Mr Moon
  • Nensy_Sd

Zahvaljujem se na tako 'strucnom' odgovoru na prethodnoj temi i obavezno pozdravi onoga ko ti je dao dozvolu da brises postere na osnovu subjektivnog dozivljaja... Zbog takvih 'umova' poput tebe, dobri sajtovi poput vukajlije ce propasti vremenom...

Htedoh da ovo ide preko privatne poruke, ali slanje je bilo nemoguce, ne znam zasto.
    Toliko.

• Dzankee

Debilizam.Zakljucajte ovo.

• Џими

1. Наравно да треба брисати постере на основу субјективног доживљаја. Сви модератори на Вукајлији су уједно и добри аутори, способни да процене да ли је нешто квалитетно или не, а та процена је субјективна.

2. МрМун је краљина.

• Фејзбукманијак

До јаја... е ненси, пусти мени неки пвт... ја сам отворен за све видове сарадње...

• rajkox7

Ja mislim da Nensy traži MrMunovu močugu, al' ne zna kako da ga pita. :)

• Dzankee

Hahahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaah

• kizo

hahhahahahhahahhahahahahhahahhahaaaaaaaaaaa

koji vam je kurac

• Nensy_Sd

Ja ne znam cemu komentarisanje kada niste upuceni u ovaj dogadjaj. Procena i dozivljaj nije isto.

Ako navija za Zvezdu odakle mu pravo da na osnovu toga brise poster koji ne ide njoj u prilog, a da slicni ostavi, jer se tovari Partizan. I pritom mi to bez pardona predstavlja kao argument.

Mozda treba da sastavi listu sta voli, a sta ne, pa da lepo na osnovu toga postavljamo postere koji ce onda ostati neobrisani...

'Kraljina' me je iznervirala i razocarala totalno.

• Dzankee

Navijacki posteri.
    Bistra si kao Rasina.

• kizo

Ja ne znam cemu komentarisanje kada niste upuceni u ovaj dogadjaj. Procena i dozivljaj nije isto.

Napravila si temu o tome na forumu i sad očekuješ da niko ne komentariše?

• Џими

Ја бих обрисао навијачки постер, био он наклоњен Партизану или било којем гругом геј клубу - Звезди, Раду, Чукаричком...

Навијачки постери су тако пасе.

• kizo

I ja ću morati napraviti temu za svoje dvije obrisane definicije, nema mi druge....

• Урош

Само ви тако отварајте теме и модови ће престати да долазе на форум.

• Фејзбукманијак

Ко не воли Чукарички добиће по пички!!!

• kizo

Pa ja i govorim da je debilno.

• Francky Delevra

Džimi je inače stari ultras, za vikend ide na gostovanje u gornji milanovac, da pali baklje i peva pesme.

• Dzankee

Kuj ne voli kuj ne voli Spartak Suboticki, dobice po picki.

• Nensy_Sd

Џими
    Ја бих обрисао навијачки постер, био он наклоњен Партизану или било којем гругом геј клубу - Звезди, Раду, Чукаричком...

Навијачки постери су тако пасе.

Па и то је коректније од овога. Не бих се ја ни оглашавала, да није остао постер о Партизану.
    Него један се брише, а сличан такав остаје...

• Џими

Него један се брише, а сличан такав остаје...

Дај линк к том сличном, да га бриснем. :=)

• rajkox7

Ako ti se ne sviđa - idi u Rusiju.
    Zašto svi hoće da promene nešto? Ponašajte se kako vam kažu moderatori i sve će biti u redu.

• Урош

Ponašajte se kako vam kažu moderatori i sve će biti u redu.

И нико неће бити повређен.
    :)))

• Dzankee

Mi smo iz Kruseeeevcaaaaa, iz grada vinjakaaaaaaaaaa

• l

i obavezno pozdravi onoga ko ti je dao dozvolu da brises postere na osnovu subjektivnog dozivljaja...

kaizen, imaš pozdrave!

mrmune, jes video? razočarao si nensy... ubi se... tvoj život više nema smisla...

• kizo

jel sretna ona sad? džimi obriso onaj poster.

• P

J**i ga, nema toga što ja 'oću. :))

Ma smaraju navijački posteri, sportski uopšte. Koga zabole što je golman skočio kao veverica i napravio facu kao pudlica uz neki debilan komentar? Ma daj...

• kizo

navijački smaraju, al sportski ne. ako ćemo tako peki, koga je briga šta je neka misica uradila ili neki političar.

• P

Ma to je ok što ti kažeš, nego ovi sportski sa čudnim facama ne da su pase, nego...

• kizo

A kave sad sve ovo veze ima sa Mr Moonom?

• Dzankee

Gde je moj svemirski modulator ?

• Skočimiš

Ko je sad čiji dupli? Mrmun Nensin ili obrnuto? Zbunjen sam....

A što ne zaključate ovu temu već dopuštate majmunima k'o što sam ja da spemuju bezveze? Mis'im, stvaaaaarno.

Nensi, dušo, vratiću ti ja poster, niki problem...

• Џими

Боље да се људи испуцају са спамовањем на оваквим темама, него да спамују озбиљне теме. :)

Ево, мени су у последњих сат и по руке биле у говнима, јер сам чистио говна која су се 5 година акумулирала испод лавабоа. Кад сам провалио да нешто тукне у купатилу, морао сам да размонтирам лавабо и имао сам шта да видим. Разне културе су ту поставиле себи насеобину. Просто фасцинантно.

Морао сам ово да поделим с вама, да олакшам себи патњу.

• Skočimiš

Sve dok ne zatraže svoja prava i ne istaknu parole - govna su bezopasna. Ili se piše bez opasna?

• zp

Spojeno.
    Dzimi, imas temu za olaksavanje patnje. Napisi nam sve o ciscenju govana, bilo ovde bilo kod kuce.

• Tulumbac

Mrmud je likčina.

Ali je Krcun ipak osnovo Zvezdu.

• Џими

О чишћењу гована су људи писали књиге и књиге.
    У сваком случају, шта год радили, користите рукавице.

http://aphs.worldnomads.com/true-claims-stories/10404/glove.jpg

• Др Јанковић

Опет неко калимерисање на видику.
    Е,враћам се одма,загоре ми паприкаш.

• Jericho

Сви модератори на Вукајлији су уједно и добри аутори

Ovaj komentar je pobedio, rofl!

• Џими

Ovaj komentar je pobedio, rofl!

Ош да кажеш да неко није?

• En_Dotter

Изгледа да мрмун неће више бити мод после оваквог ексцеса... Како га није само срамота да брише, па још постер, и то неки навијачки... Ајмо петиција да се укине мрмун!

• zp

Meni je Mrmun obecao proju, tako da ne potpisujem.

• Tulumbac

Džimi, hoće da kaže da ste plagijatorčine užegle. :)

Pitam se što li uvek stavim ovaj smajli, k'o da će nešto da promeni. Baš sam peder. :)

• Џими

Јесу педерски ти смајлићи.

• Др Јанковић

ШВЕДСКА ШВЕЂАНИМА!

СВИ ШВЕЂАНИ ОВОГ СВЕТА,УЈЕДИНИТЕ СЕ!

• Slavk0

Ja bih to sve banovao.

• С

Е стварно смарају ти навијачки постери јер су углавном глупави. А ликове што баце коментар са б92 би требало бановати без милости.

• Jericho

Ош да кажеш да неко није?

Valjda je ocigledno sta sam hteo reci?