Softver, download, iskustva, pomoć i sl.
  • neobavesten

Tema za entuzijaste, početnike, one kojima je potrebna pomoć vezano za bilo koje parče softvera za bilo koji OS.

Meni treba pomoć. Je l' neko zna, koristi ili je čuo gde mogu da skinem plugin za Office 2003 za konvertovanje fajlova u PDF?

• Пд

Не могу да ти одговорим на питање, али могу да поставим моје. :)

Елем, да ли неко зна да ми помогне, имам следећи проблем: Лап топ ми не препознаје батерију која је, наравно, уредно прикључена, и која је без проблема обављала посао око две године. Пре неких 6,7 месеци, једног дана, након што лап топ није био коришћен пар недеља, он је престао да препознаје батерију, и од тад га само користим укљученог у струју, а никако да се наканем да га однесем у сервис. Елем, с озбиром на то да ми није испадао, нити је поливан водом нити шта ти ја знам, јел зна неко шта би могло да буде у питању? Ја реинсталирао систем, убацио чак и "седмицу", али ништа.

• Remac

Peki probaj ti da vidis jel tebi baterija uoopste radi.

• Пд

Ма комп пријављује као да ништа није прикључено... Како би то могао да проверим?

• P

Onda znači da je riknula.

• Vizard

Имаш унимер у кући?

• Пд

Уста је јебем мртва, па како то?

• Jericho

@ neo: Open Office direktno eksportuje u pdf, sasvim je solidan i u potpunosti zamenjuje MS Office.

@ Peki: Da li ti je instaliran i fabricki softver, koji treba bateriju i da prepozna, nema to u Windows-u? Koji model imas?

• Rosoneri

meni treba jedna prezetacija o Intel procesorima za jedno mesec dana.
    svaka pomoc je dobrodosla.

• Пд

Da li ti je instaliran i fabricki softver, koji treba bateriju i da prepozna, nema to u Windows-u? Koji model imas?

"Sony Vaio"

Ма на претходном систему је радило без грешке, и онда од једном престало, на том истом систему.

• rnrt-rain

Ма на претходном систему је радило без грешке, и онда од једном престало, на том истом систему.

Po tudjim iskustvima i sopstvenoj logici mogu ti reci da je crkla kurva. :)

• neobavesten

@Jericho - Znam, al' baš me mrsko skidati to. :D Ako ne nađem plugin, skinuću.

@Rosoneri - Sajt Intel-a, Wikipedia, forum Sveta kompjutera, malo online prodavnica (PC Practic, Novel, Comtrade) i naći ćeš sve što te interesuje. ;)

@Peki - Umm... Verovatno je crkla. Pošto imaš W7, on bi verovatno skinuo odgovarajući drajver za bateriju, kao što skine sve drajvere za svaku konfiguraciju.

• Jericho

Evo ti onda ovo, guglaj malo :P http://www.dopdf.com/

• Jericho

Zasto jebeno preglupi youtube, kad kliknem na fullscreen, obavezno automatski poveca rezoluciju snimka? Ima li negde podesavanje da to ne radi, idioti nad idiotima. Koliko glup sajt, najveci greh je sto su oni uspeli na preuzmu internet video dominaciju!

• Vučica21

Treba mi pomoć u vezi instalacije Far Cry-a. U read me piše ovo
    "Инсталација: 1. Моунт ФарЦри, инсталирајте игру. 2. Погледајте садрзај дисц_2 успут:) Успоставити закрпу 1,4. б) успоставити Делта сектора одбране у игри фолдеру (... Фар Цри). ц) да покренете игру треба да монтирате слику ФарЦри-Мини - Имаге фасциклу нодвд (*мдф, исто моунт). Велицина инсталације 4,25 Гб. Може да се играе само игру без мода. А може да играте и само мод ако имате веч игра инсталирана чисту."
    Odradio sam 1 i 2 i pod B. Pod c mi ništa nije jasno. Šta treba da se uradi tačno?

• Луди Чак

Pa moras da mountujes cd od FarCry sa Deamon Toolsom, alcoholom, powerisom, itd

• Скелетор

@vuk 21
    skini novu preko drugog torenta

• Vučica21

Kupio sam disk.

• Цар

Играм Need for Speed:World. Кад ушем у "свет" не видим ни играче ни друга нити могу да уђем у трке; једино возам и крљам се с пољицијом. Нет ради 1Mb брзина. Помоћ?

• Jericho

Krekovane igrice retko mogu da se igraju online.

