Na cije biste se definicije pretplatili
  • Jericho

Posto Kaizen nikako da uvede ovu pretplatu na autore, evo ovde teoretske sbb kbb teme. Dosta coravih koka ubode po neko zrno, ali pretpostavljam da biste se pretplatili samo na one koji imaju uravnotezeno visok kvalitet.

Inace, ovaj post planiram da iskoristim da ne kopam ponovo u potrazi za autorima kada se konacno uvede ta pretplata (if ever). Ovako povremeno dopunim spisak i na kraju se samo pretplatim. Svojevrsni pvt samom sebi. Zato cu i da linkujem autore, posto mogu promeniti ime, ko ce to posle traziti. I zato nisam pisao na onoj temi "vasi omiljeni autori", posto nije isti koncept.

Evo ih moji puleni, nasumicno nabacani:
    Marijana P
    Kafka
    Remac
    Burzum
    Mali Prst
    Groucho Marx
    Gvozdenovic
    Vehbija Coralic
    Gospodzo zgazis me
    Ababovic
    Alexmunze
    Samoostro
    Kurd
    Francky Delevra
    Amantino
    Raven
    Zapata
    to be continued...

• Tulumbac

Kafka
    Zmia
    Burzum

Na ove stare ne vredi kad više ne pišu. Jebo ih Džoni Štulić. :)

• бури

realno, na svoje da nisam ja...
    inače
    energija
    javio
    frenki
    dankan
    mici
    ljača (žao mi je što ne piše više)
    i ovaj tulumbać od danas

• zazubica

Sajt se pretvara u nesto tipa: "1001 nacin da nekome udjete u dupe".Svaki dan se otvori po nekoliko uvlakivackih tema...Kome biste ceskali testise?Sa kim bi otisli na pijacu?Kome bi platili liposukciju...jebote.

• dusan1001

ne bi bilo lose da se otvori tema kome bi platili liposukciju da konacnno saznamo ko su debele svinje na sajtu

• Wh!te

не знам за дефке али знам за постере!

Фатал Ерор офц!

• Џими

На Могшине.

• majmunoliki

Не бих се претплаћивао, навикао сам да пун наде кружим по профилима омиљених аутора.
    Не бих имао шта да радим на сајту у супротном, почео бих да гледам постере недајбоже.

• Jericho

Zazubice, dodacu te na spisak gore ako mi lajkujes sve definicije. Ponuda je vremenski ogranicena!

• V

pare ne dam ni za koga

• Jericho

Lajkuj mi sve definicije ODMAH, i dobijes plasman medju prva 3 imena! VOTE NOW!

• dusan1001

jericho jel se racuna ako ti dam i koji minus

• Mr. Moon

zazubica

Sajt se pretvara u nesto tipa: "1001 nacin da nekome udjete u dupe".Svaki dan se otvori po nekoliko uvlakivackih tema...Kome biste ceskali testise?Sa kim bi otisli na pijacu?Kome bi platili liposukciju...jebote.

Win!

• L@ki

Правда за коитус!

• messalina

Trolovanje na nivou :)

Crno na belo, čitam neke autore redovno, ali osim par standardnih i par ljudi koje poznajem i uživo pa ih redovno čitam, postoje tri autora kod kojih uvek svratim da pogledam šta ima novo, jer mi se uglavnom dopada to što pročitam tamo, a to su Melkijades, StrajaKg i Ekspo.

Da li bih se pretplatila? Hmmm.... "platila"... ne :)

• Granon

Šta kaže Mesalina, ima onih koje volim da prelistam (kopirano prema rangu popularnosti, tako mi je najlakše):
    MOTIKA
    Гроф Влатко Паскачић
    Nikola SS 240
    energija
    talentovano_glup
    asat
    iskusni interpretato
    Facafacaa
    Tom Ripli
    Maestral
    javio
    Ming
    Пеки д џем
    Урош
    muskatla
    prvi srpski vampir
    električar
    zeljček
    LudiMilojko
    tobacco

• Granon

Znala sam:
    ban

• leksi

на све модераторе и оне који ће то постати

• S

Jericho pa ja sam tebi odavno lajkovao sve i nist... Parada

• Jericho

Sve mogu da svarim, ali da mene neko proziva da se slihtam, i to moderatorima, najneinteligentnijim od svih autora na sajtu (rade nesto potpuno besplatno, i uz to ih napusava ko stigne), to mi vrlo tesko pada na zeludac.

