Šerlok (TV Serija 2010)
  • Tjomi Lee

Šta mislite o ovoj sjajnoj seriji koja je odnedavno počela s prikazivanjem i na RTS - u? Osvežavajuć prilaz klasičnim pričama smešten u savremeno doba s ciljem da se bolje približi publici ili još jedno srknavljenje lika i dela Konan Dojla?

• дебели пацов

Zanimljiva je,dobro odradjena i sve to,samo su malo preterali sa moblnim i porukama.

• Tjomi Lee

Meni se baš taj deo svideo. Ne sumnjam da bi ih i Šerlok iz knjiga koristio da ih je imao na raspolaganju, a da su preterali, pa sad, možda.

• M

Vidiš, to nisam znao, da su napravili savremenog Šerloka. Šeki će polako ali sigurno da prejebe onu pizdu od Džemsa Bonda, i imaće omanji inventar kakvog tehnošopa sakriven po džepova, rukava i tjelesnih otvora.

• Rosoneri

Šeki će polako ali sigurno da prejebe onu pizdu od Džemsa Bonda

Dzeki je nenadjebiv.Ovaj moze samo da mu se sagne.

• Зна Мурињо

I meni je serija dosta gotivna.. Samo se pitam da li su ovo jedine epizode koje ce se prikazivati ili cemo moci da gledamo kao normalnu seriju, malo duze da traje? :/

• Jezivi

Najjaca serija o Serloku je bila sa Dzeremijem Bretom u glavnoj ulozi.

• P

Dr. Votsona glumi lik koji je glumio u the office-u Tima. Odličan glumac ,vredi gledati seriju samo zbog njega....

• nista

Сморштура невиђена. Језиви, вворд.

• Tjomi Lee

I meni je serija dosta gotivna.. Samo se pitam da li su ovo jedine epizode koje ce se prikazivati ili cemo moci da gledamo kao normalnu seriju, malo duze da traje? :/

Meni takođe. Nisu jedine, u jesen sledeće godine treba da izađu nove tri epizode od po devedeset minuta što se da videti iz sledećeg linka: http://www.digitalspy.co.uk/tv/s129/sherlock/news/a269018/bbcs-sherlock-to-return-in-2011.html

Najjaca serija o Serloku je bila sa Dzeremijem Bretom u glavnoj ulozi.

Potpuno se slažem ali ovde je u pitanju savremena interpretacija.

Dr. Votsona glumi lik koji je glumio u the office-u Tima. Odličan glumac ,vredi gledati seriju samo zbog njega....

Nisam gledao The Office ali takođe smatram da je sjajan glumac sudeći po Votsonu koji interesantniji od njegove interpretacije teško može da bude.

Сморштура невиђена. Језиви, вворд.

Ne slažem se ali uvažavam.

• Зна Мурињо

Нисам гледао другу и трећу епизоду због школе тада... +.+
    Сад ћу да ставим да се скида, одлична је серија! :)

• Dzankee

НАЈБОЉА ЈЕБЕНА СЕРИЈА

• TheVlajko

Da, debeli pacov je u pravu. Ne mogu da poverujem da je u prvoj epizodi u 3 scene zaredom bilo nesto u vezi sa mobilnim telefonima (kada Serlok salje novinarima SMS, kada gleda Votsonov mobilni i kada Votson salje SMS na mobilni ubijenog).
    Sve ostalo je OK.

• ZEROCOOL

Znaci ukakili su i Serloka Holmsa, puj, sve je postalo komercijala i prostitucija.Jebanje za pare.

• Sherlock Holmes

Ко то мене спомиње?!

• Sherlock Holmes

Иако сматрам да је Џереми Брет најбољи одабир за улогу Шерлока, Benedict Cumberbatch је одрадио сјајан посао. Приче су јако добре и нису досадне. Трајање епизоде од 90 минута се ни не осети. Жељно ишчекујем наставак. Што се тиче СМС порука из серије, неминовне су. Израчунајте само колико ви, који не гањате криминалце, пошаљете СМСова дневно :)

• Tjomi Lee

Izašla druga sezona. Skidajte. Nećete se pokajati.

• Royal Red

Погледао. Серија је вредна сваке минуте.

