Gubljenje nevinosti
  • M

Za mene traumatično iskustvo, nisam svršio i posle toga kompleks, dugo dugo nisam mogao da ejakuliram....prvi put sa kuravom, drug i ja, svaki po 15 min, 30 evra i mašala. U stanu kod nekog lika kojeg nismo nijedan ni drugi poznavali...sedimo za stolom, 2 sprat, riba dolazi stepenicama, čuju se štikle, a nas dvoica paralizovani...eh da, imo sam 14 godina tad, i da ne pričam kako sam bedan jebač bio prvi put haha, ko mrtvo telo da je riba obrađivala...
    ko oće nek priča svoje prvo iskustvo, to mi je fetiš da čitam, hvala unapred.

• Tulumbac

Hahhahaa, kad videh nik, ja reko' opalio kera.

Ja ću se svakako hvaliti kad budem imao razlog za to. Za sad ništa. :(

• M

al u detalje da ispričaš sve!

• Јова

E ovo je jedna od onih tema gdje bi rasprava bila puno iskrenija i plodotvornija kad bismo anonimno raspravljali.

• Dzankee

хахахаах која тема

• Фејзбукманијак

Ја никад нисам јебао!

• staklena

Ja se čuvam za prvu bračnu noć!

• [

Ne laži!
    EDIT: Upućeno Fejzu, ne staklenoj ;)

• Tulumbac

Što bi reko seljak:
    -Ne ženim se pre braka!

• Dzankee

Чекај, ти си мушко ?

• Фејзбукманијак

Стварно нисам... Ја не знам шта је то чудно, имам само 22 године... Млад сам још за те ствари, а нисам се никад заљубио толико да бих то могао да урадим...

• Tulumbac

Fejze, koje sti godište?

• staklena

Podržavam te, Fejzbuče! I ja se čuvam za onog pravog, a imam 24. <3

• Фејзбукманијак

♥♥♥најзад неко ко ме разуме :)

• Cara™

http://i.ytimg.com/vi/QbADt_ilRfI/0.jpg
    jeste, i ja se čuvam za onog pravog a imam 300 godine

• M

ljudi dajte detalje, nije nikakva sramota!

• staklena

Cara čeka da ga ocarini. <3

• BH

Bolje da ima tema s kim ste pogubili vukajlijašku nevinost. ipsilon de

• [

Staklena udaj se za Fejza. Bilo bi kul da nam onda pričate svoje zajedničko a prvo uopšte seksualno iskustvo.

• [

Samo što Fejz mora pre toga da se zaljubi u tebe...
    Ljudi, ne znam koji vam je sa tim ljubavnim fazonima? Meni nikad nije bio problem da karam nekog koga ne volim. Isto važi i za sve muškarce koj znam.

• Tulumbac

U jebote, ja mišljo devedeseto.

Bolje da ima tema s kim ste pogubili vukajlijašku nevinost. ipsilon de

Hahahhaha. Ja s Radmilom, lololo.

• Фејзбукманијак

Зезатор то неће да може, ако ме разумеш! Уатвари не можеш да разумеш ЛОЛ

• Cara™

To ne bi bilo PANDANSKI lolo

• BH

Hahahhaha. Ja s Radmilom, lololo.

Sad smo braća po pički, jbt. :)

• staklena

Čekaj Zez, pa moram i ja da se uverim da li je on onaj pravi! Nije to baš tako jednostavno...

• Урош

Слобо нема везе ти измисли неку причу да може аутор теме да дрка.

• Фејзбукманијак

Зезатор које си ти годиште?

• l

ladno ste svi nevini! o.O

• Фејзбукманијак

Уроше, аутор теме је жемско олололло

• [

Ne mogu Fejz da razumem. Ej imao sam ja nekog nevinog druga. Studirao Bogosloviju, sav fin, neće pre braka, traži pravu osobu. Da vidite kako je jebo kad smo mu doveli neku fuksu! Posle se naložio ko manijak, stalno izlazio, muvo i prco.

• M

Meni nikad nije bio problem da karam nekog koga ne volim.

apsolutno!

mada priznajem ima razlike kad jebeš neku iz potrebe i kad radiš to sa nekom koju voliš...totalno dva različita sporta, ko veliki i mali fudbal

• Фејзбукманијак

Лемаја и ти си невина, шта глумиш сад овде?

