Јесте заљубљени?
Благо Вама ако сте још и срећно заљубљени! Прави сте срећници, нема шта.Јесте ли некада били разочарани? Или сте, ето, баш сада у бедаку?
Поново Вас уздигли лептири у стомаку? Благо Вама!Али, шта ако нисте?
"Сине, слушај ти мене... Ја сам ти доктор за те љубавне проблеме... Прво се добро исплачеш, баш добро, к'о дете... И онда крећеш са 'Депрозепамом'... 2 таблете - 1 вињак, 2 таблете - 1 вињак, на сваких 6 сати... Значи, пијеш - пишаш, пијеш - пишаш... 4 недеље... И пуно течности, то је стварно важно... И 5. недеље почиње ствар да се ломи... Или се обесиш ил' наставиш даље... Ако решиш да живиш 2 вињака - 1 'Депрозепам'... На свака 3 сата, на свака... И после 15 година ти буде боље..."
Је л' 15 година много?

Aha, pete neđelje nastane kurac.....
Ja sam se sprdao drugarici kako je zaljubljena u nekoga sa kim nije dugo vremena jer nisam kapirao, i onda se to desilo meni, i upravo se dešava, da nisam sa nekim 3 mjeseca, a oboje se volimo i tako to...
Mada, jedna stvar, alkohol pomaže isto koliko i povez preko rane od metka...Ali jes' dobro kad si pijan, ono banja... mada ako ti puste neku pjesmu... okinava :)

Saosecam sa tobom mono. Nekad sam i ja bio razocaran do te mere da sam to delio sa nepoznatim ljudima na Internetu, stavise, isto ovako, na Vukajliji.
U pokusaju da ti pruzim kakvu-takvu utehu, nudim ti jedno Nju Ejdz-ikasto pitanje: seti se necega sto te je jako uznemirilo iz tvoje proslosti i zapitaj se: da li je to bitno sada? Da li ce ovo biti bitno u buducnosti?
Ako ne pomogne, nista, probacemo nesto drugo :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.