• g

jedan jedini NEPREJEBIVI serlok je bio dzeremi bret. nisam ovo gledao, ali mi izgledaju kao neki gej pederi koji dzeremiju ne mogu ni da prismrde.

• g

i koliko ovaj lik ima godina? 16? tacno serija pravljena za tinejdzere. proser.

• Хујо Смрад

Meni to svetogrđe, gledao pet minuta, svidelo mi se, ali

jedan jedini NEPREJEBIVI serlok je bio dzeremi bret

• Tjomi Lee

i koliko ovaj lik ima godina? 16? tacno serija pravljena za tinejdzere. proser.

Lik u julu puni 36. Šerlok Holms, za čiju godinu rođenja se uzima 1854. je u vreme sukoba sa Morijartijem, čime se bavi poslednja epizoda druge sezone, 1891. imao 37 godina. Problem?

• Давид

jkljljliu987907jmlk

• g

@tjomi lee: problem? naravno da je problem! ja bre celu noc nisam spavao, eto koliko me pogodilo sve ovo! moj zivot nikad vise nece biti isti! sada kada serloka glumi neki cosavi pedercic, meni su sve ladje potonule, sve je izgubilo svoj smisao!!!!!11321

neam pojma jebote koliko ovaj lik ima godina, nek ima i 50, i dalje izgleda kao pederasti gej klinac. cudi me da nisu uzeli onog njakavog svetlucavog iz tvajlajta, sto se klinke i maloumnici bnesomucno loze na njega, to je ta varijanta...

• Mala Vidra

Hm, sad sam krenula da skidam, je l' stvarno ima samo 6-7 epizoda dosad snimljenih, il' je ovo neka greška?

• Uskok

jedan jedini NEPREJEBIVI serlok je bio dzeremi bret. nisam ovo gledao, ali mi izgledaju kao neki gej pederi koji dzeremiju ne mogu ni da prismrde.

Ne sudi o knjizi po koricama. Serija sa Bretom je jako dobra, sto ne znaci da ova nije. Stvarno mi nije jasno zasto ti je Cumberbatch, koji je inace perfektno odglumeo i koji je potpuno adekvatan za ulogu Serloka, problem.

Hm, sad sam krenula da skidam, je l' stvarno ima samo 6-7 epizoda dosad snimljenih, il' je ovo neka greška?

Ima 7, ukljucujuci i pilot.
    Inace mislim da serija jebe keve i zavija sarme, posebno druga sezona.

• Шерлок

Znaci ukakili su i Serloka Holmsa, puj, sve je postalo komercijala i prostitucija.Jebanje za pare.

Po Šerloku niko ne kenja.

A jedini Šerlok kojeg ja poštujem je ovaj od Gej Ričija. Jeste da mu je mnogo promijenio karakter ali je stvarno vrijedan gledanja. I manite se televizije. Knjige Artura Konana Dojla u ruke i uživancija.

EDIT

Шерлок и Џејмс Бонд су пизде.

Nadam se da se zajebavaš. Bob Rok - Šerlok Holms , divi mu samo odijelo. I kako neko može da poredi lik iz stripa sa likom iz knjige , pa 70% svetskog stanovništva duboko vjeruje da je Šerlok istorijska ličnost. Koliko je samo Dojl napisao knjiga o njemu , koliko je kopija rasprodato , u ulici Bejker u Londonu je njegov muzej sa njegovim stvarima baš kao da je postojao. Ikona svetske književnosti , ikona detektivskih romana.

• Mala Vidra

e super, imam gdje da iskalim bijes!!!

http://www.sherlockology.com/news/2013/11/5/sherlock-s3e1-bfi-premiere-51113

pa ladno će u bioskopu mjesec dana ranije biti premijera, majku im ćelavu jebem
    a ja moram da čamim do 20. januara da izađe torent, kad ta epizoda regularno izlazi

:(

plačite sa mnom :(

jesenje kiše :(

• .Vule

Opet pogledao sve od početka, definitivno jedna od najboljih ekranizacija Šerloka!

• Mister_NO

a ja moram da čamim do 20. januara da izađe torent, kad ta epizoda regularno izlazi

Ustvari, tehnički samo do 2. januara, taman da prođe mamurluk.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=672423299444758&set=a.623783070975448.1073741856.470911516262605&type=1&theater
    http://www.youtube.com/watch?v=JwntNANJCOE

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.