујеш? :))

• V

Ma i ranije prosecnu definciju nije citalo vise od 15-20 ljudi, sve ostalo je bila "aktivnost" duplih naloga, pa kad je neka sa 80 plusa to znaci da je "procitalo" 15-20 ljudi sa po 5 duplih naloga.

Ja bi vratio stari sistem ali strogo vezan za IP adresu, jedna IP adresa jedan + i jedna *.

Drugo, nije valjalo kad smo mi birali def dana, a ne valja ni ovo, pricasmo ranije da def. biraju i autori i modovi zajedno. Neka kontrola modova nad definicijama mora da postoji ali da se cuje i glas naroda.

• Дебилко и Моронко

29-4
    15-1
    10-1
    10-2
    20-5
    14-2
    22-8
    11-5
    32-2
    30-10
    19-2
    21-9
    15-6
    15-4
    15-3
    22-4
    21-6
    19-5
    24-9
    27-7
    Pa dosta sam pis'o.:) A osrednje ocenjivali drugi.
    I moja najbolja od uvodjenja nove:
    195-36
    Ona je usla u odabrane.