Да ли је неко гледао _____филм?
  • Korle

Пошто је за скидање неког филма потребно сат-два, а бедак је на срање потрошити време, овде постављајте питања о филмовима које бисте желели да погледате, вероватно их је неко погледао.

Мене занима Daybreakers са Итаном Хоуком, какав је?

• Rosoneri

Mene interesuje Suck sa Igi Popom, Alexom Lajfsonom i Alis Kuperom.

• Trouble

Ja gledao Daybreakers baš skoro. Futuristički triler sa primesama horora. Ako si pravi horor fanatik, ovo je mekano za tebe, pa zaobiđi.
    Ako si ljubitelj trilera, skini...moš' se gleda. Odlična ideja za film, meni je dosta držao pažnju, iako mislim da su mogli bolje da je razviju, ali to je novi Holivud.U svoj onoj masi horor sranja, ovo su napravili malo ozbiljnije. Ethan Hawk je dobar izbor za ulogu u svetu sumorne budućnosti, tako da ne treba očekivati previše, ali sasvim solidno za gledanje.

• Korle

p.s. Da se neko ne zajebe da pogleda film Americano sa Đorđetom Klunijem, sramotno glup film.

• Jericho

Isto vazi i za 'Up in the air' sa njim, jebo me pas kad ne obracam paznju sta mi se prica. Covek mi preporucio "Men who stare at goats", ja od svega zapamtio samo Klunija, i skinuo pogresan film, i jos ocekivao da bude dobar.

• En_Dotter

Каки је овај нови Робин Худ? Имам га неким случајем али ми се не баца 2 сата живота (или колико већ) ако барем мало не може да ме забави.

• Korle

Hvala Trouble, skidam ga:)

• En_Dotter

Скинут, већ неко време се кишјели. Но не смедох гледати. Видећу овија дана да те послушам.

• wojtek

Men who stare at goats

Досадно и глупо, прекидох га на пола.

• wojtek

Јел вреди гледати Дас Бот, иако ме не интересује ратна тематика?

• Facafacaa

p.s. Da se neko ne zajebe da pogleda film Americano sa Đorđetom Klunijem, sramotno glup film.

Jes' materem', glup za medalju!
    Bila samo dobra ona scena na pocetku kad je skinuo onog lika, rekao trebi da se vrati u vikendicu i zove muriju, pa joj spuc'o head shot s ledja. Ja i kolega krepali od smijeha. Raja se sjebala. Cak stavise, poslije toga sam u jednom trenutku pomislio da je film komedija, posto nisam gledao trailer.

• bvdlga

A jel gledao neko ovaj "The imaginarium of doctor Parnassus"?

• Jericho

Досадно и глупо, прекидох га на пола.

Ma odgled'o sam posle i taj, 'nako, dobar je koncept, meni nije bio dosadan. Nije za preporuku, ali nije ni najgori film koji covek moze pogledati.

• wojtek

Ma odgled'o sam posle i taj, 'nako, dobar je koncept, meni nije bio dosadan. Nije za preporuku, ali nije ni najgori film koji covek moze pogledati.

Идеја стварно јесте добра, ал могли су мало интересантнијом да је учине. Јебемлига, очекивао сам доста од тог филма, а чим ме није купио у првих пола сата, разочарао сам се.

The imaginarium of doctor Parnassus

Чуо сам да је смор, имам га на компу већ пола године, не да ми се да га одледам.

• Remac

Kakav je "District 9" i "Firefly" (firefly ima jos neki naziv, nesto selenium cini mi se)? Zahvaljujem

• Jericho

District 9 je odlican film. Taj drugi nisam gledao.

• bvdlga

I meni je District 9 skroz ok.NIje tipicna prica o vanzemaljcima..

• wojtek

Kakav je "District 9" i "Firefly" (firefly ima jos neki naziv, nesto selenium cini mi se)? Zahvaljujem

Дистрикт је тотално кул, док је Фајрфлај наставак на истоимену серију, ако се не варам (требало би да је дојајан, као и сама серија).