Zazubice (Siba/Kika boj/koji god da si), ovog puta sam ti oprostio, neka bude da je trol, sledeci put ides uza zid. Cisto da ne bude da nisam upozorio.

• Remac

Zafaljujem se na metanju na ovoj temi...

• Korle

Pratio sam malo teme na ovaj kalup, a pošto kao moSerator imam uvid u glasanje svakog od vas, neću ništa da komentarišem.....

• 0

Ne spermujemo temu ... ja rekoh, svih 30.000 "autora" moze da odstampa svoje "definicije" i pravac sranje po stampanom materijalu, na celu sa Abraxusom ... i ko li ga proglasi legendom

• Korle

Samhaine, pripremam štampano izdanje "Tajne Vukajlijskog džet-seta". Kad može onaj mašinovođa, mogu i ja:))

• Jericho

Pratio sam malo teme na ovaj kalup, a pošto kao moSerator imam uvid u glasanje svakog od vas, neću ništa da komentarišem.....

Zar nije lepsa rec modulator, a?

• Фејзбукманијак

ja bih se pretplatio na moje definicije... nekako svrsavam kad ih citam... jebes mi sve tako bi ih poplusirao samo da mogu!

• Moćni Ming

Mislim, nemo' se ljutite... ali nije li ova tema ista k'o ova...?
    http://vukajlija.com/forum/teme/1090

• Lullaby

Objasnio Jeri u prvom postu zašto nije isto. :))

• leksi

могао је Јерицко да напише тај списак на вратима од фрижидера и да га допуњује, а ми остали да наставимо на теми о омиљеним ауторима.. :)
    Џери без љутње ;)

• Jericho

Ja sam i napisao u svom prvom postu da je ovo svojevrsni pvt samom sebi, za koriscenje kada dodje vreme. Sad, to sto ostali nisu iskoristili moj koncept, je m'en fous!

• Dzankee

De je moj modulator ?

• messalina

Ko da je u Moravu upao?
    :D

• zazubica

@Jericho, tebe niko nije pomenuo.Govorio sam o temama na ovaj kalup koje su pocele da smaraju.Nije bilo upuceno direktno tebi i tvom otvaranju ove teme.To sto si se ti nasao prozvan i uvredjen sto sam te navodno optuzio da se slihtas moderatorima nije moj problem.Ja nisam ni pomenuo moderatore.Govorio sam o slihtanju medju "obicnim" autorima preko ovakvih tema.

Dobro povezao si mene,Kiku i Sibu zbog avatara ali nemas ti blage veze ko sam ja...Tako da ne lupaj gluposti da sam neciji dupli ili sta god.

Nije trol,rekao sam sta mislim...Nije mi jasna pretnja-"uza zid"?

• Jericho

Sajt se pretvara u nesto tipa: "1001 nacin da nekome udjete u dupe".Svaki dan se otvori po nekoliko uvlakivackih tema...

Ovo si napisao na OVOJ TEMI. Ergo, direktno si prozvao mene. Ja sam svoje motive objasnio, a ti ako si hteo da kritikujes druge teme, trebalo je to da ucinis na tim drugim temama.

Slihtanja radi popularnosti se gnusam, i iako sam iz prve okrenuo na zajebanciju, nasao sam se uvredjen tvojim optuzbama.

• Mićko

straja i super marko...
    EDIT: Da, i pjer boja

• Jericho

Mogshu si zaboravio.

• grace kelly

kafka, i fatal eror- ovi posteri

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.