PREDLOG:Sam svoj majstor
  • dusan1001

Dakle ovde ima autora sa preko 500 pa cak i preko 1000 definicija i kad uđete takvim autorima na profil maksimalno procitate 2,3 strane moj predlog je da svaki autor moze da posalje svoje definicije koje smatra za najbolje na prvu stranu svojih definicija i tako olaksa onima koji mu dolaze na profil

• Ognjetina

sta je dusane nije profil ako nema 10 000 na popularnosti a? xD

• casperkaz

Ne znam, ima ređanje po popularnosti, a ako ti je do neke baš stalo da je ljudi pročitaju možeš da je linkuješ u profilu...

• mylyca

Ja sam za, samo što je Žnji ovo već predložio.
    I bilo bi kul da to bude ktitor opcija.
    edit: onda bi moralo pored dugmentceta 'poređaj po popularnosti' i 'poređaj po vremenu' da bude i dugmence 'nasumično'.
    Verujem da nije loš predlog, ali pitanje je koliko je tehnički izvodljivo na već postojećem sortiranju, komplikovan je posao.

• dusan1001

Nisam video taj predlog jel bilo vise ljudi za ili protiv
    ovo za tehnicku izvodljivost si verovatno u pravu

• a

Ja to predlagala i ništa. Meni lično je glupost da linkujem takve def.jer bi to izgledalo da ih reklamiram, moje najbolje ocenjene meni lično uopšte nisu nešto posebno a uvodeći npr.5 najboljih odnosno autoru najdražih mislim da bi me bolje upoznalo s tim nekim random autorom. Ne vidim šta je tu toliko komplikovano za napraviti, ako ti može izlistati tolike komentare, omiljene, omiljene postere što ne bi mogao uvesti i tako nešto Autoru 5 za srcu priraslih def;) Ja bih to volela da kad otvorim nečiji profil da vidim, šta on, ona smatra od svog najbolje, najdraže itd.
    odgovor kaizena
    biće
    odgovor moderatora
    tema bila ključ u bravu

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.