Дићи руке од жене
  • Vajskrstese

Sta je potrebno da zena uradi da bi ste je opaucili?
    Evo ja na primer ne bi ruku na zenu mogo da potegnem pa to ti je

• Francky Delevra

Potrebno je da si degenerik.

Imam baš defku na tu temu, al neću dlinkujem dse nereklamira. Pošto će ovde pucati verovatno.

• Hugocavez

Е мој сине, ти очигледно ниси јебо ван свог села:

http://www.youtube.com/watch?v=I6Ydcbq0GHM&feature=related

Од 06:45 до 07:25. Све ће ти се само казти лолололо

• Пд

Никад. Не би никад могао да ударим ни жену, ни дете.

• p

i kad je bio trenutak nisam mogao postoji drugi nacini da se problemi resi a i da se zena spusti na zemlju

• Dzankee

Пеки д џем
    Никад. Не би никад могао да ударим ни жену, ни дете.

Тај рад.

• Francky Delevra

i kad je bio trenutak nisam mogao postoji drugi nacini da se problemi resi a i da se zena spusti na zemlju

Dobro, džudo je već prihvatljiv, razume se. :)

• Stormborn

Sve može da se reši rečima, ako ne može - ili ta žena nije za vas, ili vi niste za tu ženu.

• СМарко

Baš, ama baš nikad....

Imao sam jednu situaciju kad sam ostavio djevojku i naravno izašao sa drugom, i nakon par dana ova nas srela u jednom dijelu grada đe ima onako, dosta naroda, počela da se dere, i odvalila mi je tri šamara, glava mi je zvonila...
    Kad nju nisam udario, neću nikad nijednu.

• messalina

Френки, са таквим ставом, твој аватар ми је тек сад недокучив.

• Vajskrstese

pa da mi zabije kuhinjski noz u ledja, ja bi g'izvadio i rekao joj: ''Volim i ja tebe'' .

• messalina

Ахахахахахах! Ћирило, насмеја ме само тако.

• Natnat

Ruku nikako, nogu eventualno.

• StrajaKg

Ne, zato što to nije ok, a i nije to njima toliko bolno pa ako baš želiš da budeš osvetoljubiv, postoje humaniji načini.

• Vajskrstese

postoje humaniji načini.

Nabodeš je fino

• p

zanimljiv bi bio nacin kad prica i popovanjene nebi uticalo na zenu sta onda...

samo ne ona prica sa parama ispod stakla na stolu

• kizo

Informacije i FAQ

Ladno.

• Пд

Ћирилице, ово је већ други пут да отвараш овакву тему у "информације и факу".

Немој да се понови.

• Francky Delevra

Френки, са таквим ставом, твој аватар ми је тек сад недокучив.

Uvek mi je avatar na temu "fajt kluba", ovo je slika iz "ženskog fajt kluba". Čisto da ne bude diskriminacije. :)

Nisi valjda skontala da sam okačio prebivenu ženu-eto tako. Mislio sam da će biti jasno. Uostalom, vi'š da ima zavoje na šaci, znači da je i ona dobro tukla. :)

• Стеван

Цар. :)

Едит: Мислим на отварача теме.

• Vajskrstese

Ћирилице, ово је већ други пут да отвараш овакву тему у "информације и факу".

Немој да се понови.

izvinjavam se svima za ispad...nisam ni znao da se tu tema otvara...nisam teme otvarao uopste...jos jednom se izvinjavam najiskrenije

• kizo

SMarko brate, jes to spektakularno, al ovdje kompas imaš! Ej, kompas! Znaš kud bodeš.

• Пд

Постоји женски "фајт клаб"?

• СМарко

Kizo, možaš ugradit' kompas i na ovaj bacač plamena, taman da je ravnomjerno ispečeš

• M

Meni se samo močuga diže na žemske.

• messalina

Nisi valjda skontala da sam okačio prebivenu ženu-eto tako. Mislio sam da će biti jasno. Uostalom, vi'š da ima zavoje na šaci, znači da je i ona dobro tukla. :)

Па... ваљда нисам. Али било ми је, у најмању руку, чудно. Контала сам да си наизглед нормалан човек, па ме збунело мало :)

Нисам знала да постоји женски фајт клуб... Сад већ изгледа скроз другачије.

• Tormentor

Francky Delevra

Potrebno je da si degenerik.

Пеки д џем

Никад. Не биx никад могао да ударим ни жену, ни дете.

• Cara™

Čuj na ženu, nije žena sve što pičku nosi...

Dakle karleuši bi puko šamar opušteno... Svakoj glupači koja krene mene da tuče u najmanju ruku bi je odgurnuo,,,

Na kraju krajeva, u ekstramnim prilikama, prebio bi na mrtvo svaku ženu koja bi pokušala da me ubije... a i VI bi samo serete!

• Francky Delevra

Постоји женски "фајт клаб"?

Ma ne postoji film, bar koliko ja znam. Nego neko loženje-ne'm pojma. Brdo slika i gluposti koje su još kulje od ovih iz "fajt klaba".

