Kutak za debele i one koje bi to voleli da budu!
  • l

Daklem, ko bi voleo da bude debeo i zašto?
    Ko već jeste debeo i zašto? Da li hoće da smrša? Zašto? Da li neće da smrša? Zašto?
    Da li su debeli debili? Ili nisu debili? Da li moraš biti debeo da bi bio debil?
    i sl...

• Moćni Ming

Dobrovoljac za temu! :)
    Debeo sam. Smeta mi. Jajara sam. Zato ne mogu da smršam. Krenuo. Stao.

• KBO!

joj ja pročitala u naslovu teme nešto sasvim drugo, i sad sam inspirisana pa ću da uzmem i otvorim skroz glupu temu! :)

U pravu si skroz je glupa tema.

• l

a što ti smeta? hoćeš biti srećniji ako imaš manje kg?

• l

kbo, hvala! volim kad sam u pravu. a sad, molim te, budi ljubazan, i reci nam nešto na ovu temu?

• Rosoneri

Debeo sam.Ne previse ali dovoljno za fioke.
    http://vukajlija.com/fioke/189006

Hocu smrsam.Kao sam poceo da vezbam i smanjujem zdranje.
    Videcemo sta ce biti.

• Moćni Ming

a što ti smeta? hoćeš biti srećniji ako imaš manje kg?

Da biću mnogo srećniji.
    Moći ću da vežem pertlu bez da dignem nogu.
    Uostalom, da se ne ponavljam... http://vukajlija.com/oslabiti

• KBO!

Nisam debel ali jesam debil.

• Мици

Е и ја сам дебела :))

• p

jajaro! idemo u neki "fitnes" centar

• Moćni Ming

Pa odatle kod "Gadže"... :)

• l

ali nećeš moći da pojedeš pola praseta! u čemu je poenta života ako ne možeš da jedeš koliko oćeš!?
    (da ne bude zabune, odma da objasnim dežurnim paljevinama, tema je zajebancija, i majke mi ću da vas tužakam kod modova ako budete ovde prozivali ljude zbog onoga što napišu)

• p

teretana kladza gadza

• Мици

Е а ако напишем да хоћу да ми ЛАки буде тренер јер је секси, оће онда он да помисли да је тема озбиљна? :)

• Moćni Ming

u čemu je poenta života ako ne možeš da jedeš koliko oćeš!?

Seks je jedini alternativan a razuman odgovor... :)

• Dub

Ja imam drugi problem. Molim vas, bucmastije, da mi ne zavidite, ali ja jedem puno, ko stoka, a metabolizam mi ne da da se udebljam, i mnogo mi je krivo zbog toga. Uvijek sam maštao o malom stomačiću, pa da poslije kao to pretakam u pločice. Podrška svim punijim osobama, ako želite, vi to možete, smršajte dok vas salo nije ubilo. Nikad nisam imao ništa protiv debelih, a uvijek su dobre šaljivdžije.

• Мици

Е увек су ме нервирале те особе! Ја се исцимам једва да имам неку нормалну килажу а лупам другарица једе као стока нон стоп и ништа јој се не ''лепи''...па јебем ти ја тај живот мој....извини даб :)

• Rosoneri

Nekako mi to ne ide u glavu.Sto vise cipsa i nema da brines :)

• бури

ja sam debeo, al radim na tome da smršam
    realno meni se sve lijepi, al volim jesti i odspavati i to me jebe...
    inače volim punije cure pa tako da se ne cimaju ove neke...

• mylyca

Да, духовити су зато што им је то једино преостало. Ми згодни увек можемо да прођемо. Мислим, можемо да прођемо кроз ужа врата.

• Dub

Ti možeš da prođeš i kroz donju polovinu vrata, muluce.

• Мици

е ал кад смршају! ем су доминантни најдуховитији ем су хот, више се не лепи сало него рибе и фрајери бато!

• Moćni Ming

Да, духовити су зато што им је то једино преостало.

Kakva zabluda.
    Korisni smo za klackalicu kada treba da se klacka troje ljudi.

• l

ja mislim da su debeli ljudi duhovitiji jer su bili bili prinuđeni da razvijaju svoj duh i intelekt, za razliku od lepih i zgodnih koji nikada nisu radili na sebi u tom smislu, jer su se oslanjali na izgled. e sad, zajeb je u tome što taj izgled ne traje večno...

• Мици

Е лемајо гледала сам ја један цртани који је био на ту фору, баш сам мала била, као лик је секси фул али глуп а има неки који је ружан дал дебео и сви га подјебавају и као овај што је био штреки он буде после 10 пута бољи јер је намерно хтео макар да успе на менталном плану ако већ није на физичком...углавном као неки дух после дође и подјебава овог лепог...баш добар цртани...