• Урош

Па нек дрка пичку.

• [

Nije žensko, priča u muškom rodu.

• Фејзбукманијак

Ју ју Уроше, скроз те не знам овако вулгарног олололол ♥♥♥

• Урош

Зато што сам заборавио да напишем "Да извине ово дете..."
    :)))

• Dzankee

Dzankee

Чекај, ти си мушко ?

• M

Nije žensko, priča u muškom rodu.

ma to mi ćale ulazi preko mog profila pa se zajebava.
    haha zezator bravo za onog popa, daj još neke detalje!

• [

Zajebano da sa nekim budeš milion godina, ne spavate dugo, a već posle prvog sexa vidiš da to nije to. Bzv si bacio toliko vreme, ta veza je osuđena na propast. Sex je veoma važan.

• Dzankee

ma to mi ćale ulazi preko mog profila pa se zajebava.

ХАХАХАХААХХАХАХХАХАХА

• sunshine

Jebte niko ne sme da prica o tome aaaaa...
    Eo ja cu, tek sa 17 na ekskurziji. Naso neku Rumunku, bukvalno se zabavljao nekih 3 dana sa njom. Drugu noc mi je dala. Ja skamenjen, ko sardina. Dok smo opstili bio sam ukocen ko sipka i ona je skontala o cemu se radi, preuzela inicijativu, ja dole ona gore, i zajedno ritam neki, trajalo je 4 minute. I nisam svrsio, kolko sam se usro, pa mi je izdrkala na kraju.
    I trecu noc je vec bilo bolje, jer sam se dosta napio i naduvao, pa sam bio opusteniji.
    Cool sam sad sa njom, videli smo se pre nekih godinu dana u Bg-u, cujemo se na fejsu i tako :)

• M

Sex je veoma važan.

e vala, i to veoma! drugarica jedna u vezi 3 god bla bla vole se verili se bla bla, a ona neće ni da mu pljuga, nit se tresu negde na uzbudljivim mestima, sve jedno te isto monotono...krevet, misionarka, eventualno kad se napije pa podivlja malo, onda mu dozvoli i cow girl...i elem, on počeo da se udaljava od nje, verovatno i da je vara malo, kaže ona da sumnja....i ja joj kažem da mogu oni da se vole kolko oće, al sex je mnogo bitan, pa ima 20 dečko, normalno da mu dođe nekad da iskida devojku ko siroče kiflu, a ne samo seks tipa ''šanska serija''

• N

e vala, i to veoma! drugarica jedna u vezi 3 god bla bla vole se verili se bla bla, a ona neće ni da mu pljuga, nit se tresu negde na uzbudljivim mestima, sve jedno te isto monotono...krevet, misionarka, eventualno kad se napije pa podivlja malo, onda mu dozvoli i cow girl...i elem, on počeo da se udaljava od nje, verovatno i da je vara malo, kaže ona da sumnja....i ja joj kažem da mogu oni da se vole kolko oće, al sex je mnogo bitan, pa ima 20 dečko, normalno da mu dođe nekad da iskida devojku ko siroče kiflu, a ne samo seks tipa ''šanska serija''

ahhahaahhhshsshshshshshshhsshshshhshshs objasnilo! palac gore za post :DDD vristim

• M

e da još nešto...ja prvi put sam kuravi tražio u maniru velikog jebača da je otplodim od nazad, i nisam mogao, bilo mi nezgodno, izgubio sam na nameštanje 6 od 15 minuta koliko sam imao termin, spustio mi se skroz....i uglavnom ni dan danas nijednu ne mogu od nazad?? šta se dešava? dal zbog straha što prvi put nije uspelo ili...al uglavnom neće pa neće..

• [

Kako bre neće? Ma to jer ti prvi put nije uspelo! Nađi neku iskusniju, nek ga ona lepo utakne u sebe, pa kad zameša buljom, malo sutra će se spusti!

• [

Kad ti prvi put bude uspelo, nećeš više imati problema.

• N

momci da idete u kurac. upravo sam se polila sokom od smeha zbog vas :DDD

• Фејзбукманијак

Ја кад будем први пут јебао има да јебем и са лустера ако треба!! Нема да се спусти!

• DP

чекај госпођо љубитељу паса како ниси свршио...јеси ли ти транџа или један од оних дуплих популарних аутора за које задњи сазнајем...ко за крешимира и зависника.