Није "данас када постајем пионир...", ако сте на то помислили :)))
Откуцајте на брзака, опишите у пар речи, неку ситницу, појединост или нешто важно, или нешто бесмислено, или нешто смешно, или нешто тужно, или нешто занимљиво, или нешто обично што вам се десило данас. Није важно шта, само да је било данас...
Данас... сам тражила алтернативни пут до куће.
- M
Danas je skoro isti dan ka' juče, s malom razlikom što danas pada kiša, dok je juče Sunce pržilo. Oj živote, u usta ti se jebem...

Danas sam otkrio jos jednog heroja nacije. Srbijo, obozavam te!

Danas sam odlucila da sebe ne trazim...Zapravo ,potrudicu se da se ponasam sasvim normalno.(Sad bi moji roditelji rekli:"Bravo sine!Samo...trazili smo to od tebe pre jedno sesnaest godina!")...Mislim da to i nije tako tesko...Mada ,mora ici postepeno...Evo ,danas necu da oponasam nijednu zivuljku...i trudicu se da ne jedem cvece.:-)
- Ž
Danas...ispratio sam dve drugarice do kuce.Vracajuci se kroz mracne predele prigradskog naselja Konareva oko jedan sat posle ponoci u miru i tisini,utonuo u sopstvene misli,toliko me je prestravio jedan pas iz komsijskog dvorista da mi se najezila i kosa i brada na licu i sveee,viknuo sam glasno i poceo da bezim :( !!!
- M
Danas kad sam ustao i ušao u WC da pišam, pišaća mi je mirisala na alkohol. Mora da je došlo do "profesionalne" deformacije, jer sam bio zaređao da pijem nekoliko noći.
- M
Danas, kad sam bio da pišam (opet), setnem se s jednim Ciganinom što radi prekoputa mene. Veli mi da mora da čuči kad piša, jer je počeo da ide u teretanu i da pije proteine, kreatine ili već neko slično sranje. I šta je poenta? Pa, danas sam zafalio Bogu što ne postoji što mi je podario mišićnu masu bez ikakvih preparata.

Danas,tj.za jedno pet sati idem na ekskurziju!!!jeee
danas sam pakovala kofere.
danas sam kupila brrrrrdddooooo slakiša...- M
Danas sam pročitao prvi broj CKM-a, koji je izašao u septembar 2003, a takođe sam i danas načeo drugi. Mojoj sreći nema kraja, žešlipo mi jaja (kako se pišu jaja na šatrovački?).
- M
Danas sam se u Politikin zabavnik načita' tol'ko gramatičkih grešaka i načita' rečenica u kojima su se najeli riječi, da je to bruka.
- M
Čekaj, ti si išla za njom i njenin smradom što joj je izbija' iz guzice da bi se smijala? :)
- M
Možda joj je sami Đavo naložio (ili je naložio) da to uradi.
- M
Auu... Dok druge Đavo pali da rade lijeve stvari, on tebe... Pih, opet rogovi...
- M
Šalim se ja Tasmanijski, u redu je to, ti imaš potrebe, a ja često nisam tu...
- m
danas izlazim s posla oko dvojke, hehehe...
- M
Danas sam vidio jebenu zmiju! Bila je izbačila glavu iz zida pored trotoara što je! O mater li joj jebem, kako me samo naježila! Više nikad zidove neću gledat' istim očima, te jebeni neživi jataci zmija.
Takođe sam danas vidio i jednu đevojku sa kosom do guzica. - M
Sereš.