Predlog - prikaz autorovih objava na forumu
  • Хујо Смрад

Mislim na isti fazon kao komentari,tipa
    -komentari
    -komentari drugih
    -objave na forumu

• jocko

Nisam protiv

• majmunoliki

Предлагано сајчдфајчскт пута.

Биће, колико ја знам.

• Јова

Ja sam za. Bilo bi dobro i da se uvede prikaz tema koje je svaki autor OTVORIO.

Tako bi mogao da znam da li otvaram previše tema ili je to samo stereotip :)

• Rosoneri

Otvori tu temu da li otvaras previse ili je stereotip :)

• Jericho

Hahahaha, predlog odlican (iako stari), amandmani jos bolji, ali nazalost nece biti.

• Vizard

Otvori tu temu da li otvaras previse ili je stereotip :)

Била је и та :)

• СМарко

Предлагано сајчдфајчскт пута.

• Earthworm Jim

Za Jovičićev predlog! Hahahahahaha :)

• Tachkitza

Jes, pa da me stokuju šta sam i gde pisala!
    Šalim se. Može.

• Earthworm Jim

Ja sam protiv predloga iz prvog posta, lakše bi se lovio spem. To je sranje. :)

• Culle.haha

Da l' se desilo nekada da se neki od ovih predloga usvojio i da je došlo do promene?

• Dzankee

gamby
    Ja sam protiv predloga iz prvog posta, lakše bi se lovio spem. To je sranje. :)

• StrajaKg

Da l' se desilo nekada da se neki od ovih predloga usvojio i da je došlo do promene?

nešto slično napisah na jednoj od prethodnih sličnih tema, sve u svemu još jedan dobar neprihvaćen predlog

• Zmia

Ово је надасве неопходно. Пошто је форум тотално живахан и луд нема другог начина да видимо да ли Цара панданише или тетребише, да ли Јовичић дискутује о миграцијама Монгола кроз векове или о наглом паду популарности осмосмерки и ребуса појавом судокуа у Блицу и да ли Гамби спемује или спамује. :р

• СМарко

Eo klađenje, zmio, da će da se zaključa tema za 10 minuta najkasnije, kvota 1.40, e'o 50 eura

• Earthworm Jim

Ово је надасве неопходно. Пошто је форум тотално живахан и луд нема другог начина да видимо да ли Цара панданише или тетребише, да ли Јовичић дискутује о миграцијама Монгола кроз векове или о наглом паду популарности осмосмерки и ребуса појавом судокуа у Блицу и да ли Гамби спемује или спамује. :р

:)

Zmio brate, aj na pivo :)

• Zmia

Ае :)
    Смарко, није ти баш мудра та опклада :)

• СМарко

A koji će kurac tema, da gambi spemuje ili spamuje je li :)
    E, da, kumara :* srećna ti ova :* nova, pa sto godina :*
    3x po srpski

Mogu li ja onda malo da jebem kad sam već tu? :D

• Zmia

цок-цок.цок
    Само пробај, има да зовем Мрмуна одма!
    Сад сви тишина још 5 минута да ја добијем опкладу па да закључам тему.

• СМарко

Eeeeeeeee lukavštino jedna, evo me inspirisa da napišem ovo http://vukajlija.com/rodjen-2-dana-prije-lisice/263082

Mrmun ne jebe, apstinira čo'ek

• Сантјаго Коровјов

Ahahahahah zmio, carski komentar :)

• Фејзбукманијак

Људи, једнога дана ћемо сви схватити да је ниједан јебени предлог не прихвата тако да ће престати да се гомилају овакве теме и , ево опет ћу се зајебати, па предложити Кајзену да слободно избаци подфорум предлози за побољшање сајта, јер очигледно нема сврху

• Dzankee

Фејзбукманијак
    Људи, једнога дана ћемо сви схватити да је ниједан јебени предлог не прихвата тако да ће престати да се гомилају овакве теме и , ево опет ћу се зајебати, па предложити Кајзену да слободно избаци подфорум предлози за побољшање сајта, јер очигледно нема сврху

Потпис

• СМарко

Dzankee
    Фејзбукманијак
    Потпис

Latinice ili ćirilice? Onaj doktorski pravi

• Dzankee

Онај докторски ижврљани.
    Ногама писан.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.