NIKO SE NE BUNI!
  • Valdemar

Ակամ չի սշխատավարձտաշխատավարձ րծազուրկ: A NIKO SE NE BUNI! Աշխատաատաեր ամ չի ս ամ աշխաաշ - I OPET SE NIKO NE BUNI! Ամենձր տեմպը հաբար Եվրաբարայում - A, JOK, NEĆE PA NEĆE! Ամաշմեծ եւ հաունքի տուրք ցելցելու Աշխարցելմ - ոչ ոք չի Ideografskim predstavama guštera u Čičen-ici - ը, ավելվ վելվա - պատվելեք այս ԵՎ ԻՆՉ ԿԱ ԱԿՈՎ Է ոտքեր SRBIJA! ALEEE!

Šta mislite o ovom fenomenu?

• Pitchwaiz

mislim da smara

• Francky Delevra

Ja čak ne znam ni kako vi kucate ta neka arapska-kineska slova štalgod. SRBIJA!

• Ј

Ја мислим да у ФИНСКОЈ нема места за НЕФИНЦЕ.

• Burzum

Има места за Мађаре, јбг браћа су лололололо

Угро-финци лололололо

• amantino

Samo stereotip.

• mylyca

Базмег.

• Hugocavez

Сила је у теби јака.

• Lullaby

Doš'o Hugo. Šta ćemo?

• Hugocavez

А знају шта им је чинити.

• Valdemar

730000 nezaposlenih!!! A NIKO SE NE BUNI! Zaposleni su na minimalcu ili uopste ne primaju platu - NIKO SE NE BUNI! Najveća stopa poreza u Evropi - NIKO SE NE BUNI! Najveći i najbesmisleniji harač na svetu - NIKO SE NE BUNI - ZA NAŠE BOLJE SUTRA - KOPIRAJ OVAJ STATUS I DIGNIMO SE NA NOGE!!! I opet ih pola nece kopirati kao da nikoga nije briga za ovo I NIKO SE NE BUNI!!

Ovo je status sa Fejsbuka koji ljudi masovno stavljaju. Jel da da je smaranje?

• Lullaby

Ne znam, nemam te aparate.
    Nego, niko se ne buni da zaključamo temu?

• Valdemar

Ne. Glupa je tema.

• mylyca

Није смарање, то је цајтгајст фазон, али не можеш тако на силу форсирати да се људи дигну. И шта који курац фејзбук има с тим.
    Амантино има једну лепу дефиницију о томе и ја га овим путем поздрављам ♥

• Burzum

Па да се стварно буне мрднули би гузице са фејсбука и урадили нешто за себе у животу, овако су ложане које стављају дебилне статусе.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.