Љубав и разочарења
  • моно

Јесте заљубљени?
    Благо Вама ако сте још и срећно заљубљени! Прави сте срећници, нема шта.

Јесте ли некада били разочарани? Или сте, ето, баш сада у бедаку?
    Поново Вас уздигли лептири у стомаку? Благо Вама!

Али, шта ако нисте?

"Сине, слушај ти мене... Ја сам ти доктор за те љубавне проблеме... Прво се добро исплачеш, баш добро, к'о дете... И онда крећеш са 'Депрозепамом'... 2 таблете - 1 вињак, 2 таблете - 1 вињак, на сваких 6 сати... Значи, пијеш - пишаш, пијеш - пишаш... 4 недеље... И пуно течности, то је стварно важно... И 5. недеље почиње ствар да се ломи... Или се обесиш ил' наставиш даље... Ако решиш да живиш 2 вињака - 1 'Депрозепам'... На свака 3 сата, на свака... И после 15 година ти буде боље..."

Је л' 15 година много?

• Električar 

Mole se svi pacijenti duševne bolnice da ostanu na mestima, ovo je samo protivpožarna vežba.

• СМарко

Aha, pete neđelje nastane kurac.....
    Ja sam se sprdao drugarici kako je zaljubljena u nekoga sa kim nije dugo vremena jer nisam kapirao, i onda se to desilo meni, i upravo se dešava, da nisam sa nekim 3 mjeseca, a oboje se volimo i tako to...
    Mada, jedna stvar, alkohol pomaže isto koliko i povez preko rane od metka...

Ali jes' dobro kad si pijan, ono banja... mada ako ti puste neku pjesmu... okinava :)

• Lullaby

Eleče krvniče.

Pusti ljude da se izmjeste :)

• СМарко

I ajde zatvorite temu jer ću da počnem da serem i da se iznerviram onda... Aj luli aman :)

• Električar 

Ma ko im klacka koske. Zaključaj ovo Luli, dok nisu svi počeli da se prenemažu. Ja prvi na primer.

• Џими

Гадна су ствар та разочарења.

• СМарко

Гадна су ствар та разочарења.

:D

• СМарко

Zaključaj ovo Luli, dok nisu svi počeli da se prenemažu. Ja prvi na primer.

Amin :)

• моно

Смарко. Можда и треба да се изнервираш, можда ти и лакше буде.

• СМарко

Neće da mi bude lakše, jer smo se posle tri mjeseca viđeli prekjuče, samo neka se tema zaključava aman :D

• Lullaby

Zaključaj ovo Luli, dok nisu svi počeli da se prenemažu.

Ne mogu da zaključam dok se Hugo ne pojavi. :)

• СМарко

Električar, nemoj sad da tražim :)

ili možda
    http://www.youtube.com/watch?v=Tnv0D94i4uM&NR=1

• СМарко

Hahhahaha a ti ga čak i čekaš da dobije koji poen :)
    Koji je rezultat?

• THE KTITOR

Saosecam sa tobom mono. Nekad sam i ja bio razocaran do te mere da sam to delio sa nepoznatim ljudima na Internetu, stavise, isto ovako, na Vukajliji.
    U pokusaju da ti pruzim kakvu-takvu utehu, nudim ti jedno Nju Ejdz-ikasto pitanje: seti se necega sto te je jako uznemirilo iz tvoje proslosti i zapitaj se: da li je to bitno sada? Da li ce ovo biti bitno u buducnosti?
    Ako ne pomogne, nista, probacemo nesto drugo :)

• Lullaby

Šta ću, žao mi ga jadnog. :)

Rezultat: ja vodim. Previše. A njega nema, ccc

• СМарко

Ništa samoproglasi se pobjednicom :)

Otaku, a ako nema nečega što te je uznemirilo toliko i ako nema ničega čime te ona uznemirila, ako nema razloga, što onda :)
    Onda u bunar skoči :D

• Električar 

Ja da sam moderator, ja bih odmah zaključao ovo. Ali pošto nisam, samo vi ronzajte jedni drugima na ramenu dok ja lagano odlazim u sumrak sa punim stomakom i par promila alkohola u krvi.

• dusan1001

Ja sam razočaran jer je hugo izgubio a stavio sam pare na njega

• моно

Ја додуше и нисам нешто мртво разочарана у некога.
    Само ме, ето, занима.

seti se necega sto te je jako uznemirilo iz tvoje proslosti i zapitaj se: da li je to bitno sada? Da li ce ovo biti bitno u buducnosti?

То често радим. Некада је ствар превише битна :)

• Lullaby

Ja sam razočaran jer je hugo izgubio a stavio sam pare na njega

Kad si amater. :))

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.