- V
....
Ajde jebaci i jebacice, izjasnite se.
- K
Postoji teorija da muškarci množe stvarni broj sa 3 kad se izjašnjavaju, a ribe ga dele sa 3...Pretpostasvljajući da su na ovom sajtu ima mnogo onih koji znaju za ovu "caku", brojeve koje dobijete podelite (kod muških) sa 9, a pomnožite (kod riba) sa 9...
Moj broj je 9! ;p - j
11. podeli ovo sa 9 i sa 3 :D ne, stvarno, 11.
- VDzentlmen o tome ne govori.
Dzentlmeni bas o tome govore. Zene vole velike cifre, vole da se nadmecu sa proslom i buducom konkurencijom. U zenskom svetu je obrnuto od onog u muskom, sto je cifra veca to je situacija zanimljivaija, mada i muskarci na neki poseban nacin cene vecu cifru kod zena.
Dzentlmeni bas o tome govore. Zene vole velike cifre, vole da se nadmecu sa proslom i buducom konkurencijom. U zenskom svetu je obrnuto od onog u muskom, sto je cifra veca to je situacija zanimljivaija, mada je i u muskarci na neki poseban nacin cene vecu cifru kod zena.Koji kurac?!
Zašto o svim ženama misliš isto?
- V
Da mislio sam da zene vole vece cifre kod muskaraca.
Uopste ne mislim da su zene iste, svaka je zanimljiva na svoj nacin. Ne mislim ni da imaju iste standarde (po pitanju cifri). Ova mala generalizacija je data zbog toga sto vazi za vecinu. Izuzeci naravno potvrdjuju pravila.
Laki je si li uspeo da izbrojis, ili mnogo pijes pa ne pamtis ili ne znas da brojis do 3.
- V
Dzimi tebi verujem da imas veoma sirok repertoar deifinicija jebanja, tako da...
fejs ma internet je cudo da is rekao imao si 1000 opet bit verovali
- VŠta podrazumevate pod jebanje?
Ово и мене занима.
Tvoje komentar mi govori da osim sirovog seksa pod jebanjem zelis da uvrstis i neke druge aktivnosti.
- V
ajde ljudi licitirajte, tema se odnosi na brojeve
a za kukanje ima druga tema