Mein Kampf - potencijalna opasnost i glavni krivac za jak neo-nacizam, ili podsetnik i opomena?
  • rnrt-rain

Da li ste procitali ovu knjigu? Da li znate o cemu govori? Vas stav o njoj, da li je svi trebaju procotati da bi videli koliko je Hitler imao "nedostataka"? Da li je treba procitati samo ljudi hladne glave i normalnog razuma? I ono najvaznije, da li je treba zabraniti ili ne? Zasto da, zasto ne?

• Earthworm Jim

Nijednu knjigu ne treba zabraniti, osim ako JK i knjige ne počne da piše.

• Dzankee

Potpis GAMBI

• zp

Procitala sam odavno, kada nisam jos mogla da razumem potpuno. Treba da se nakanim opet da procitam, skinula sam u e-formatu. Definitivno ne treba zabraniti, treba procitati jer je taj um apsolutno fascinantan (makar meni). A moroni koji traze uzora u njemu ce uvek naci inspiraciju za svoje bolesne aktove...

• Чмиле

Слажем се са Гамбијем. И мораћу да се сложим са Злочестом. Свако ко у њему тражи оправдање и инспирацију, увек ће имати и вишка аргумената. Скривање иза групе и већ учињеног, услед недостатка личног, и те форе... Опет на другу страну, дефинитивно вредно читања, ако је при томе могћуе остати објективан.

• CrnaBo

Naravno da ne treba zabraniti. Ionako deca koja foliraju neku Hitler priču ne čitaju.

• Џими

Не треба забранити и не слажем се с Гамбијем. Сваки аутор треба да има право да изда књигу ако има публику која ће то да чита.

• En_Dotter

Филм је бољи.

• zp

Филм је бољи.

Hahahhahahahahahha:)))))))))))

• Чмиле

Филм је супер. Нарочито специјални ефекти. Оне форе, уђу људи, изађе дим, мотив љубави кроз агрегатна стања и то... Маринко, геније си. :)))

• Hipnos

Нисам читала, али планирам да је прелистам.

• Tulumbac

Čitao sam pre jednom kad sam bio dokon. I ne dobih želju da bijem ganfere više nego inače.

• K

Ta knjiga je opomena da treba na vreme razmišljati kako se osloboditi drugih rasa i nacionalnosti...A ne da budemo jalovi i to radimo kad za sve bude kasno i kad niže rase ojačaju...Npr. treba još u mladosti da imamo "Svoju borbu" i težnju da istamanimo rome recimo...
    88! SS! Sieg Heil! Živela Eva Ras.., ustvarti Eva Braun!!! Odmrznite Adolfove matične ćelije!!!!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.