Zahvaljujem se na tako 'strucnom' odgovoru na prethodnoj temi i obavezno pozdravi onoga ko ti je dao dozvolu da brises postere na osnovu subjektivnog dozivljaja... Zbog takvih 'umova' poput tebe, dobri sajtovi poput vukajlije ce propasti vremenom...
Htedoh da ovo ide preko privatne poruke, ali slanje je bilo nemoguce, ne znam zasto.
Toliko.
Ja ne znam cemu komentarisanje kada niste upuceni u ovaj dogadjaj. Procena i dozivljaj nije isto.
Ako navija za Zvezdu odakle mu pravo da na osnovu toga brise poster koji ne ide njoj u prilog, a da slicni ostavi, jer se tovari Partizan. I pritom mi to bez pardona predstavlja kao argument.
Mozda treba da sastavi listu sta voli, a sta ne, pa da lepo na osnovu toga postavljamo postere koji ce onda ostati neobrisani...
'Kraljina' me je iznervirala i razocarala totalno.
- li obavezno pozdravi onoga ko ti je dao dozvolu da brises postere na osnovu subjektivnog dozivljaja...
kaizen, imaš pozdrave!
mrmune, jes video? razočarao si nensy... ubi se... tvoj život više nema smisla...
- P
J**i ga, nema toga što ja 'oću. :))
Ma smaraju navijački posteri, sportski uopšte. Koga zabole što je golman skočio kao veverica i napravio facu kao pudlica uz neki debilan komentar? Ma daj...
- P
Ma to je ok što ti kažeš, nego ovi sportski sa čudnim facama ne da su pase, nego...

http://thegreatgeekmanual.com/images/geekhistory/july/marvin-martian.png
Uz'o ovaj peder, al pravi se lud.

Боље да се људи испуцају са спамовањем на оваквим темама, него да спамују озбиљне теме. :)
Ево, мени су у последњих сат и по руке биле у говнима, јер сам чистио говна која су се 5 година акумулирала испод лавабоа. Кад сам провалио да нешто тукне у купатилу, морао сам да размонтирам лавабо и имао сам шта да видим. Разне културе су ту поставиле себи насеобину. Просто фасцинантно.
Морао сам ово да поделим с вама, да олакшам себи патњу.
- zp
Spojeno.
Dzimi, imas temu za olaksavanje patnje. Napisi nam sve o ciscenju govana, bilo ovde bilo kod kuce. 
О чишћењу гована су људи писали књиге и књиге.
У сваком случају, шта год радили, користите рукавице.http://aphs.worldnomads.com/true-claims-stories/10404/glove.jpg
- zp
Meni je Mrmun obecao proju, tako da ne potpisujem.
- С
Е стварно смарају ти навијачки постери јер су углавном глупави. А ликове што баце коментар са б92 би требало бановати без милости.