Problem, da hocete da lupite plus, a lupite minus se iznenađujuće često dešava ovde. Laptop korisnici bez miša i korisnici sa preko 0.5% u krvi verovatno imaju većih problema sa tim. Predlog je ili da se uvećaju malo one ručice, ili da se razmaknu (recimo da stoje razmaknute, a izmedju x:x ili tako nesto, setice se vec kajzen). Druga (teza) varijanta je da se uvede da user moze da promeni misljenje dok ne reloaduje stranicu, ili jos teza da moze da promeni u roku od 10 sec (to bi vec bilo izivljavanje nad adminom ali eto i to kao predlog)
- M
Podržavam! Ovo je dobar predlog, ozbiljno.

Pa jebote, ako ne mozete da pogodite palac gore ili palac dole, onda mislim stvaaaarno... :)))
Ne znam, ja NIKAD nisam imao problema s time, a koristim lap top pola vremena, u svakakvim stanjima. ;) Ja bih uveo onaj test - ko ne moze da hoda po pravoj liniji, dodirne vrh svog nosa i pogodi pravi smer palca, oduzima mu se vukajlijaska dozvola!- s
E a hoce li se neko setiti da od ovih hiljade i hiljade strana ubaci nesto gde mogu da ukucam neku stranu koja je u sredini a da ne idem jednu po jednu do iznemoglosti samo da bih stigao do starih definicija.Ima li to uopste?A oko ovih palcheve,kupite vece monitore ili naochare i ne pricajte gluposti :O)

Севасте, у адрес бару можеш само да измениш број стране и кликнеш ентер. Рецимо, ако имаш горе у адрес бару:
http://vukajlija.com/recnik/definicije?strana=3
овај на крају број 3 само замениш било којим бројем и тако директно идеш на ту страну коју си укуцао.

Mnogo mi se svidja ovaj forum. Ljudi dodju, iznesu probleme i zamerke na sajt, a onda dodje moderator, i prostim i razumljivim jezikom im objasni da su glupi, nepismeni i nekultivisani, te da su njihovi predlozi apsurdni. A da je pre njih bilo jos budala koji su predlagali iste te stvari, te cak nije ni originalno glup.
Konkretno, potpuno podrzavam razdvajanje thumbsup i thumbsdown. Par puta se i meni desilo...- s
jericho ti si se vidim brzo uklopio u jednu podvrstu na vukajliji
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.