• rnrt-rain

Skripta za JDownloader da ne moram stalno da pipkam modem da bih izbegao cekanje izmedju skidanja dva dela.Ima li ko? Pomagajte inace cu da dezuram na kompu 4 dana. :)

• matrix007

ukucaj na pretrazivacu 'script for jdownloader at mediafire' mislim da tamo ima, ja ako nesto downloadujem potrazim na mediafire obicno imaju :DD

• Цар

Играм Need for Speed:World. Кад ушем у "свет" не видим ни играче ни друга нити могу да уђем у трке; једино возам и крљам се с пољицијом. Нет ради 1Mb брзина. Помоћ?

Треба да се искључи фајервол.

• StrajaKg

Treba mi savet, koji je program najbolji za torente, i ako može link pride (nije obavezno) :)

• Фејзбукманијак

Страјо сарино, па Бит торрент! :) Чек линак :))

• Џими

Да ли је неко некад успео да скине верзију програма Maya која заиста ради?

Узгред, у ком програму могу да се раде 2Д анимације, да није превише компликовано, а да је квалитетно? Треба ми да направим цртани. :)

• Фејзбукманијак

Колико ја знам може и у корелу... ал оно нисам сигуран, тако да немој ме држиш за реч...

LInk za straju http://www.bittorrent.com/btusers/download ako ne moze guglaj bit torrent pa ce radi sigurica :)

• StrajaKg

hvala fejz, ja bolje tebi da pišem na pvt nego po forumu :)

• Фејзбукманијак

нем на чему :) вазда се трудимо да помогнемо :)

• Jericho

Netacno, micro torrent je bolji klijent, skoro je neprimetan sto se resursa tice (osim naravno internet resursa). http://www.utorrent.com/

• StrajaKg

hvala i tebi džeriko.

• StrajaKg

E, a koji je kriterijum za odabir najboljeg torenta za download? broj seedova peerova i ostalo?

• Jericho

Broj seed-ova (onih koji su skinuli kompletan torent), bar nekoliko bi valjalo da ima. Takodje nije lose da ima i dosta peer-ova (ljudi koji jos uvek skidaju), jer se skida i sa njihovog nedovrsenog torenta. Krajnje zanimljiv i veoma inteligentan koncept.

• celt

Да ли је неко некад успео да скине верзију програма Maya која заиста ради?

Узгред, у ком програму могу да се раде 2Д анимације, да није превише компликовано, а да је квалитетно? Треба ми да направим цртани. :)

http://synfig.org/

probaj ovo dzimi

• StrajaKg

seed 21 of 67 connected
    peers 24 of 234 connected
    a brzina mi ne prelazi 60KBs a imam net od 4kbitps

• celt

nista cudno strajo... nekad je brze, nekad sporije. zavisi od kvaliteta ith pirova i sidova :)

• StrajaKg

pa zato i pitam jer nisam preko torenta skidao nikad. a jel ima neki garant pokazatelj brzine? :)

• StrajaKg

:( Ok, hvala svima, valjda će da se skine do sutra...

• celt

strpljivo sa tim... nekad hoce brze da krene nekad ne. fora sa torentima je sto mozes da ga nastavis uvek.
    i ako hoces da ti ne koci internet dok skidas, ogranici upload.

• messalina

Strajo, trebalo bi da podesiš brzinu za download tj upload. Nije dobro da ostane Unlimited, dovodi do zagušenja protoka, ne ostvaruješ max brzinu koju bi mogao. Imam uputstvo za to podešavanje, javi ako ti treba.

• p

i ako hoces da ti ne koci internet dok skidas, ogranici upload.

hm pre bih rekao download obicno skidamo vise informacije nego sto ih saljemo..
    zato su i paketi uglavnom u odnosu 1:4 ili 1:8

• DylanDog

Treba mi pomoc.... Koci mi mozzila i izlazi onaj java script debug tako nesto javu sam instalirao i dalje je sve po starom...dajte neki program sa key-om koji skenira i cisti sve te gluposti jedino tako da pokusam

• Angamar

Zato ja koristim Chrome. <3

• Chavez

Realno, predji na hromiranog, majka je.

• Vučica21

Preuzeo sam Adobe Photoshop CS5 trial verziju. Ima li neko šifru za njega? Sve šifre sa neta sam probao i nije nijedna. Ako neko ima pravu šifru neka je okači ovde ili je pošalje meni na Pvt. Zahvaljujem.

• Električar 

Vuče probaj da nađeš portable verziju, mislim da za nju ne treba šifra.