• Wh!te

The Social Network
    ovaj film o fejbuku dal valja icemu ili je dobar za potapanje kupusa posto vidim ima visoku ocenu.

• Remac

док је Фајрфлај наставак на истоимену серију, ако се не варам (требало би да је дојајан, као и сама серија).

Po trejleru sam vidio da ima akcije, krljanja, ali interesuje me da li se moze gledati ako nisam gledao seriju?

• wojtek

Серија је ваљда веома кратка, типа пешес епизода, а кажу људи да је одлична, па узим одгледај прво њу, па филм.

• Ј

Да ли је неко гледао This is England, филм, не серију? Управо скидам фул ха-де рип од 11 гигабајта па реко да прекинем ако не ваља...

• bvdlga

Gledao ja,meni super film! Drama,nije ono makljanje skinsi itd,nego isprican zivot decaka koji se zatekao u tom vremenu,kada su Englezi imali problema sa Pakistancima...Na skali od 1-10,dobra sedmica...

• wojtek

Гледао сам га и ја, одличан је. Дао би му јаку осмицу. :)

• messalina

The Social Network
    ovaj film o fejbuku dal valja icemu ili je dobar za potapanje kupusa posto vidim ima visoku ocenu.

Ja gledala. 'Bem li ga, nije loš.

• OG

a Sisanje? ja sam gledala, ali me zanima misljenje... pliz :)

• Ivan92

Da li je neko gledao Ekvilibrijum? Ako jeste, da mi kaže kakav je.

• GM

Није лош. Мало ложачки што се тиче оног кунг фуа, ал може да се гледа.

• Lutak iskrivljenog L

jel gledo neko Swimming with Sharks sa Kevin Spacey-ov? nisam imao pojma kako se zove do malo pre, nikad ga nisam pogledao celog a gledao sam ga par puta jos davno

http://www.youtube.com/watch?v=b2SLAgrouiw&feature=related

• s

gledo ja...solidan..ako voliš takav tip filmova...prevare, laži, igre u firmi...i onda osveta koja to na kraju nije...

• Jericho

Ljuto sranje, ako mene pitas.

• dusan1001

ako iko oce da gleda epic movie jer su culi da je slican mrak filmu nek zna da je totalno sranje

• wojtek

Најгори. Филм. Икада.

• bvdlga

Ne slazem se bas u potpunosti sa wojtekom.Disaster movie je gori od "Epic movie-a",ali za nijansu.. :)

• wojtek

Е, јебига, тај нисам гледао. :)

• DP

gledajte 'in the loop' mnogo jaka komedija

• Ivan92

Da, Dizaster Muvi je mnogo gori. Zahvaljujem se GM-u na odgovoru. :)

• wojtek

gledajte 'in the loop' mnogo jaka komedija

Гледо пре пар дана. Изува. :)

• dusan1001

sad me bas zanima kolko je los kad je epic muvi bolji ima da ga odgledam

• Represija

Death at a Funeral...Jel ko gledo?Kaki je?

• Represija

Ja skidam crnacki ali moram i taj engleski skinut...fala mlogo

• DP

engleska verzija kida

• danger mouse

Death at a Funeral...Jel ko gledo?Kaki je?

Од 1 до 10, дајем му јаку шестицу :)
    Кад га одгледаш, пријави утиске :)

• V

Machete?

Deniro, Dzesika Alba i kompanija. Gleda mi se zbog Denira ali ima osecaj da je neka teska zajebancija u pitanju.

• Represija

Prijavljujem kad odgledam...
    Machete ,hmmmm...nekako bolestan film

• V

Salt?

http://img690.imageshack.us/img690/8474/saltll.jpg

imam osecaj da ce ovo biti bomba, moja Andzelka se razigrala

• OG

Gledala pocetak, nije los film... obecava tucnjavu, jurnjavu i malo muvanja.

• GM

obecava tucnjavu

Како волим ошишану латиницу :)

• OG

cak imam i kompletnu na kompu, al me nervira zbog smajlija :)

• Giovanni

Ja sam gledao Salt i nije loš film ali nije ništa fantastično. Vredi pogledati samo ako je besplatno.