Ovaj glupi poslednji poster mi je jedna od tih slika. Mnogo su jake slike. :)

• Vajskrstese

Dakle karleuši bi puko šamar opušteno... Svakoj glupači koja krene mene da tuče u najmanju ruku bi je odgurnuo,,,

ovo za karleusu potpisujem

• Скелетор

prebio bi na mrtvo svaku ženu koja bi pokušala da me ubije... a i VI bi samo serete!

• Cenotaph

Ne.Nikad.Nije kul.

• Џими

Жена је релативна ствар. Не бих могао да тучем жену која је физички слабија од мене. То је пичкиљски. А да ми је жена оваква нека зрекуља:

http://media.marconews.com/media/img/photos/2008/05/26/080520SP-LS-Octavien02_t607.jpg

Макљао бих је кад год ме изнервира. Макар бих покушавао.

• Ј

То, Цара је брутално искрен! Штамбиљам све! Кад би на пример нека бештија насрнула на моју рибу, усро би' је од батина! лололол

• M

Kontam da bih dva put' umro da me ta opauči.

• kizo

I to što kažeš. Ako želite da baš ostavite utisak koristite:
    http://www.military-today.com/artillery/tos1.jpg

• Cenotaph

Ova da me promaši pao bi...

• Др Јанковић

Да ли је то до мог васпитања, или до мог закључка, али на жену никад не бих први дигао руку, осим ако није угрожен живот мене или неког мени блиског.

• Јова

Cara svaka čast na iskrenosti. Mrzim postojanje tih rigidnih normi koje niko ne smije ni pomisliti da prekrši, a kamo li to još da prizna, pa čak ni na forumu.

Tući žene je idiotizam najgore vrste i 99,99999% nasilja prema ženama nema nikakvog opravdanja.

Ali, što ti kažeš, svi smo mi ljudi i imamo emocije, i u ekstremnim situacijama, nikad se ne zna kako bi ko postupio, a i ja bi vjerovatno premlatio neku koja bi pokušala da me ubije, ili recimo kad bi imao dijete, pa kad bi pokušala nešto nažao da učini mom djetetu.

• Cara™

To ti kažem, lako se preseravati u fazonu: Za mene je žena svetinja bla bla

Nikad ne znaš na šta beštija može da bude spremna tako da sam ja stava nešto kao i kod dece: Batina je iz raja izašla lololololololo

• Cenotaph

To je samoodbrana.Ćirilo je mislo na ono seljačko mlaćenje bez povoda...

• leela

pa zavisi....
    imala sam jednu drugaricu teskog kretena koja je sve u fazonu-imam metar i pedes, sva sam slatka i mala i mene nece niko pa onda uzme i odvali nekoga martinkom u cevanicu, cisto iz zabave i zato sto zna da joj nece niko nista....bez ikakvog povoda, cisto kao pozdrav
    licno smatram da je sasvim ok takvim pacijentima zalepiti samarcinu da se pusi...

• Cara™

Ovu ne bi tukao al bi joj ČVEGERISAO NOSJANU sigurica
    http://vukajlija.com/attached_images/0000/0277/isidora.jpg

• celt

cara je najrealnije odgovorio:
    ako bi me samo naljutila, ne bi nista.
    ako bi mi opalila samar, uhvatio bi je za ruku, cisto da mi ne istera oko noktima.
    ako bi me zveknula pesnicom u glavu (znaci oce da se bije), zveknuo bi joj samar.
    ako bi me napala necim sa cim moze opasno da me povredi, okrenuo bi se i tutanj u drugu stranu.

• СМарко

A dobro, da oće žena da me ubije, napravio bih neki gulaš od nje... Možda bih i kobasice napunio

• p

pa zavisi....
    imala sam jednu drugaricu teskog kretena koja je sve u fazonu-imam metar i pedes, sva sam slatka i mala i mene nece niko pa onda uzme i odvali nekoga martinkom u cevanicu, cisto iz zabave i zato sto zna da joj nece niko nista....bez ikakvog povoda, cisto kao pozdrav
    licno smatram da je sasvim ok takvim pacijentima zalepiti samarcinu da se pusi...

da nije muluca

• Џими

Tući žene je idiotizam najgore vrste i 99,99999% nasilja prema ženama nema nikakvog opravdanja.

Море, каквих све жена има... Не подржавам насиље, али разумем неке ликове који бију жене. Мој најбољи друг имао цимера који је тукао своју девојку која је ту живела с њима. Брате, какав је она дебил била... Заслуживала је батине. С друге стране, тај што ју је тукао је дебил што је уопште био с њом, тако да, оно...

• Francky Delevra

Dobro ljudi zna se na šta se misli, kakvo ubijanje vas od strane žene i gluposti. Sad tražiti tu neke amazonke koje rade u šumi je zajebancija.

Kao da neko pita da li bi istukli dete od pet godina, a vi kažete-normalno da bih, ako bi me napalo pištoljem. Mislim.