- N
prvo ne izvinjavas se u celog mod tima vec u ime tri moderatora
dzimija
mrmuna
urosa
drugo ljudi nemojte da uopste nasedate na ove budalastine. I tihi se izvinjavao vise puta pa je se na kraju ispostavilo da je mali gmaz
svi mali gmazovi daju lazna javna izvinjenja.
fuj.
treba da se uklone iz mod tima ta tri autora zato sto su
1. gori od sevasta
2. brisali citave teme. A to se ne radi ne vuki. Teme se samo zakljucavaju
3. Banovali clana koji ih je prvi provalio bez razloga. Sto znaci banovati nekog iz obesti.
4. Zato sto su male pizde. 
I to na 5. novembar. Ccc...
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbf9ergjAO1qzcukuo1_500.png- r
Malo vas je, al' ste zato govna!
Cara
- a
Treba da se uklone s liste moderatora. Čuj banovali lika jer ih je provalio. Džimija se sećam po nekom posteru o paljenju džamije, sećam se i naslova Ne znam šta mi je pale mi se džamije. Pustio je saaaatima da to stoji još palio ljude po komentarima umesto u sekundi da je obriše. Sramota sine moj. Uzalud ti sve škole i gitare ako nemaš malo ljudskosti.

i ja isto pogledao malopre nema tog posta nego gambi oni sa svetosvlja te zajebali objavili nova pisma a nisu tvoje nego objavili pismo od nekog ludaka koji cuje glasove
http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?qa=2100
Jebiga, otislo predaleko, niste nameravali da do ovoga dodje.Докле није предалеко?
Мислим, нисам се упецао, један члан ме је питао, и био је баш потресен, питао сам једног мода који је одговорио са ,,не знам''.
У музеју војске се чува сач испод ког је испечена једанеастемесечна Евица, од стане усташа. Да се кладимо да су они то сматрали за урнебесну шалу?
Вука је пуна људи без смисла за хумор, или са веома лошим, свеједно. Get use to it.
- N
Gambi.
SISE su obrisale celu temu. Onu koju je stiven otvorio. Mozda gresim dusu ali ne mogu da je nadjem jebote.
I onda dodjemo do toga.
Da takve sise banuju clanove zbog neprimerenog ponasanja. A pritom se kurce na tom delu sajta "banovan zato sto me svrbi pupak" i ostale pickaste stvari.
Da ovaj sajt ne propada zbog sto iljada duplih naloga i devojcica sa fejsa. Propada zbog takvih ljudi bre. 
E da stvarno napravili ste sranje sa tim brisanjima, mada i to razumem, jebiga nije vam bilo svejedno..
Bicu posten, eksplicitno sam isprozivao nekoliko autora, iznerviran. Nisam godinu dana nikoga pljuvao ali to mi nije za pravdanje, tako da ako ce kaizen da udari kandzijom, ja stojim iza svega sto sam rekao. Iako je pobrisano.
- a
Jeste Borko, ali ne moraju biti moderatori.
- rSto kaizen cuti? Kao..jbga ovi napravili sranje...i sad ce proci ili sta...
Oćemo da vidim kako musa dere jarca! AJde Musa...
- Ž
Руку на срце, та цензура у виду брисања стварно може да делује врло аутокрастки.
Jeste Borko, ali ne moraju biti moderatori.Вука је приватно власништво.
Molim?Што си изненађена? Па колико нас фали у WWII? Јасеновац и сл. Чуди ме да немају и Србокољ у музеју, усташе су га баш пуно користиле и сматрале урнебесним док су се такмичиле у сатирању Срба. Наравно, лепше је слушати метал и разглабати уз пиво како смо хулигани. Но то нема везе са темом.

имплајд фејспалм
http://img221.imageshack.us/img221/6762/jjjr.jpg- N
Mrmune svi koji su banovani od tvoje dzimije i uroseve ruke su banovani zbog neprimernog ponasanja. Dal zbog smepa, vredjanja ili neceg drugog u to ne ulazim.
Ti nemas kriterijume. Smatrala sam te kul likom, iskreno. - M
Šutka na modove. I sve kul.
- a
Ako je i privatno vlasnistvo niko nije duzan da trpi izivljavanja.
Najbolje da mi svi odemo a da ostane njih par pa nek se zabavljaju solo?
Da li je to poenta? Ili im se ne dize ako nema publike?