• Moćni Ming

Quote by Nenad Čanak
    "Debljina se može otkloniti dijetom a imbecilnost i pokvarenjaštvo ni sa čim - uostalom, jeb'o ti ja mater!!!"

• jocko

Ja se sve više gojim, pojedem svakoga dana 150 grama pljeske sa svim mogućim prilozima, + koka kola... Smrt za organizam! Što je najgore, prilično mršavo izgledam, a stomak sve veći. I ne bavim se sportom više, što je loše. Jbg neki ljudi imaju predispozicije da budu debeli, i to je ok, ali pivo i visenje za računarom čine svoje...

• l

uostalom, jeb'o ti ja mater!!!"

hahhahahahhahaahha pa ovo je nenadjebivi argument! za svaku raspravu! hahhahahhahah

• бури

jebi ga ja pobijam tu vašu teoriju o duhovitim i debelim...
    mislim ja debeo a nisam duhovit... nakaza, štaš tako mi pao gra'

• Moćni Ming

To je rekao Ivanu Markoviću, tadašnjem portparolu SPS-a na njegovu opasku da je Čanak "mali debeljko"... :))

• Мици

Не лупај бурии...добар си ти, само се правиш :)

• l

"nisam lep, al sam zato glup"! hehehehe stvarno serendaš buri....

• mylyca

Korisni smo za klackalicu kada treba da se klacka troje ljudi.

У праву си, само што са дебелом децом нико неће да се игра. А касније кад одрастеш, тад можеш да добијеш и тужбу од месне заједнице што си развалио клацкалицу.
    Шта је с дебелим људима у градском превозу? На то жмуримо, а?

• бури

@ lema, i mici
    šalim se malo, a u svakoj šali ima malo šale...
    inače govorim malo, al glupo tako da... uostalom vidjećete kad se sretnemo a samo vi ne vjerujte...
    EDIT:

е ал кад смршају! ем су доминантни најдуховитији ем су хот, више се не лепи сало него рибе и фрајери бато!

jadan uzdam se u ovo, pa presto jesti prasetinu poslije deset...

• mylyca

Ti možeš da prođeš i kroz donju polovinu vrata, muluce.

Пријавићу те за вређање!

• Dub

Ja volim da se igram sa stomakom debelih ljudi, ta pihtijasta masa je zaista pregotivna,.

• Мици

Ja volim da se igram sa stomakom debelih ljudi, ta pihtijasta masa je zaista pregotivna,.4

Играј се са својим стомаком знаш! Отави дебељуце на миру, домаћине пантљичаре од 6 метара! :Р

• CrnaBo

SLOBODA DEBELIMA!!!!!!!♥♥♥

• Мици

SLOBODA DEBELIMA!!!!!!!♥♥♥

TO BO, TO! :)

• CrnaBo

Mici, znaš me, znam te :D
    Ajmo, narode, revolucija, pičke materine, posedajmo na žgoljavu masu i pokažimo ko vlada!
    ČANAK ZA PREDSEDNIKA!

• Moćni Ming

У праву си, само што са дебелом децом нико неће да се игра.

Nije istina. Ja sam se sa svojim drugarima uvek igrao "ožeži po muvi" i ja sam uvek bio muva... :)

Шта је с дебелим људима у градском превозу? На то жмуримо, а?

To je klasičan propust proizvođača autobusa, što nisu mislili na sedišta za debele ljude.
    Ovako, nismo mi krivi što moramo da zauzmemo dva mesta.

• Dub

Pa nisam ja kriv što nisam debeo i što imam pantljičaru od 6 metara i što ne mogu proći kroz donji dio vrata, sjašite sa mene ženske glave, ja vas volim sve, ali ne diraj mi u rakiju.

• Christine

debela devojka se javlja! :)

• CrnaBo

KRISTINA!Kako se usuđuješ debelom da se nazoveš?!

• Moćni Ming

debela devojka se javlja! :)

Tvoja je košulja sasvim izgužvana? :)

• .,.

Минг није нешто баш дебео ако смем да приметим. Само је низак, па можда одаје такав утисак. Тако да вам кажем, пазите се ако му се поверавате, он није дебео, али изгледа јури дебеле снаше :)

• Moćni Ming

Само је низак, па можда одаје такав утисак.

Ne nego su me godine iskustva naučile da to vešto prikrijem... :)

• Dub

Ja sam uvijek poštovao debele ljude, jer su mogli da se popnu na treći sprat kad imamo predavanja i nisu kukali.
    Jednom dok sam trenirao košarku, došao neki debeli lik, i trener mu kaže da radi sklekove na jednoj nozi i mi svi u smijeh i on nam veli, jel hoćete vi da dižete ovu težinu na rukama? Nastao muk odjednom :D

• Џими

Ја бих волео да будем дебељко.
    До пре извесног времена сам био толико мршав да сам мог'о да се прекинем. :)
    Сад полако, али сигурно идем к стотки.