Prosto i jednostavno. Gde radite, čime se bavite? Navedite i lokaciju (po želji).
Zašto i čemu ova tema?
-zato što ćete imati potencijalnih mušterija sa Vukajlije ili vi naći nešto povoljnije i kvalitetnije
-zato što ćete možda nekom ili neko vama biti veza
-zato što ćete negde možda moći nešto da kupite sa popustom
-zato što ćete možda nekom moći da pomognete, ili neko vamabez obzira da ste sekretarica, radnik obezbeđenja, konobar, prodavac, mehaničar, PC tehničar, radnik na pilani, šljunkari, u robnoj kući ili gradilištu. Sve je uključeno.
Kada već poznajete nekog odavde, budite i neka vama neko bude od koristi nekada.
_____
Ja radim u porodičnoj firmi koja se bavi trgovinom građevinskog materjala (stovarište i farbara). Ako nekog zanima nešto ili mu treba neki savet za kupovinu materjala, tu sam.BEZ ZAJEBANCIJE I SPEMOVANJA.

Ne viđeh ovo BEZ SPEMOVANJA.....
Ja sam završio elektro školu smjer računari, a sad studiram elektro fakultet, isto neki računari propali...
Ko zna što ću radit'...
Ali u pravu je Korle, recimo na razne načine se stiču poznanstva i ostvaruju kontakti koji mogu biti jako korisni... Evo recimo ja znam čime se bavi Predražinjo i ako bih ja otvarao firmu npr ovamo u CG, koja ima veze sa tim, sigurno bih se raspitao i možda ostvario saradnju sa njim ili nešto slično. Jer je čovjek već dolazio ovamo i u saranji je sa nekom firmom iz CG- p
evo i ja da overim temu
Gradjevinska firma jedna od vodecih kod nas...
Ako nekom treba posao nije bas redovna plata al nekako se funkcionise..
ako je jos neko diplomirani gradjevinac onda je super imaju dobre plate oko 1000e pa se isplati cekati..mislim sa 500e mesecno moz' se ziveti.da izreklamiram sebe malo:
radim grejanje i klima uredjaje ako nekom nesto zatreba slobodno pp.
- P
Studiram i radim u Underworldu kao garderober....
- V
Ja sam muzičar i istoričar. Od svega najmanje sviram, a najviše se bavim produkcijom i softverom za obradu muzike, mada od svega što radim najbolje znam da sviram, ali tako je to u Srbijici.
- l
коме треба да се пере шајбна нек се јави

Budući da sam još srednjoškolac nigde zvanično, mada ćale već vuče veze da radim u Zastavi kad završim školu, i mašinski faks lagano, i eto meni sigurnog posla...
Radim povremeno za sve i svakoga, kao tehnička podrška, nameštam projektore i platna i ta čudesa na skupovima, prezentacijama i slično, jednom u mesec dana dobijem po 30-40-50 eura, zavisi koliko se ko izbaci, i tu me ćale ubacio, posle ja sam počeo da vučem opremu po GSPu i po taksijima, isplati se, jedem, pijem i dobijem kintu za nešto što može dete od 2 godine da uradi... Al' mi jebeno što moram da čekam ćaleta da mi donese opremu svaki put, jer još nemam svoj projektor nego je sa strane, iz neke firme s kojom ćale radi preko Zastave...
- p
hehe majav bio sam kod tebe da mi vade spon iz oka :)

Радим углавном као преводилац, преводим врло повољно стручне текстове из разних области кад ми падну шака и кад имам времена. Такође, радим хонорарно као преводилац на лексикографским пројектима за једну издавачку кућу. Ако неко зна неког коме треба нешто да се преведе, ту сам, а ако ја не будем имао времена, знам гомилу људи који једва чекају неку тезгу, а знам да квалитетно раде.
Повремено држим и часове енглеског језика. Нисам неки љубитељ држања часова клинчадији, тако да то радим кад се баш понуди добра кинта, или кад морам. Више волим да радим са средњошколцима и одраслима. Тако да, ако неко зна неког коме требају часови - ето. А ако ја не будем имао времена, знам гомилу људи који једва чекају ангажман, а добри су наставници.
Е, да, ако некоме треба лектура текста, ту сам.

Radio na medijima, radio, televizije, marketingi....
I sada nešto honorarno, neke reklamice, znam ljude pa se uglavi za provizije...Pravim akvarijume, terarijume i opremu za akvaristiku i teraristiku... Švercujem ribice i zamorce... Planiram da uzgajam kuniće i hrčke za prodaju... Održavam akvarijume po kafićima, stanovima.
Planiram da na proljeće započnem sa šetanjem paščadi po gradu. 7 marki sat vremena, pa izvolte, razrađujte biznis lokalno.
Sve je ovo u sklopu pet šopa kojeg posjeduje moja matera pa i ja lagano razrađujem bizmis.Jebajga, fina se rapica zaradi... Taman kolko treba.

"Radim" kao freelance dizajner za 2-3 sajta.
Uglavnom idejna rešenja za majice, logoe i slično.Mada slaba vajda od toga.
Završavam srednju uskoro, inače sam mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje.Ako nekom treba generisanje tehničke dokumentacije (izrada tehničkih crteža), proračuni raznoratnih mašinskih konstrukcija i elemenata, 3d modeliranje, renderovanje, izrada animacija 3d modela, izrada kalupa, programa za CNC mašine, ma bilo šta što se tiče toga, slobodno javite.
Radim u sledećim programskim paketima : Pro | Engineere (razvaljujem) , CATIA (manje-više), AutoCAD (ok)...- zp
Kao potrcko jednoj building menadzerki.
- p
pufnice kakva je to bilding menadzerka?
- zp
Menadzment zgrade. Retardirano zvuci, znam.

Studiram, a inace preko leta i tokom srednje sam radio sa matorim. Posto je on poslovodja u nekoj firmi za vodovodne i kanalizacione mreze, pa sam tu sljako da me nauci sta je to zivot i da li treba uciti :). Sad preko leta sa njim odem i zaradim sebi fine pare. I inace po komsiliku rezem i cepam drva, ja i jos jedan jaran. To mi je hobi :D
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.