- Пд
Једина мајица са принтом коју имам, и коју поносно носим (штампао у радњи, нисам купио) је њихова. Пратим их већ дуже време, и то не само њих као њихове песме, већ као цео покрет.
- Пд
Добра им је фора када су за прошлу нову годину (2009. на 2010.) наступали на радију ББЦ-а. Свирали стандардно, Килинг ин д нејм, и договор је био да избаце из текста онај последњи део (Fuck you, i won't do what you tell me). Дошли до тог дела, и одрадили га пар пута само са "I won't do what you tell me", и онда од једном само Зек убацио и оно "Fuck you", и то са подигнутим средњим прстом. Краљине.
Још су и насрали оног педера што је жирију за Идола и оне пичке материне, што стално кења по такмичарима, не знам како се зове. И у праву су, лик се 'ладно обогатио на вређању других људи пред милионима.

O njima ne znam ništa, od pesama samo kiling in d nejm ov, ali ako su ovo uradili
Још су и насрали оног педера што је жирију за Идола и оне пичке материне, што стално кења по такмичарима, не знам како се зове. И у праву су, лик се 'ладно обогатио на вређању других људи пред милионимаsvaka im čast. Sajmon Kauel je jebena džiberčina.

Да сећам се тога. Песма има пар редова текста и 30 пута фак ју. :)
И да, кад су протестовали против оне организације, не сећам се како се зове. што основале оне дебеле курве да спрече псовке и експлицитни садржај у музици(тако је тих година настала она налепница на цеде-овима, ЕКСПЛИЦИТ КОНТЕНТ, ја знам пошто ми сви скоро цедеови имају то :) и ваљда се скинули голи и везали лепљиву траку преко уста и тако стајали пола сата. Али касније су одржали бесплатни концерт да би се одужили фановима. Дивим им се.
- K
Ulogovah se da kažem da RATM jebe kevu i zavija sarmu...Doktori...
- P
Jedan od omiljenih bendova, Morello jebe majke sa rifovima, mada imam negativno mišljenje o previše političko-socijalno angažovanim bendovima....

Šta reći za bend sa kojim sam počeo da slušam rap core muziku?
Da, mnogo volim grupe koji bude bunt u omladini. Zbog njih sam nosio crvenu majicu sa likom Če Gevare, i mogao da dobijem batine od nekih skinsa zbog toga. Rekli su mi ja je skinem, a ja sam im rekao "fuck you I wont do what you tell me" :)
http://www.youtube.com/watch?v=tmZvseYxuKk&feature=related
RATM + maynard iz tool-a
Gledao ih 2x i bilo mi mLogo dobro !!!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.